1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

  • Laagste prijs garantie
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge klantbeoordeling 9+
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis vrijblijvend ontwerp
Thermosflessen bedrukken met uw tekst of logo

Thermosflessen: draag stakeholders een warm hart toe

Thermosflessen doen het goed. Heel wat mensen vullen ze dagelijks en stoppen ze consequent in hun tas of rugzak. Ze zijn dan ook uitgegroeid tot een ideale manier om uw slogan of opdruk onder de aandacht te brengen. Onze thermoskannen en -bekers zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en uitvoeringen, gaande van kleine en heel voordelige thermosflessen tot de iets duurdere luxe geschenksets. Voor iedere toepassing, of het nu gaat om een leuk geschenk of eerder om promotiedoeleinden, is er dan ook een geschikte isolatiefles beschikbaar. Met bedrukking of toch liever zonder? Geen probleem, wij doen het allemaal.
  • Onze producten
Sorteer op:
 
5875
v.a. € 4,60

ThermoColour thermofles

100295
v.a. € 3,95
Best seller

Gallup geïsoleerde thermosfles

6712
v.a. € 10,84

ThermoKing thermoset

8250
v.a. € 11,40

ThermoXL RVS geschenkset

7243
v.a. € 4,52

Thermotop thermofles

6886
8012
542998
mo8314
v.a. € 3,49

Chan Thermosfles

9

Voor wie zijn onze thermosflessen geschikt?

De thermosfles is een echte alleskunner die menig drankje warm houdt. Hij wordt door kinderen veelvuldig meegenomen naar school en de ouders sleuren het dan weer mee naar het werk. Ook bij vakantietrips, uitjes of lange autoritten doet de thermosfles het heel goed. Het potentieel doelpubliek? Heel ruim en moeilijk te omkaderen. Gaande van het promotioneel wegschenken aan particulieren tot het intern verdelen aan de eigen personeelsleden en zelfs het weggeven als relatiegeschenk: het potentieel lijkt eindeloos. Onbedrukt of toch bedrukt met uw logo, bedrijfsnaam of andere opdruk? Aluminium thermosflessen doen het altijd goed en zijn een echte aanrader.

Thermosflessen als ideaal relatiegeschenk

Het bedrukken van een isoleerfles met logo, bedrijfsnaam of andere opdruk is altijd een uitstekend idee, zeker voor een geschenk. Om die reden hebben wij ook prachtige giftsets opgenomen in ons assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld de luxe ThermoBag met thermofles en -bekers giftset beschikbaar. Deze luxekit bevat een RVS thermoskan van 500 ml en twee thermobekers van 175 ml, mooi verpakt in een prachtige polyestertas die van bedrukking kan voorzien worden. Een nog luxueuzere uitstraling? Dan is onze ThermoXL RVS geschenkset het ideale geschenk. Deze geschenkset bevat een RVS thermosfles van 1 liter en twee thermosbekers van 420 milliliter. Het geheel wordt verpakt in een prachtige doosverpakking. Hierbij wordt tevens niet de doos van bedrukking voorzien, maar wordt er overgegaan tot een prachtige en stijlvolle lasergravure.

Thermobekers op de werkvloer

Vooral binnen de werkcontext vinden we thermoskannen heel vaak terug. Op kantoor is er misschien wel een koffiemachine te vinden, maar gaat het om personeel die niet binnen de bedrijfsmuren actief zijn, dan is een thermoskan een uitstekend idee. Niet alleen geef je op die manier aan dat je ook om hen geeft, bovendien kies je voor een neutrale cultuur waarbij buitenarbeiders dezelfde benefits mogen krijgen als kantoormedewerkers. Een echte bestseller binnen deze categorie is onze Gallup geïsoleerde RVS thermosfles met een inhoud van 500 ml. Deze isoleerfles kan tevens gepersonaliseerd worden met een door u gekozen opdruk of wij kunnen hem met uw logo bedrukken.

Promotioneel schot in de roos

Op promotioneel vlak doet een bedrukte isoleerfles het altijd zeer goed. Toegegeven: de kostprijs is iets hoger dan voor andere marketingtools het geval is, maar weet ook dat een bedrukte thermoskan in tegenstelling tot goedkopere promotietools minder snel in de vuilbak zal gedeponeerd worden. Uw logo of bedrukking blijft dan ook langer op het netvlies aanwezig en de kans op succes is ettelijke malen groter. Heel vaak merken wij dat voor promotiedoeleinden gekozen wordt voor de Sanibel geïsoleerde thermosbeker. Begrijpelijk, want deze RVS thermosbeker is niet alleen extra voordelig maar bovendien ook dubbelwandig geïsoleerd om zijn inhoud van 400 ml urenlang op temperatuur te houden. Nog even gepersonaliseerd bedrukken met uw bedrijfsnaam en ze zullen razendsnel de deur uitgaan.

Ook onbedrukte thermosflessen verkrijgbaar

Onze thermosflessen, -bekers en -giftsets zijn zoals steeds ook onbedrukt verkrijgbaar. Door deze thermoskannen niet te bedrukken kunnen wij ze extra snel en goedkoop bij u leveren. Bovendien geniet u bij grote oplagen nog steeds van onze voordelige staffelkorting en extra voordelen. Wilt u uw medewerkers een onbedrukte isolatiekan cadeau doen, bijvoorbeeld als kerstgeschenk? Dan is de onbedrukte ThermoKing geschenkset een echte aanrader. Deze set is stijlvol, stevig en komt in een wel heel mooie verpakking. En zonder bedrukking? Zonder bedrukking is hij extra goedkoop.