1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Drinkflessen bedrukken met uw logo

Drinkflessen: perfect relatiegeschenk voor op het werk, sport en onderweg!

Drinkflessen komen bijna overal van pas: op kantoor, school, de bouwplaats, de sportclub, bij een wandeling en tijdens het reizen met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Door het bedrukken van de drinkbussen met uw logo of bedrijfsnaam tovert u ze om tot een effectief promotioneel artikel. Elke keer als uw relaties de drinkfles gebruiken zien ze uw opdruk. Dit geschenk levert u daarom gegarandeerd meer naamsbekendheid op! Zoekt u bidons? Klik dan hier.

Kies uw drinkfles

 • Onze producten
Sorteer op:
 
100002
v.a. € 1,33
Best seller

Oregon drinkfles met karabijnhaak

100288
v.a. € 1,85
Populair

Sky drinkfles

168100508
5686
v.a. € 3,40

Silverline waterfles

100289
v.a. € 3,71

Spring drinkfles

mo9358
v.a. € 1,71
Populair

Utah Glass drinkfles

mo9356
v.a. € 2,09
Populair

Utah drinkfles

4856
v.a. € 2,66

Hydrate drinkfles

3924
v.a. € 0,47

FlexBottle drinkfles

100294
v.a. € 1,99

Hardy drinkfles

100299
v.a. € 2,47

Gobi sportfles

100208
4287
v.a. € 1,75

AluBidon bidon 600ml

100331
100250
v.a. € 0,90

Cabo waterzak

100434
v.a. € 3,86

Aqua drinkfles

100235
v.a. € 4,54

Horizon drinkfles

100313
v.a. € 4,05

Capri sportfles

100314
100451
100384
v.a. € 3,57

Hide away drinkfles

3694
v.a. € 2,92

HipFlask heupfles

538731
v.a. € 3,31

Victoria bidon

44
>

Het gemak van de hervulbare drinkfles

Iedereen neemt regelmatig water of een andere koude drank mee in een flesje. Vaak is dit een plastic exemplaar dat na het drinken wordt weggegooid. En dat is jammer voor het milieu. Door gebruik te maken van een hervulbare drinkfles bent u milieuvriendelijk bezig: u zorgt voor een kleinere afvalberg. U kunt de fles hergebruiken en gemakkelijk vullen met uw favoriete dranken. Dit is bovendien stukken goedkoper dan het drinken uit een gevuld wegwerpexemplaar. Met water uit de kraan of frisdrank uit een grotere verpakking spaart u geld uit. Verder is het drinken uit een herbruikbare drinkbus veilig en gezonder als ze gemaakt zijn van materiaal zonder weekmakers, zoals BPA. Door het inzetten van een fles met opdruk als relatiegeschenk brengt u uw bedrijfsnaam en producten onder de aandacht. Daarnaast toont u er uw waardering voor uw klanten mee en investeert u in een langdurige relatie.

Drinkflessen met bedrukking promotioneel gebruiken

Bedrukte drinkflessen zijn ideaal voor promotionele doeleinden tijdens beurzen, open dagen, festivals, sportwedstrijden, congressen en evenementen. Ook zijn het leuke en praktische artikelen om tijdens speciale gelegenheden aan uw relaties te geven. De drinkfles met opdruk kunt u bijvoorbeeld gebruiken als cadeau voor medewerkers bij een jubileum, een verjaardag of een nieuwjaarsbijeenkomst. Ook kunt u dit artikel effectief inzetten door ze gratis weg te geven bij de aankoop van uw producten of diensten. Neemt u dit dus vooral op in uw marketingplan, promotieacties en direct mail. Promofit kan de flessen voor u bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo, slogan, tekst of grafisch ontwerp. Verder is het mogelijk de flessen geheel te personaliseren met een bedrukking van bijvoorbeeld de naam van klanten of medewerkers. Dat is een erg leuke verrassing die uw relaties bijzonder zullen waarderen. De ontvanger van een gepersonaliseerd flesje zal bij elk gebruik op een positieve manier aan u denken. Het levert u naamsbekendheid, een goed imago en klantenbinding op.

Bedrukken van drinkflessen

Voor het bedrukken van drinkbussen zijn zeefdruk en ronddruk de meest gebruikte druktechnieken. Op metalen bidons is graveren ook een mogelijkheid. Promofit bedrukt de flessen in één kleur of in meerdere kleuren met uw grafisch ontwerp, logo, reclameboodschap, afbeelding of bedrijfsnaam. Meestal zijn de drinkflessen geheel rondom te bedrukken. We leveren deze artikelen met opdruk in vele verschillende maten, kleuren en modellen. Voorbeelden zijn: een goedkope aluminium drinkfles, goedkope aluminium bidon, sportfles (BPA-vrij), kunststof fles met koelelement, opvouwbare waterzak, platte fles, drinkfles met fruitfilter en een exclusiever model met speaker. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de bedrukking van bidons, waterflessen en thermosflessen. Daarnaast is de productie van een op maat gemaakt / custom made / gepersonaliseerd model met bijvoorbeeld een eigen vorm mogelijk. In ons assortiment vindt u drinkflessen voor al uw promotieacties en elk budget!

Voordelen van bedrukte drinkflessen

Een korte opsomming van de voordelen:

 • Voordelige en effectieve give-away
 • Ideaal voor vele soorten promotieacties
 • Verbetert uw naamsbekendheid, imago en omzet
 • Op maat gemaakt / custom made / eigen vorm mogelijk
 • Leverbaar in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen, ook veilig en BPA-vrij
 • Snelle levering

Promofit: voor de snelle levering van bedrukte drinkflessen

Bij Promofit kunt u bedrukte drinkflessen goedkoop en snel online bestellen. Wij garanderen de laagste prijzen. En indien gewenst leveren we elke oplage, met of zonder bedrukking, met spoed. Bekijk de mogelijkheden en ons uitgebreide assortiment in onze webshop en maak uw keuze. Wij voorzien u graag van advies en een vrijblijvende offerte.