1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Beursmaterialen bedrukken met uw ontwerp

Tablethouders: moderne relatiegeschenken en beursmaterialen

Tablets bieden veel gebruiksgemak en mogelijkheden! Zowel thuis, op kantoor, bij een vergadering als op een beurs zijn het handige apparaten. Zeker in combinatie met een praktische tablethouder! Dit biedt bescherming aan de tablet en een professionele uitstraling tijdens gesprekken met uw klanten en bezoekers. U kunt zo op een moderne manier met uw doelgroep communiceren. Verbeter uw marketing en zet tablethouders in tijdens uw beurspresentatie of als gepersonaliseerd relatiegeschenk!
Sorteer op:
 
vogels-tablock-tablet-behuizing
pta-3101
pta-3102
pta-3103
ipad-germany-muurbeugel
ipad-vloerstandaard-angled
ipad-vloerstandaard-curved
ipad-vloerstandaard-flexible
9

Bedrukte tabletmappen als praktische relatieartikelen

Met een handige tablet schrijfmap is uw apparaat beschermd tegen beschadigingen en vuil. Daarnaast heeft u diverse schrijfartikelen bij de hand en kunt u de map gebruiken om uw tablet rechtop te zetten. Dit is ideaal als u tijdens een verkoopgesprek uw presentatie of een berekening wilt laten zien. Als u tabletmappen gebruikt die gepersonaliseerd zijn met uw eigen opdruk, zoals een logo of bedrijfsnaam, maakt u een professionele indruk. Ook kunt u deze bedrukte tablet cases gebruiken als origineel relatiegeschenk. Uw relaties zullen een praktische tablet cover met uw bedrukking graag gebruiken. Laat tabletmappen bedrukken en werk zo aan een grotere naamsbekendheid!

Tablet houders professioneel inzetten

Met een tablethouder verbetert u de presentatie van uw bedrijf. Dit kan tijdens dagelijks gebruik op de werkvloer zijn, zoals tijdens vergaderingen of bij de entree van uw pand. Daarnaast zijn congressen, evenementen en beurzen perfecte gelegenheden om tablet houders professioneel in te zetten. Met een tafelstandaard, wandhouder of vloerstandaard voor tablets verbetert u de communicatie met uw klanten en bezoekers. U kunt gemakkelijk even uw website of een interactieve film tonen. Ook bezoekersregistratie of het verzamelen van feedback zijn mogelijkheden. Gebruik bijvoorbeeld een vloerstandaard om met uw tablet een praktische informatiezuil te creëren. Een tablethouder kunt u desgewenst beveiligen middels een slot. Tablethouders bieden laagdrempelige communicatiemogelijkheden, gebruiksgemak en veiligheid. Kies dus voor het gebruik van tablethouders en vergroot hiermee de impact van uw marketing!

Tablethouders met of zonder opdruk

In het assortiment van Promofit vindt u diverse soorten voordelige tablethouders. We kunnen goedkope tabletmappen bedrukken met uw bedrijfsnaam, grafisch ontwerp of logo. De Zembla tablet map is hier een voorbeeld van. Uw tablet kunt u met vier verstelbare bandjes in deze met uw logo bedrukte schrijfmap bevestigen. Ook leveren we bijvoorbeeld de handige Bluetooth Keyboard Case met uw bedrukking. Deze lederlook tablet case heeft een draadloos toetsenbord dat uitneembaar is. Of wat dacht u van een mooie iPad Tafelstandaard? Deze tablet houder is draaibaar in een liggende of staande positie. Tevens zijn er diverse stijlvolle modellen van Vogel's TabLock verkrijgbaar, zoals een wandhouder. Deze tablethouders zijn speciaal ontworpen om uw tablet in openbare ruimtes te beschermen. Zo kunt u dus met een gerust hart een tablet gebruiken voor uw promotionele activiteiten!

Voordelen van tablethouders

Tablethouders zijn te bedrukken en het gebruik ervan levert u tal van voordelen op. We noemen de belangrijkste:
 • Uw bedrijf, producten en diensten op een moderne wijze presenteren;
 • Verbeter de interactie met uw doelgroep;
 • Verkrijgbaar voor diverse tablets, zoals Samsung Galaxy Tab en Apple iPad;
 • Tabletstandaards zijn te bestellen met diverse handige opties, zoals een slot;
 • Voordelige presentatiematerialen voor diverse promotionele acties;
 • Bedrukte tabletmappen zijn originele relatiegeschenken;
 • Snel leverbaar, met of zonder opdruk.

Goedkope tablet en iPadhouders bedrukken en bestellen bij Promofit

Tablet covers met bedrukking, tablet bureauhouders en tabletstandaarden schaft u voordelig aan via Promofit! Wij kunnen diverse soorten en maten tablethouders bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, tekst of afbeelding. In ons assortiment vindt u goedkope tablethouders voor verschillende merken tablets. Wij kunnen deze artikelen snel leveren, zowel met als zonder bedrukking. Surf door onze webshop en ontdek de mogelijkheden! Wenst u meer informatie of advies? Spreek ons dan aan via de online chat, bel ons of stuur een e-mail. Wij zijn u graag van dienst bij het vinden van een tablethouder die aan uw wensen voldoet!