1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Waterflesjes bedrukken met uw logo of tekst

Waterflesjes met mineraalwater bedrukken met uw eigen logo

Iedere dag weer hebben we water nodig. Deze dorstlesser tappen we uit de kraan of drinken we uit een flesje. Flesjes mineraalwater zijn erg handig om mee te nemen en daarom zeer populair. Deze flesjes ziet u overal: op kantoor, in de trein, in de auto, bij het sportveld, op het strand, bij evenementen enzovoort. Waterflesjes gevuld met mineraalwater zijn te voorzien van een etiket met uw eigen logo. Hiermee zorgt u voor een grotere ‘exposure’ voor uw merk!
Sorteer op:
 
8

Flesjes mineraalwater met uw eigen etiket weggeven: welkom gebaar

Als u gevulde waterflesjes met uw opdruk aanbiedt, geeft u klanten een welkom gebaar. Dankzij zo’n flesje is het eenvoudig om op ieder gewenst moment even een slokje water te nemen. Dit komt goed van pas tijdens bijvoorbeeld een sportevenement, een rondleiding, een workshop, een vergadering, een autorit of een beurs. De bedrukte waterflesjes zijn gemakkelijk mee te nemen in een tas of in de hand te houden. Omdat de flesjes door een brede doelgroep gebruikt worden en ze ontelbare gebruiksmomenten kennen, zijn het ideale reclamedragers. Maak hier gebruik van en bestel bij Promofit goedkope waterflesjes met uw bedrukking!

Bedrukte waterflesjes als slimme marketingtool

Waterflesjes die gepersonaliseerd zijn met uw opdruk, zijn slim in te zetten voor uw marketing. Het zijn leuke relatiegeschenken, bijvoorbeeld als u met uw bedrijf op een beurs staat. Dorstige bezoekers zullen dit enorm waarderen en dat is goed voor uw imago. Het bedrukken van waterflesjes is ook effectief voor de merkbeleving binnen uw winkel of hotel. Als u een kledingzaak heeft, kunt u bijvoorbeeld flesjes water voor uw klanten neerzetten bij de kassa of koffiecorner. In de kamers van uw hotel versterkt u uw branding met de plaatsing van een paar bedrukte waterflesjes op het nachtkastje of bij de waterkoker. Heeft uw bedrijf een kantoor? Dan versterkt u uw merk door waterflesjes met uw bedrukking aan te bieden in de vergaderzaal. Dit zal bij het bezoek van klanten gegarandeerd een positieve indruk achterlaten. Verder is het bedrukken van waterflesjes uiteraard ideaal bij sportevenementen en festivals.

De bedrukking van gevulde waterflesjes

Bij Promofit kunt u bedrukte mineraalwaterflesjes met een inhoud van 330 ml of 500 ml voor lage prijzen bestellen. Ieder flesje wordt voorzien van een full colour etiket met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam. De kunststof etiketten zijn strak rondom het flesje geplakt. Ze zijn waterbestendig en krasvast, waardoor ze er representatief uit blijven zien. Een gepersonaliseerd waterflesje is bij ons bereikbaar voor ieder budget. Wij leveren zowel grote als kleine oplages. U kunt onder andere kiezen uit waterflesjes met platte draaidop. De dop van deze flesjes is in veertien prachtige kleuren leverbaar. Andere opties zijn bijvoorbeeld transparante blauwe waterflesjes met bronwater en waterflesjes met sportdop. Daarnaast verkoopt Promofit ook herbruikbare waterflessen.

De vele voordelen van bedrukte flesjes met mineraalwater

Het bedrukken van waterflesjes kent vele voordelen voor het promoten van uw bedrijf. Dit zijn de belangrijkste:
 • Goedkope relatiegeschenken die goed zijn voor uw branding;
 • Praktische weggevertjes om de dorst te lessen bij beurzen, evenementen en dergelijke;
 • Effectief promotiemateriaal voor allerlei acties en campagnes;
 • Promotionele artikelen die de zichtbaarheid van uw merk vergroten;
 • Nuttige give-aways die snel geleverd zijn;
 • Ook in kleine oplages met uw etiket leverbaar.

Via Promofit goedkope gevulde waterflesjes met opdruk kopen

Wilt u goedkope flesjes met lekker bronwater laten bedrukken met uw reclame? Plaats dan uw bestelling bij Promofit! Wij verzorgen de bedrukking van waterflesjes snel en voordelig. U ontvangt gratis een vrijblijvend ontwerp van het etiket. Denk bijvoorbeeld aan een opdruk met uw logo, bedrijfsnaam, slogan, foto of grafisch ontwerp. Vraag gerust eerst een offerte aan. Of plaats via onze webshop meteen een opdracht. Heeft u de waterflesjes nodig met spoed of heeft u andere vragen? Laat het weten aan ons verkoopteam, want wij bieden u graag persoonlijke service.