1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

  • Laagste prijs garantie
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge klantbeoordeling 9+
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis vrijblijvend ontwerp
Bidons bedrukken met uw logo

Bidons bedrukken met uw logo

Een van de eerste promotionele producten waar men aan denkt is een bidon met bedrukking. Dat is helemaal niet vreemd, omdat deze bedrukte drinkbussen zich uitstekend lenen voor een grote bedrukking, waarop uw tekst, bedrijfsnaam, logo, website of andere opdruk duidelijk wordt getoond. Ook past een bedrukte bidon goed in de hedendaagse fit en gezondheidscultuur. Een Tacx bidon met opdruk zal zeker enthousiast worden ontvangen en gebruikt, waardoor u er vrijwel zeker van kunt zijn, dat uw bedrijfslogo of tekstboodschap wordt verspreid. Hiernaast past het bestellen van bidons met bedrukking in vrijwel ieder budget, vanwege de relatief goedkope prijs. Daarbij zal uw naam of merk niet worden beschadigd omdat deze bidons vrij van BPA en phthalaten, geproduceerd van gerecycled materiaal, voorzien van een grote vulopening, goed inknijpbaar zijn door het gebruik van zacht polyethyleen en de bedrukking goed zal blijven staan zelfs na het wassen in de vaatwasser.

Populaire bidons

  • Onze producten
Sorteer op:
 
bid1
v.a. € 0,71
Best seller

Tacx bidon Shiva 500cc

bid141
bid21
v.a. € 0,83

Tacx bidon Source 500cc

bidon-shanti-500-1
v.a. € 1,89

Tacx bidon Shanti 500cc

tacx1
v.a. € 1,15
Populair

Tacx bidon Fuse 450cc

fuse-bio-450cc
bid81
v.a. € 0,84
Best seller

Tacx bidon Shiva 750cc

bidon-bio-bottle-750-1
bid101
v.a. € 1,03

Tacx bidon Source 750cc

bidon-shanti-750-1
v.a. € 2,82

Tacx bidon Shanti 750cc

bidon-krat-1
v.a. € 16,85

Bidonkrat

bidonkrat-met-bidons
bidonkrat-1
bidonkrat-logo-1
v.a. € 16,60
Populair

Bidonhouder Tacx Starlight met 8 bidons

100002
v.a. € 1,33
Best seller

Oregon drinkfles met karabijnhaak

5686
v.a. € 3,40

Silverline waterfles

4856
v.a. € 2,66

Hydrate drinkfles

3924
v.a. € 0,47

FlexBottle drinkfles

100299
v.a. € 2,47

Gobi sportfles

100208
4287
v.a. € 1,75

AluBidon bidon 600ml

49
>

Diverse modellen bidons

Mix and match bij Promofit je eigen Tacx bidon. Wij bieden verschillende modellen Tacx drinkbussen aan waarbij u uit verschillende kleuren bidon en dop kunt kiezen. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk uw eigen trektuit te kiezen. Uw logo, tekst, bedrijfsnaam of slogan kunnen wij volledig rondom bedrukking in 1 tot 6 kleuren of in full colour. Mocht u slecht een subtiel logo op de bidon hebben is dit natuurlijk ook geen probleem. Tacx bidons zonder bedrukking bestellen is uiteraard ook mogelijk. Of kies voor een van de andere bidon modellen gemaakt van aluminium of kunststof.

Bedrukte bidons bestellen

Bestel uw bidons met bedrukking snel en gemakkelijk op Promofit.nl. Onze bidons zijn al vanaf 50 stuks te bedrukken met uw eigen PMS kleuren en vanaf 300 stuks in full-colour. U kunt uw relatiegeschenk, giveaway of promomateriaal zelf personaliseren en zelf kiezen voor het aantal drukkleuren. Personaliseer uw eigen bidons door de kleur van de dop te combineren met een andere kleur, die mooi aansluit op uw logo of huisstijl. Naast het logo heeft u nog voldoende ruimte om een mooie slogan, tekst, website adres of boodschap als opdruk te plaatsen. Wij zullen voor u hiervoor een ontwerp maken, zodat u uw perfecte relatiegeschenk kunt bestellen. Wij gaan dan de bidons bedrukken en kunnen al binnen 8 dagen leveren. Vaak zelfs sneller.

Onbedrukte bidons bestellen

Heeft u bidons nodig zonder bedrukking? Dan kunt u bij Promofit onbedrukte bidons bestellen. De drinkflessen zonder opdruk gaan vanaf 50 stuks. Deze zijn ook te leveren in verschillende kleuren bidon en te matchen met een zelf gekozen kleur dop. De levertijd is ca. 2-3 werkdagen.

Speciaal gepersonaliseerde bidons

Indien u met uw promotiemateriaal of relatiegeschenk een nog betere indruk wilt achterlaten en een speciaal verzoek heeft vernemen wij dit graag zodat wij kunnen kijken hoe wij u hierin kunnen helpen. U kunt ons bereiken via de mail op het adres: sales@promofit.nl en via de telefoon op +317618225.