1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Pins en speldjes bedrukken met uw logo of tekst

Pins en speldjes laten bedrukken voor een sterker merk

Speldjes met uw logo/ontwerp hebben vele mogelijkheden. Ze worden vaak verkocht als merchandise of gebruikt om iemand mee te onderscheiden. Het is daarnaast ook hip om ze te dragen als modieuze kledingaccessoire en daarmee een eigen look te creëren. Speciale exemplaren kunnen een gewild verzamelartikel zijn. Mensen die een pin of speldje dragen, voelen zich meer verbonden met uw organisatie. Door het laten ontwerpen van een pin of speldje met logo kunt u uw merk sterker maken!
Sorteer op:
 
pin-full-color-bedrukking-1
pin-relief-1
v.a. € 0,45

Pins met Reliëf

pin-zacht-emaille-1
v.a. € 0,50

Pins Zacht Emaille

pin-hard-emaille-1
v.a. € 0,64

Pins Hard Emaille

naambadges-badge-oliver
v.a. € 2,36

Badge Oliver

naambadges-badge-megan-eigen-vorm
v.a. € 1,50

Badge Megan Eigen Vorm

naambadges-badge-megan-de-luxe-eigen-vorm
naambadges-badge-mae
v.a. € 2,52

Badge Mae

naambadges-badge-mae-de-luxe
v.a. € 2,62

Badge Mae de Luxe

naambadges-badge-mae-de-luxe-eigen-vorm
7000122
v.a. € 0,84

Pin Plastic Eigen Vorm

7000123
7000124
v.a. € 0,82

Metalen Pin Rechthoek

7000125
v.a. € 0,72

Metalen Pin Vierkant

7000126
v.a. € 0,68

Metalen Pin Rond

7000127
v.a. € 0,77

Metalen Pin Ovaal

16

Speldjes versterken de identiteit en zijn leuke herinneringen

Door het verkopen of uitreiken van uw eigen bedrukte pins versterkt u de identiteit van uw bedrijf, club, vereniging of evenement. Door de toepassing van uw huisstijl in het ontwerp in uw speldje vergroot u de herkenbaarheid van en verbinding met uw merk. Medewerkers, vrijwilligers, leden, klanten of andere relaties zien de uitreiking van een gepersonaliseerd speldje als een blijk van waardering. Iemand die het speldje met uw logo draagt laat zien dat hij of zij zich betrokken voelt bij uw organisatie. U kunt speldjes ook inzetten als speciale onderscheiding, award of trofee voor speciale prestaties of jubilea. Voor deelnemers aan een evenement, wedstrijd, festival of feest is een pin of speldje met bedrukking een leuke herinnering. Bij de kraam die merchandise verkoopt zijn de speldjes met opdruk daarom vaak gewilde artikelen. Ook kunt u ze gratis weggeven. Dit zal bijdragen aan goede herinneringen aan uw evenement en merk, want ze worden vaak lang bewaard en gedragen. Hierdoor vergroot u dus ook uw naamsbekendheid!

Bedrukte pins en speldjes gebruiken voor promotieactiviteiten

Bedrukte speldjes en pins kunt u gebruiken voor verschillende soorten promotieactiveiten en branding. Tijdens beurzen, evenementen, congressen, open dagen, festivals en feesten kunt u ze weggeven aan uw relaties. Voeg ze bijvoorbeeld toe aan een goodiebag met uw brochure en andere promotiematerialen. Of biedt ze aan als gratis weggevertje bij de aankoop van uw product of dienst. Hiermee versterkt u het effect van uw promotiecampagne. U verleidt klanten tot aankopen en bindt ze aan uw merk. Een mooi ontworpen speldje kan bovendien verworden tot een waar collectors item! U kunt bijvoorbeeld slim inspelen op een modetrend met een mooie designer pin of vintage pin. Tot slot kunnen kleding pins met opdruk bijvoorbeeld ook het thema van een feest ondersteunen, bijvoorbeeld bij een bedrijfsfeest of bruiloft. Door bij uitnodiging per brief of direct mail uw speldje met bedrukking mee te sturen, brengt u de genodigden alvast in de stemming!

Speldjes en pins bedrukken met uw reclame

Bij Promofit kunt u voordelige speldjes met uw opdruk kopen. Wij bedrukken deze promotionele artikelen met uw bedrijfsnaam, logo, afbeelding of grafisch ontwerp. Uw speldje wordt op maat gemaakt, bijvoorbeeld met een eigen vorm. Ook voor een kleine afname kunt u een bestelling bij ons plaatsen. We leveren bijvoorbeeld Pins met Reliëf voor een lage prijs. Ook onze Pins met Full Color Bedrukking, Pins met Zacht Emaille en Pins met Hard Emaille zijn scherp geprijsd. Bij elk model kunt u aangeven welke sluiting u aan de achterzijde wenst: een standaard vlindersluiting, magneetsluiting, bevestiging met safety tack, veiligheidsspeld of steekspeld met stopper. Wij zijn u graag van dienst met de productie van uw custom made speldje en zorgen dat u uw bestelling snel in huis heeft!

De voordelen van bedrukte pins en speldjes

Laat pins en speldjes bedrukken. Ze hebben de volgende voordelen:
 • Promotioneel artikel met vele mogelijkheden voor uw marketing;
 • Populair als gepersonaliseerd relatiegeschenk;
 • Draagt bij aan uw imago, naamsbekendheid en herkenbaarheid;
 • Ook te bestellen bij een kleine afname;
 • Goedkope give-away die snel leverbaar is.

Goedkope speldjes en pins met opdruk bestellen bij Promofit

Promofit maakt verschillende soorten goedkope pins en speldjes met bedrukking. Bij ons kunt u deze relatiegeschenken custom made en met een eigen vorm kopen. De speldjes en pins worden op basis van uw wensen op gemaakt, inclusief het bedrukken met uw logo, afbeelding, bedrijfsnaam, tekening, artwork of grafisch ontwerp. Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte. Geef via onze webshop door wat uw wensen zijn of bestel direct!