1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Zaklampen bedrukken met uw logo of tekst

Zaklampen bedrukken om uw relaties bij te lichten

Met een zaklamp brengt u licht in de duisternis. Zaklampen komen goed van pas in de nacht of een avond in de winter. Donkere plekken in huis of in uw auto kunt u met een zaklamp ook mooi verlichten. Gebruik hem tijdens het klussen, een speurtocht of een nachtelijke wandeling over de camping. Laat zaklampen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en licht uw relaties bij. Zo zet u uw merk echt in de schijnwerpers!
Sorteer op:
 
2850
v.a. € 0,54

FlipTouch sleutelhanger

5722
v.a. € 3,11

NineLight zaklamp

3936
v.a. € 1,35

Griplight zaklamp

2354
v.a. € 0,59

ClipLED zaklamp

5072
v.a. € 3,19

SuperLED zaklamp

3443
v.a. € 3,11

Retro Pull Light

5616
v.a. € 0,53

WriteLight zaklamp

5638
v.a. € 6,76

LED-Flasher zaklamp

5922
v.a. € 7,96

MaxiStar Geschenkset

7500
v.a. € 7,80

Cree-LED 3W zaklamp

7550
v.a. € 9,32

LED-Booster 3W zaklamp

4184
v.a. € 1,83
Populair

StarLED zaklamp

6288
v.a. € 6,00

LED-Booster 1W zaklamp

5425
v.a. € 2,60

HandsFree zaklamp

mo8235
v.a. € 0,99

Robin LED zaklamp

mo8622
17

Zaklantaarns zijn handige draagbare lichtbronnen

Zaklampen zijn compact en draagbaar. Hierdoor zijn ze gemakkelijk mee te nemen in een tas, broekzak of jaszak. De zaklantaarn geeft een mooie lichtbundel dankzij de reflector die achter de lamp is geplaatst. Hiermee kunt u het licht gericht laten schijnen en uw pad en spullen vinden als het donker is. Batterijen leveren de energie hiervoor. Zaklampen hebben tegenwoordig een led-lamp en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Een handlamp pakt u bijvoorbeeld vast met uw hand en een hoofdlamp draagt u op uw hoofd. Daarmee heeft u de handen vrij. Zaklantaarns zijn erg praktisch voor automobilisten, bijvoorbeeld als u in de nacht met uw auto onderweg bent. Ook voor het kamperen en outdoor activiteiten zijn zaklampen een populair artikel.

Met bedrukte zaklampen reclame maken voor uw bedrijf of product

Met bedrukte zaklampen kunt u goed reclame maken voor uw bedrijf, merk, product of dienst. Laat zaklantaarns bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of tekst en gebruik ze als gepersonaliseerd relatiegeschenk. Promotionele zaklampen met uw opdruk zijn leuke give-aways tijdens klantvisites, workshops, congressen, beurzen, evenementen, feesten, festivals en dergelijke. Bezoekers aan uw stand die interesse tonen in uw handel verblijdt u er mee. U laat hiermee een positieve indruk achter en dat is goed voor uw naamsbekendheid en imago. Ook kunt u bedrukte zaklampen aanbieden als gratis premium bij de aankoop van uw producten. Door een dergelijke promotieactie aan te kondigen via een folder, advertentie of mailing lokt u klanten naar uw winkel en verhoogt u uw omzet. Een zaklamp met bedrukking maakt uw marketing succesvol!

Voordelige zaklampen bedrukken met uw logo of tekst

Er zijn verschillende uitingen waarmee u zaklampen kunt laten bedrukken, zoals een reclametekst, bedrijfsnaam, slogan, logo, grafisch ontwerp of speciale boodschap. Promofit voorziet uw zaklamp van ieder gewenste bedrukking, van één kleur tot full colour. Bij sommige modellen is graveren ook een mogelijkheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van een opdruk op de goedkope WriteLight? Deze mini zaklamp is een penlight, dus u kunt er ook mee schrijven. Of kies voor de bedrukking van de FlipTouch sleutelhanger. Dit pocket model past mooi in uw zak en aan uw sleutelbos. Het heeft een lampje en een pointer voor de bediening van touchscreens. Met een bedrukte HandsFree zaklamp zult u ook hoge ogen gooien. Deze hoofdlamp heeft drie standen en een elastische band. De StarLED zaklamp is een populair artikel waarop uw logo te graveren is. Wilt u een groot model bestellen? Kies dan bijvoorbeeld voor de GiantLED zaklamp of de LED-Booster 3W zaklamp. De laatste heeft een krachtige lichtstraal die tot zo?n 100 meter licht geeft. Zoekt u ook andere autoartikelen? Kijk dan bijvoorbeeld ook eens naar ons assortiment parkeerschijven, ijskrabbers of autoladers.

De voordelen van zaklampen met uw opdruk bestellen

Een overzicht van een aantal voordelen:
 • Leuke give-away voor promotionele doeleinden;
 • Goedkoop en praktisch weggevertje;
 • Erg toepasselijk als gepersonaliseerd relatiegeschenk;
 • Premium die bijdraagt aan uw omzet en de bekendheid van uw merk;
 • Snelle levering, ook bij kleine afname.

Snel goedkope zaklampen kopen en bedrukken bij Promofit

Promofit is het juiste adres voor goedkope zaklampen met uw bedrukking. Ook voor een kleine afname kunt u bij ons terecht. We leveren uw bestelling bijzonder snel. In ons assortiment vindt u diverse voordelige zaklantaarns. Bij elke zaklamp in onze webshop staat informatie over wat er mogelijk is qua bedrukken. Wij voorzien u graag van extra informatie en een offerte. Dit laatste kunt u online aanvragen. U kunt via onze webwinkel ook direct uw bestelling plaatsen.