1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Festival bandjes bedrukken met uw logo

Festivalbandjes bedrukken voor uw evenement

Mooie bedrukte festivalbandjes zien we veel bij grote evenementen, zoals dance events, popfestivals, concerten en sportevenementen. Deze stoffen polsbandjes zijn vaak tevens het entreebewijs en worden door de enthousiaste bezoekers jarenlang gedragen. U maakt met deze festival bandjes uw bezoekers, gasten of deelnemers gauw herkenbaar voor de toegangscontrole. Door ze met de naam van uw event te laten bedrukken, maakt u bovendien slim reclame!
Sorteer op:
 
textiel-polsbandjes-1
v.a. € 0,18
Populair

Festival bandjes geweven

textiel-polsbandjes-bedrukken-1
textiel-polsbandjes-bedrukken-2
festival-band-eco-vriendelijk
sluittang-1
veter-polsbandjes
tyvek-1
tyvek-2
8

Promotiemiddel en leuke herinnering

Door festivalbandjes van textiel te gebruiken werkt u aan een stuk beleving van uw evenement. Dat iedereen hetzelfde armbandje om heeft, draagt bij aan de sfeer en de herkenbaarheid van uw evenement. Vanwege de goede herinneringen aan uw event zullen vele bezoekers nog tijdenlang het bedrukte polsbandje dragen. Ook om aan anderen te laten zien dat ze bij dat fantastische festival waren. Dit is erg goed voor het imago en de bekendheid van uw festijn! Festivalbandjes met bedrukking zijn kortom ideaal als promotiemiddel en gepersonaliseerd relatiegeschenk. U kunt deze praktische polsbandjes op locatie aanbieden of ze van tevoren opsturen als aan deelnemers via een direct mail.

Bedrukte stoffen polsbandjes voor toegangscontrole en herkenbaarheid

Festivalbandjes met bedrukking kunt u inzetten voor de toegangscontrole bij de ingang van uw festival of feest. De stoffen bandjes zijn namelijk fraudebestendig te maken door een aluminiumsluiting dicht te knijpen met een speciale tang. U maakt betalende bezoekers zo gedurende het gehele evenement duidelijk herkenbaar. Door bijvoorbeeld te kiezen voor custom made festivalbandjes van textiel valt uw event bovendien extra op!

Textiel festivalbandjes met bedrukking laten maken

Promofit levert goedkope festivalbandjes met de opdruk van uw logo, tekst, afbeelding, bedrijfsnaam, slogan of grafisch ontwerp. Wij leveren zowel geweven festivalbandjes als bedrukte festival polsbandjes. Per model kunt u kiezen uit een wisselend aantal soorten sluitingen, zoals een aluminium sluiting, balsluiting, schuifsluiting, veersluiting en klipsluiting. Voor een bedrukking leveren wij satijnen festivalbandjes en polyester armbandjes. Deze voorzien we van een prachtige full colour opdruk. Bij het polyester polsbandje is het bedrukken bovendien aan zowel de binnenzijde als de buitenzijde mogelijk. Bekijk gauw de mogelijkheden per artikel in onze webshop en maak uw keuze!

Voordelen van goedkope festival polsbandjes met uw logo

Festivalbandjes met opdruk hebben onder andere deze voordelen:
 • Handig weggevertje dat populair is als aandenken;
 • Laag geprijsd promotioneel artikel voor toegangscontrole;
 • Give-away waarmee u effectief reclame maakt;
 • Custom made leverbaar voor een unieke beleving van uw event;
 • U heeft uw bestelling gauw in huis.

Stoffen festivalbandjes bedrukken voor lage prijzen bij Promofit

Voor het bedrukken van promotionele festivalbandjes moet u bij Promofit zijn! Wij zijn leverancier van goedkope relatiegeschenken en leveren ook bedrukte stoffen polsbandjes voor scherpe prijzen. Deze promotiemiddelen leveren wij snel en gepersonaliseerd met opdruk van uw logo, bedrijfsnaam, artwork, grafisch ontwerp of tekst. Bestellen doet u eenvoudig en veilig via onze webshop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag het onze medewerkers! Dit kan via de online chat, telefonisch en per e-mail.