1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Auto artikelen bedrukken met uw logo

Auto artikelen bedrukken: laat uw boodschap meeliften

Gemiddeld zit iedere Nederlander gedurende zo’n 8.000 kilometer per jaar in de auto. Laat uw boodschap meeliften tijdens het autorijden en laat auto artikelen bedrukken! Er zijn vele handige accessoires die goed van pas komen, zoals opladers voor smartphones, ijskrabbers, parkeerschijven, sponzen, zonneschermen en reddingshamers. Als u deze weggevertjes van uw merknaam of logo laat voorzien, bent u tijdens vele autokilometers in beeld!

Populaire autoartikelen

Sorteer op:
 
automagneet-1
automagneet-2
v.a. € 25,00
Populair

Automagneet (contour gesneden)

AP809486
AP718098
AP761170
v.a. € 0,62

Sun stuurbeschermer

AP761171
v.a. € 0,81

Ride auto zonneschermen

AP761172
v.a. € 1,48

Jumbo voorruitbeschermer

AP761173
4222
MO9016
AP741300
v.a. € 3,29

Blanax bagage weger

104167
v.a. € 0,36
Best seller

Chill ijskrabber

104251
v.a. € 0,16
Best seller

Frosty driehoekige ijskrabber

lt90783
v.a. € 1,35

IJskrabber Soft Grip

3566
v.a. € 0,42

Ontario ijskrabber

lt90789
v.a. € 0,60

IJskrabber Klein

1955
v.a. € 0,19

Icing ijskrabber

lt90792
v.a. € 0,64

Frosty Handle ijskrabber

lt90782
v.a. € 0,71

Frosty IJskrabber

lt90557
v.a. € 1,36

IJskrabber 3-in-1

lt91198
v.a. € 1,07

3-in-1 ijskrabber

3520
v.a. € 1,27

IceGlove ijskrabber

lt90787
v.a. € 0,48

IJskrabber Driehoek

73
>

Praktische artikelen voor automobilisten inzetten als give-aways

Tijdens het reizen met de auto kunnen we niet zonder diverse praktische artikelen. Bij het parkeren is een parkeerschijf her en der verplicht. Als het vriest en de ruiten van uw auto zijn bevroren, kunt u pas de weg op nadat u goed met een ijskrabber in de weer bent geweest. Mocht de batterij van uw mobiele telefoon leeg zijn, dan helpt een autolader u uit de brand. Een zaklamp biedt ?s nachts uitkomst als het lampje van de binnenverlichting kapot is of als u met pech langs de weg komt te staan. Voor allerlei ongelukjes is het handig een EHBO-setje bij u te hebben. Een reddingshamer kan uw leven redden en zonneschermen bieden schaduw op de achterbank. En zo zijn er nog veel meer handige artikelen die het autorijden leuker en veiliger maken. Auto artikelen met bedrukking zijn populaire give-aways. Kies ook voor het bedrukken van leuke auto must-haves en maak hiermee reclame voor uw bedrijf!

Promotionele activiteiten versterken met bedrukte auto-artikelen

De mogelijkheden om reclame te maken via bedrukte auto artikelen zijn groot! Autoartikelen met een commerciŽle bedrukking versterken uw promotionele activiteiten. Zo zijn het bijvoorbeeld erg leuke weggevertjes tijdens open dagen, evenementen, festivals, beurzen, congressen, feesten en promotieacties op straat. Bedrukte autobenodigdheden horen bij de standaarduitrusting van uw promotieteam en verkoopmedewerkers. Als zij op pad gaan om klanten te werven en uw producten te verkopen, kan een mooi relatiegeschenk twijfelaars net over de streep trekken. Autoartikelen die gepersonaliseerd zijn met een opdruk van uw logo of bedrijfsnaam, leveren u meer naamsbekendheid en een grotere omzet op. Of wat dacht u van custom made automagneten? Hiermee verandert u elke wagen in een prachtig rijdend reclamebord. Bedrukte automagneten zijn geheel op maat leverbaar, met uw eigen vorm.

Het bedrukken van artikelen voor de auto

In de webshop van Promofit staan een heleboel prachtige autoartikelen die laag geprijsd zijn. U vindt er onder meer verschillende parkeerschijven, zaklampen, USB autoladers, ijskrabbers en reismappen. Deze voordelige relatieartikelen zijn te bedrukken met een reclameboodschap, grafisch ontwerp, slogan, contactgegevens, logo, bedrijfsnaam of een bijzondere tekst. De opdruk is uit te voeren in een of meerdere kleuren. Een aantal mooie voorbeelden zijn: de goedkope Frosty driehoekige ijskrabber, de multifunctionele Park-n-Shop Parkeerkaarthouder, een mooie blauwe EuroNorm parkeerschijf, een handige ClipLED zaklamp, een USB CarCharger oplaadstekker voor 12-24V, een solide SaveMe veiligheidshamer en een ruime Trunk Organizer opbergtas voor in de kofferbak.

Autoartikelen met opdruk: de voordelen

Belangrijke voordelen van auto artikelen die gepersonaliseerd zijn met uw bedrukking:
 • Voordelige must-haves voor automobilisten;
 • Handige give-aways voor het rijden met de auto;
 • Promotionele artikelen die uw promotieacties versterken;
 • Mooie weggevers waarmee u klanten bindt en werft;
 • Populaire relatiegeschenken die de naamsbekendheid van uw bedrijf verbeteren;
 • Diverse artikelen zijn custom made, met eigen vorm, te bestellen;
 • Snel leverbare weggevertjes.

Goedkope auto artikelen met bedrukking kopen via Promofit

Promotionele autoartikelen met een mooie opdruk van uw logo, grafisch ontwerp, tekst of bedrijfsnaam bestelt u voor lage prijzen bij Promofit! Wij bieden een ruime keus aan goedkope artikelen en leveren snel, indien nodig met spoed. Automagneten zijn op maat leverbaar. Bekijk de diverse leuke auto gadgets in onze webshop en maak uw keuze. U kunt eerst een offerte opvragen, maar direct bestellen kan natuurlijk ook. Onze medewerkers helpen graag bij het beantwoorden van uw vragen, dus neem gerust contact met ons op!