1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Fiets artikelen bedrukken met uw logo

Bedrukte fiets artikelen: uw marketing in een hogere versnelling

Fietsartikelen bedrukken met uw reclameboodschap is een goed idee! U zet uw marketing hiermee in een hogere versnelling! Fietsen is ontzettend populair in Nederland, dus met bedrukte fiets artikelen bereikt u een groot publiek. Middels een bedrukking op leuke zadelhoesjes, fietslampjes, fietsbellen of fietstassen vraagt u op een slimme manier aandacht voor uw promotiecampagne. Via de webshop van Promofit kunt u bedrukte fietsgadgets voordelig bestellen!
Sorteer op:
 
mo9632
bike-bell-1
v.a. € 0,95

Bike Bell fietsbellen

fietsbel-28
v.a. € 0,95

Fietsbel Mini

fietsbel-1
v.a. € 0,82

Fietsbel Original

mo8070
mo8277
v.a. € 0,71

Adam Veiligheidslicht

mo8281
v.a. € 5,63

Amir Fietsreparatieset

1Z252607
4267
v.a. € 4,71

CoolBike fiets-/koeltas

4999
v.a. € 2,04

Smartlight fietslampjes

zad1
v.a. € 1,03

Zadelhoesjes

mo8071
v.a. € 0,36

Bypro Zadelhoesjes

13

Handige artikelen voor fietsers als promotiemateriaal

Fietsaccessoires zijn handige artikelen die jarenlang meegaan. Fietsers vinden het fijn om hun fiets te voorzien van bijvoorbeeld een mooie fietsbel, een hip zadelhoesje, goede fietslampjes of een praktische fietstas. Dit maakt het fietsen namelijk leuker en veiliger. Bij een fietsrit op de openbare weg zijn een hoorbare fietsbel en werkende fietsverlichting belangrijk voor de veiligheid. Zo wordt de fietser gehoord en gezien door andere verkeersdeelnemers. Een zadelhoesje is erg handig bij regenachtig weer. Zo blijft het zadel droog. Ook zijn zadelhoesjes ideaal om de eigen fiets gauw te herkennen in de stalling. Voor de boodschappen of een recreatieve fietstocht komt een fietstas goed van pas om wat extra spullen mee te nemen. Met bedrukte fietsartikelen zult u kortom veel mensen blij maken. Zet fietsartikelen met uw opdruk nu ook in voor uw promotie en werk zo aan een grotere bekendheid, het binden of werven van klanten en een sportief en milieubewust imago!

Promotionele fietsartikelen gebruiken voor uw marketing

Met bedrukte fietsartikelen bereikt u een groot publiek, want in Nederland fietsen we veel. Fietsen is goed voor de gezondheid en een milieuvriendelijke manier van reizen. Door fietsartikelen met uw opdruk in te zetten bij uw promotieactiviteiten kunt u hier op inhaken. Zo kunt u een gezonde levensstijl, bewegen, sporten en duurzaamheid verbinden aan uw imago. Dit kunt u verwerken in uw promotieacties, zoals een samplingactie met uw promotieteam op straat of in een winkel. Ook bij uw stand op een festival, beurs, open dag, evenement of congres kunt u bedrukte fietsaccessoires slim inzetten. Gebruik ze bijvoorbeeld als gepersonaliseerd weggevertje en geef ze mee in een goodiebag met productbrochures en kortingsbonnen. En zo kunt u nog veel meer effectieve acties organiseren met deze goedkope relatiegeschenken!

De bedrukking van artikelen voor de fiets

Voordelige fietsbenodigdheden kunt u bij Promofit laten bedrukken met uw afbeelding, reclame, telefoonnummer, website, bedrijfsnaam, logo of een opvallende tekst. Ons aanbod bestaat onder meer uit laag geprijsde zadelhoesjes, fietsbellen, fietslampjes en fietstassen. Een bedrukking is uit te voeren in een of meerdere kleuren. Zadelhoesjes kunnen wij bovendien op maat voor u maken. Door een gepersonaliseerd fietsartikel met uw eigen vorm zal uw reclameboodschap extra opvallen! Informeer naar de mogelijkheden bij onze verkoopmedewerkers. Zij geven u graag meer informatie en advies.

De voordelen van fietsbenodigdheden met opdruk

Voordelen van het bedrukken van fietsartikelen met uw tekst, grafisch ontwerp, logo, bedrijfsnaam of afbeelding:
 • Laag geprijsde weggevertjes voor fietsers;
 • Praktische promotionele artikelen die op elke fiets passen;
 • Diverse modellen zijn in uw eigen vorm, dus custom made, leverbaar;
 • Populaire relatiegeschenken waarmee u naamsbekendheid opbouwt;
 • Leuke give-aways voor tal van promotieactiviteiten;
 • Mooie weggevers om klanten te binden en te werven;
 • Relatieartikelen die snel geleverd worden.

Via Promofit goedkope fietsartikelen laten bedrukken

Bestel via de webshop van Promofit goedkope fietsartikelen met uw bedrukking! Wij gaan gauw voor u aan de slag, dus u heeft uw bestelling snel in huis. U kunt diverse leuke fietsbenodigdheden laten bedrukken met uw grafisch ontwerp, logo, afbeelding, bedrijfsnaam, contactgegevens of een bijzondere tekst. Onze medewerkers zijn u graag van dienst met aanvullende informatie over de fietsartikelen en de bedrukking daarvan. Ook voorzien wij u graag vrijblijvend van een offerte of ondersteuning bij het maken van een ontwerp, bijvoorbeeld bij een custom made product.