1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Zonnebrillen bedrukken met uw logo of tekst

Bedrukte zonnebrillen: uw bedrijfsnaam op een trendy relatiegeschenk!

Weleens gedacht aan een bedrukte zonnebril als weggever? U zoekt een leuk promotie-artikel, maar u wilt eens wat anders dan de pen, sleutelhanger of draagtas die u eerder gebruikt heeft. U wilt ook dat het artikel gezien wordt als een leuk cadeautje van uw bedrijf en niet meteen in de prullenbak belandt. Natuurlijk wilt u vooral dat de naam van uw bedrijf of embleem goed zichtbaar is. Een pen verdwijnt vaak in een tas. Promofit heeft voor u de oplossing. De naam van uw bedrijf afgedrukt op een trendy zonnebril!
Sorteer op:
 
malibu-1
v.a. € 0,84
Populair

Malibu zonnebrillen

3269
v.a. € 0,84

LogoSpecs zonnebrillen

3299
3239
v.a. € 1,08

Fiesta zonnebrillen

100344
v.a. € 0,62
Best seller

Retro zonnebril

100345
v.a. € 0,64
Best seller

Sun Ray zonnebril

MO8254
zonnebril-neon-1
v.a. € 0,68

Neon zonnebrillen

zonnebril-shade-1
v.a. € 1,15

Shade zonnebrillen

aviator-1
v.a. € 0,87

Aviator zonnebrillen

MO9022
MO8019
zonnebril-justin-1
v.a. € 1,15

Justin zonnebrillen

zonnebril-malou-1
v.a. € 1,54

Malou zonnebrillen

2211
v.a. € 0,26

Smart Pouch opbergzakje

2531
LT91057
LT91058
v.a. € 1,00

Microvezel Opbergpouch

LT91056
25

Superhippe bedrukte zonnebrillen voor festivals

Een festival is uiteraard een feestelijke gelegenheid. Grote zomerfestivals zijn bij uitstek geschikt om promotioneel bezig te zijn en de festivalgangers te verrassen met een hippe of gekke zonnebril met opdruk. Het zijn modieuze cadeaus en Promofit heeft moderne zonnebrillen in alle kleuren en in circa 25 modellen: van de bescheiden aviatorbril tot de hippe retrobril en alles wat daartussen zit zoals ronde brillen, Sun Ray, de erg praktische opvouwbare Audrey zonnebril en de LogoSpecs zonnebrillen. Onze brillen zijn zowel voor dames als voor heren geschikt en veelal uniseks. We kunnen goedkoop de opdruk van de naam van uw bedrijf verzorgen, geheel naar uw wensen en uw logo wordt gepersonaliseerd.

Verras met uw eigen logo op een zonnebril

Uw bedrijf heeft een mooi succesje geboekt en u wilt die grote klant, of uw zakenpartner maar ook die leverancier die altijd op tijd levert en uiteraard uw eigen personeel ervoor waarderen. U bedankt deze mensen door middel van een relatiegeschenk, maar uiteraard houdt u ook de contacten goed met een aardig cadeautje. Het is promotioneel gezien logisch om meteen goede reclame voor uw bedrijf te maken en het artikel door ons te laten bedrukken. Tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken of wij kunnen het bedrukken. Internet maakt het mogelijk snel uw gepersonaliseerde promotie-artikel, bijvoorbeeld zo'n zonnebril, te laten bedrukken of graveren.

Zonnebril met bedrukking, leuke weggever op een congres

Custom made met uw fraaie bedrijfslogo, is een hippe zonnebril een zeer origineel cadeau. Handige voorwerpen met opdruk van de naam van uw bedrijf doen het steevast prima. Een kleurige zonnebril wordt altijd leuk ontvangen, mensen associëren hem met zon, warmte en gezelligheid. Bovendien beschermt hij ook nog de ogen tegen de zon. U zult zien dat mensen hem meteen opzetten omdat grappige reclameproducten die gepersonaliseerd zijn, een echte binnenkomer zijn. Bij Promofit kunnen wij uw cadeau goedkoop bedrukken. Wij hebben ook binnen uw budget een grote selectie zonnebrillen. U kunt bescheiden alleen de pootjes laten bedrukken of heel hip uw logo laten drukken op een sticker voor op de glazen, of beide natuurlijk.

Snel zelf uw ontwerp maken

Via onze site kunt u voordelig een ontwerp naar uw smaak maken. U vindt een formulier dat u invult en vervolgens laadt u uw ontwerp of originele bedrukking op naar Promofit.nl. Mocht u daarbij problemen ervaren, zijn wij uiteraard beschikbaar om u te helpen. Wilt u uw logo afgedrukt hebben, maar beschikt u niet over een vector-bestand, geen paniek, wij kunnen u daarbij helpen. Heeft u spoed? Dat is voor ons ook geen probleem. U roept, wij drukken.

Voordelen van een bedrukte zonnebril door Promofit:

 • Gepersonaliseerd relatiegeschenk
 • Professionele bedrukking van zonnebrillen
 • Zonnebrillen bedrukken met uw logo
 • Promotioneel bedrukte brillen
 • Natuurlijk kunt u ook onbedrukt bestellen
 • Makkelijk via onze site ontwerp inleveren
 • Wij leven snel, voordelig en goedkoop

Van onbedrukt naar bedrukt met de naam van uw bedrijf, dat klinkt goed! Klik nu op deze link om uw logo en de naam van uw bedrijf professioneel af te laten drukken op de zonnebril(len) van uw keuze.