1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

  • Laagste prijs garantie
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge klantbeoordeling 9+
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis vrijblijvend ontwerp
Toegangscontrole artikelen: festivalbandjes, siliconen polsbandjes, keycords, etc.

Toegangscontrole bedrukken

Onder toegangscontrole verstaan we artikelen die gebruikt worden om bijvoorbeeld de ingang bij festivals en VIP ruimtes te beveiligen/controleren, zoals festival bandjes, tyvek bandjes, siliconen polsbandjes, keycords en badgehouders. Deze artikelen kunnen we haarscherp bedrukken met uw logo, tekst of afbeelding, met uitzondering van badgehouders. De artikelen voor toegangscontrole zijn leverbaar vanaf 50 stuks.
Sorteer op:
 
textiel-polsbandjes-1
v.a. € 0,18
Populair

Festival bandjes geweven

textiel-polsbandjes-bedrukken-1
textiel-polsbandjes-bedrukken-2
festival-band-eco-vriendelijk
sluittang-1
veter-polsbandjes
key1
v.a. € 0,33
Best seller

Polyester Keycord

key281
v.a. € 0,28
Populair

Full Color Sublimatie Keycord

key113
v.a. € 0,40

Nylon Keycord

keycord-spoed-1
v.a. € 0,66

Spoed Keycord

keycord-spoed-safety-1
v.a. € 0,69

Spoed Lanyard Safety

key193
key320
key305
key572
v.a. € 0,41

Multi Colour Keycord

papieren-lanyards
v.a. € 0,78

Papieren Keycord ECO

recycled-pet-lanyard
v.a. € 0,67

Recycled PET Keycord

key692
v.a. € 0,77

Maïsvezel Keycord

key233
v.a. € 0,77

Bamboe Keycord

ronde-veter-1
v.a. € 0,33

Ronde Veter Keycord

glow-in-the-dark-keycords-bedrukking-1
76
>

Polsbandjes als toegangscontrole

De meest gebruikte methode voor toegangscontrole is de polsband. Wij bedrukken deze polsbandjes met uw logo, tekst of ander ontwerp. Al jarenlang weten vele bedrijven en particulieren ons te vinden voor polsbandjes ter toegangscontrole of als souvenir voor hun feesten en evenementen.

In het assortiment hebben we bijv. siliconen polsbandjes. Deze worden vaak besteld om weg te geven bij acties, op scholen, maar ook op bruiloften. De polsbandjes van zacht rubber zijn erg populair onder jong en oud.

Iedereen kent wel de stoffen bandjes van festivals, zoals Pinkpop en andere grote muziekevenementen. Deze festivalbandjes bieden we aan met diverse soorten sluitingen, zoals de bekende aluminium ringen die dichtgeknepen kunnen worden met een speciale tang. Deze sluittang bieden wij extra voordelig aan bij een bestelling van stoffen bandjes. Naast deze permanente sluitingen bieden we ook tijdelijk sluitingen aan, waarmee de festival band zonder door te knippen kan worden afgedaan. Ideaal als souvenir en zeer geschikt voor bijv. bruiloften en andere feesten zonder strenge toegangscontrole.

Tyvek bandjes van scheurbestendig papier

Tyvek bandjes zijn ook bekend onder de festival- en feestgangers. Deze Tyvek bandjes zijn gemaakt van scheurbestendig papier en daardoor ook zeer geschikt als toegangscontrole. Deze papieren bandjes hebben een plakstrip, daardoor kan deze op elk gewenste lengte vastgemaakt worden. Bedrukking is mogelijk met zwart.

Badgehouders voor toegangscontrole

Voor een professionele uitstraling aan uw beurs, evenement of feest met toegangscontrole zijn de keycords met uw opdruk eigenlijk onmisbaar. De keycords kunnen we leveren met verschillende soorten bewerkingen. Denk bijvoorbeeld aan bedrukking, borduring, weving. Maar ook glow in the dark is mogelijk om nog meer op te vallen met uw logo of boodschap.

De keycords zijn uit te breiden met handige accessoires zoals andere soort haakjes, skipashouders met uittrekbaar koord en badgehouders. De populaire badgehouders zijn het voordeligst bij Promofit en leveren we in diverse afmetingen. Toegangskaarten en ID kaarten passen perfect in de badgehouders en worden vaak ingezet voor toegangscontrole backstage en op beurzen.