1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Buttons bedrukken met uw afbeelding, tekst of logo

Bedrukte buttons: goedkope relatieartikelen voor uw reclame

Buttons zijn voordelige artikelen waarmee u een kledingstuk gauw voorziet van een persoonlijk tintje. U kunt ze gebruiken als modeaccessoire, maar ook als naambutton of reclamebutton. Feestelijke buttons zijn gewilde relatiegeschenken tijdens het carnaval, bruiloften, feesten en partijen. Logobuttons zijn reuze handig voor het herkenbaar maken van uw medewerkers en vrijwilligers tijdens een evenement. Laat ook uw eigen buttons bedrukken met een logo, foto of tekst en maak er reclame mee!
Sorteer op:
 
1341
v.a. € 0,17

Button Ø 25 mm

1342
v.a. € 0,18

Button Ø 37 mm

buttons-1
v.a. € 0,23

Speld Buttons

1343
v.a. € 0,21

Button Ø 56 mm

4

Buttons opspelden voor het communiceren van een boodschap

Buttons zijn meestal rond en van aluminium. Op de voorzijde kan een tekst of afbeelding staan. De veiligheidsspeld aan de achterzijde is de meest bekende bevestigingsmethode. Hiermee maakt u de button vast aan bijvoorbeeld een trui, blouse, shirt, jas, tas, hoed of pet. Met een button kunt u een boodschap communiceren. Dit kan uw naam zijn, de bedrijfsnaam van uw werkgever of een tekst van een actie die u steunt. Ook kunt u door een foto van een zanger of acteur die u bewondert, laten zien dat u fan bent. Door het dragen van een button met een bepaalde tekst, slogan of logo kunt u ook laten zien wat uw mening is. Tevens kunt u met buttons het thema van een evenement ondersteunen of deelnemers en gasten op een feest herkenbaar maken. Het worden dan leuke hebbedingen die bewaard worden als herinnering. Het laten bedrukken van buttons kent kortom allerlei interessante mogelijkheden!

Buttons met bedrukking voor uw promotionele activiteiten

Bedrukte buttons zijn zeer geschikt voor gebruik bij promotieacties en reclamecampagnes. U kunt ze gratis weggeven tijdens een beurs, evenement, open dag, congres of feest. Buttons met bedrukking zijn een leuk extraatje in een goodiebag met uw flyers en/of monsters van uw product. Of deel flyers uit en bevestig daar een button met toepasselijke bedrukking aan. Ook kunt u buttons verkopen bij een kraam met merchandise van een concert of festival. Bezoekers vinden het vaak namelijk erg leuk om een herinnering aan te schaffen of hun verzameling uit te breiden. Door met uw ontwerp aan te haken op de laatste mode of een trend zal uw bedrukte button snel in de smaak vallen. Ook een opdruk met een mooie illustratie, tekening of cartoon doet het vaak goed. Als u een feest organiseert kunt u de gasten vooraf al in de stemming brengen door een button met uw bedrukking bij de uitnodiging te voegen. Als uw medewerkers een button dragen met uw logo tonen zij hun betrokkenheid en dragen ze bij aan uw herkenbaarheid en naamsbekendheid!

Buttons bestellen en laten maken met uw opdruk

Voordelige buttons met uw opdruk, of onbedrukt, kunt u bestellen bij Promofit. U kunt ze in full colour laten bedrukken met uw logo, tekening, grafisch ontwerp, artwork, bedrijfsnaam, slogan of een andere tekst. Ook is het mogelijk buttons met een eigen vorm te laten maken. Deze custom made buttons worden geheel op maat gemaakt. Hierbij kunt u ook met een kleine afname bij ons terecht. Bestel bijvoorbeeld een ronde button met een doorsnede van 25 mm of Speld Buttons die in verschillende maten en gepersonaliseerd leverbaar zijn. Of misschien is de bedrukking van de rechthoekige NameBadge button iets voor u. Bekijk ons volledige assortiment en maak uw keuze!

De voordelen van bedrukte buttons

Een aantal voordelen van het kopen en bedrukken van buttons:
 • Goedkoop weggevertje;
 • Promotioneel artikel dat bijdraagt aan herkenbaarheid en naamsbekendheid;
 • Leuk als gepersonaliseerd relatiegeschenk;
 • Ook leverbaar in een kleine afname;
 • Give-away die u snel in huis heeft.

Goedkope buttons bedrukken via Promofit

Bij Promofit kunt u kiezen uit diverse goedkope buttons en deze laten bedrukken! U kunt bij ons terecht voor het gangbare ronde model, maar ook voor unieke custom made buttons met uw eigen vorm en bedrukking. Promofit levert allerlei prachtige relatiegeschenken, bedrukt of onbedrukt. Plaats direct uw bestelling via onze webshop, vraag een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden van een op maat gemaakt artikel.