1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Beursmaterialen bedrukken met uw ontwerp

Beachflags: helder signaal voor uw klanten

Vrolijk wapperende beachflags helpen u om uw bedrijf, promotieactie of evenement op te laten vallen. Het zijn echte eyecatchers, die zeer voordelig aan te schaffen zijn. Deze reclamevlaggen zijn uiteraard zeer geschikt voor gebruik op het strand, maar ook in winkelcentra of op beurzen trekken ze klanten naar uw bedrijf. Promofit levert een aantal varianten van deze zogenaamde windbanners. Uw afbeelding, grafisch ontwerp of bedrijfsnaam is in full colour op het doek te drukken.
Sorteer op:
 
beachflag-straight
v.a. € 22,50

Beachflag Straight

beachflag-concave
v.a. € 22,50

Beachflag Concave

beachflag-angled
v.a. € 22,50
Populair

Beachflag Angled

beachflag-convex
v.a. € 22,50

Beachflag Convex

beachflag-drop
v.a. € 34,50

Beachflag Drop

5

Feather flags voor op het strand, bij uw winkel of evenement

Beachvlaggen zijn opvallende promotiemiddelen die al van verre te zien zijn. Voorbijgangers zullen ze opmerken en begrijpen dat er wat te beleven valt of dat uw horecagelegenheid geopend is. De reclamevlaggen wekken nieuwsgierigheid op en hierdoor vergroot u de kans dat u nieuwe klanten aantrekt. Bedrukte strandvlaggen dragen daarnaast bij aan een grotere herkenbaarheid en naamsbekendheid. Aan de opdruk op de vlag is namelijk uitstekend te zien om welke winkel, beurs of dienst het gaat. Iedere zoekende deelnemer, bezoeker, klant of andere relatie zal u dus gauw kunnen vinden. De vlaggen zijn tevens bruikbaar om een locatie extra feestelijk aan te kleden. Om al deze redenen gebruiken tal van ondernemers en festivals bedrukte feather flags in hun marketingmix.

Uw marketing verbeteren met bedrukte strandvlaggen

Feather flags zijn perfect in te passen binnen uw promotiecampagnes. Het zijn flexibel inzetbare dragers van al uw reclame-uitingen. Laat ze bijvoorbeeld bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo, fotomateriaal van uw producten of een wervende tekst. Zowel binnen als buiten kunt u ze gebruiken, want ze zijn te voorzien van diverse soorten voeten. Op vrijwel iedere ondergrond zijn deze reclamevlaggen dus snel neer te zetten. Trek met uw opdruk, zoals die van een tijdelijke kortingsactie, meer klanten naar uw winkel of beursstand!

Beachflags bedrukken met uw logo

Bij Promofit kunt u beachvlaggen in diverse maten en uitvoeringen bestellen. De breedte van het doek ligt ongeveer tussen de 55 tot 85 centimeter. Bij een klein model moet u denken aan een hoogte van 250 centimeter. De XL variant is 520 cm hoog. De flexibele mast heeft in de top een lichte kromming. Qua vormgeving van het vlaggendoek kunt u onder meer kiezen uit een schuin model (Angled) en een druppelmodel (Drop). Alle feather vlaggen in ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij materiaal en hebben stormbestendig doek. Voor gemak bij het vervoer zijn handige draagtassen leverbaar. U kunt zelf kiezen of u een complete set met doek, mast en draagtas bestelt of een andere combinatie. Ook zijn er diverse praktische accessoires, zoals een grondboor of een verzwarende waterzak, verkrijgbaar. Promofit kan het vlaggendoek in hoge resolutie voor u bedrukken, in full colour. Hierbij houden we graag rekening met de Pantone/PMS kleuren van uw huisstijl. Zo bent u er zeker van dat uw reclamemiddelen perfect op elkaar aansluiten en dat ze de uitstraling hebben die u wenst.

De pluspunten van beachvlaggen met opdruk

De voordelen van het bedrukken van beachflags op een rijtje:
 • Betaalbare windbestendige blikvangers voor uw locatie, evenement of actie;
 • Herkenbare aankleding voor uw bedrijfspand of happening;
 • Vergroot de bekendheid van uw bedrijf, uw producten en uw diensten;
 • Garantie op het systeem;
 • Snelle levering.

Strandvlaggen voor ieder budget bestellen bij Promofit

Wilt u op een goedkope wijze uw bedrijf, event of producten promoten? Dan zijn bedrukte beachflags de oplossing! Promofit heeft diverse uitvoeringen in het assortiment. Het vlaggendoek is te bedrukken met uw reclameboodschap, logo, foto, tekst of bedrijfsnaam. Dit is mogelijk in full colour. Bekijk de verschillende vlaggen in onze webshop, maak uw keuze en bestel online. Eventueel kunt u eerst vrijblijvend een offerte aanvragen. We zorgen dat er snel geleverd wordt, dus u kunt gauw profiteren van de opvallende verschijning van uw nieuwe beachflags. Wilt u meer informatie of advies? Wij beantwoorden uw vragen graag.