1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Kartonnen bekers bedrukken met uw ontwerp

Kartonnen bekers: goedkope en praktische dragers van uw reclameboodschap

De kartonnen beker is een ideaal product voor elk drankje dat u wilt serveren. Of dat nu op uw bedrijfslocatie is of tijdens een evenement, festival, congres, beurs, vergadering, feest of open dag. Ze zijn goedkoop en worden in grote aantallen gebruikt voor koffie, thee en frisdrank. Dit maakt ze perfect voor promotioneel gebruik! Kies bijvoorbeeld voor een bedrukking met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding en/of tekst.
 • Onze producten
Sorteer op:
 
coldcup-medium-1
hotcup-medium-1
premiumcup-medium-1
couponcup-medium-1
hotcup-large-1
coldcup-large-1
espressocup-1
icecreamcup-small-1
icecreamcup-medium-1
icecreamcup-large-1
icecreamcup-extra-large-1
11

De kartonnen beker is een stijlvolle onbreekbare beker voor eenmalig gebruik

Het serveren van eten en drinken is een vak. De manier waarop het gebeurt is bepalend voor de beleving van het moment en de smaak. Met een kartonnen beker kunt u hapjes en drankjes op een goedkope, veilige en stijlvolle manier aanbieden. De bekers zijn licht van gewicht, stapelbaar en onbreekbaar. Daarom zijn ze gemakkelijk overal mee naartoe te nemen, bijvoorbeeld naar een evenement. Ook is het fijn dat een omgevallen exemplaar geen nare scherven oplevert. De papieren beker is gemaakt voor eenmalig gebruik. Dat is hygiënisch en milieuvriendelijk. Het materiaal is recyclebaar en u hoeft zich geen zorgen te maken over vuile exemplaren en de afwas. Laat koffiebekers bedrukken met uw logo, huisstijl en/of reclametekst en bedien er uw relaties mee. Met het aanbieden van een hapje of drankje in uw eigen stijl werkt u aan een stuk merkbeleving en naamsbekendheid bij uw klanten!

Kartonnen bekers met uw opdruk zijn een effectief promotioneel artikel

Met een hapje of drankje in een bedrukte papieren beker kunt u uitstekend uw boodschap overbrengen. Een smaakvolle presentatie in een goed ontworpen kartonnen beker met opdruk draagt bij aan uw naamsbekendheid en imago. De bekertjes zijn een mooie aanvulling op uw huisstijl, bijvoorbeeld bij drankenautomaten en in kantines, vergaderzalen en bedrijfsrestaurants. U kunt ze inzetten bij verschillende soorten promotieacties. De bekers met opdruk lenen zich bijvoorbeeld goed voor sampling van dranken en etenswaren tijdens beurzen, festivals, evenementen, markten en productpresentaties in supermarkten. U kunt de bekers laten bedrukken met productinformatie, een slogan, uw logo, uw bedrijfsnaam, reclame, een afbeelding, fotomateriaal, contactgegevens, een speciale actie of een leuke aanbieding. Zo kunt u de bedrukte beker bijvoorbeeld ook inzetten om medewerkers te herinneren aan een nieuwe werkwijze binnen uw bedrijf. De kartonnen beker met opdruk is kortom een zeer effectief promotioneel artikel!

Kartonnen bekers bedrukken

Bij Promofit kunt u kartonnen bekers laten bedrukken met uw ontwerp. Dit is mogelijk in full colour. Wij hebben diverse soorten en maten bekers in ons assortiment. Deze voorziet Promofit van een hoogwaardige bedrukking met uw logo, reclameboodschap, foto, slogan, website, grafisch ontwerp, bedrijfsnaam of een gepersonaliseerd ontwerp. We hebben bijvoorbeeld vier maten ijsbekers in het assortiment. Tevens leveren we enkelwandige en dubbelwandige koffiebekers. Het voordeel van de dubbelwandige versie is dat de buitenkant niet heet wordt, waardoor u uw handen niet brandt. Bovendien blijft de drank langer warm. Verder zijn er speciale espressobekers, luxe Couponcups en Premiumcups met exclusieve uitstraling leverbaar. Daarnaast leveren we custom made bekers met uw eigen vorm, zodat ze geheel naar uw wensen op maat gemaakt zijn.

Voordelen van bedrukte kartonnen bekers

De belangrijkste voordelen zijn:

 • Goedkoop artikel voor eenmalig gebruik;
 • Voor de smaakvolle presentatie en/of sampling van uw dranken of etenswaren;
 • Praktisch item om uw naamsbekendheid tegen lage kosten te vergroten;
 • Te bedrukken met uw bedrijfsnaam, reclametekst, afbeelding en/of logo;
 • Custom made / op maat gemaakt / eigen vorm mogelijk;
 • In te zetten als gepersonaliseerd artikel;
 • Snel leverbaar.

Bedrukking van kartonnen bekers bij Promofit gebeurt goedkoop en snel

Promofit zorgt voor goedkope bedrukte kartonnen bekers en relatiegeschenken. Wij staan garant voor de laagste prijzen en verzorgen een snelle levering van de bekers. Als u dat wenst doen we dat met spoed! Bekijk in onze online winkel ons gehele assortiment voordelige kartonnen bekers. Van ieder artikel vindt u er een beschrijving en de mogelijkheden voor bedrukking. U kunt online direct uw bestelling plaatsen of een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen of behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op, we staan voor u klaar!