1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

  • Laagste prijs garantie
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge klantbeoordeling 9+
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis vrijblijvend ontwerp

Siliconen polsbandjes bedrukken voor zichtbare toegangscontrole

Bedrukte siliconen polsbandjes vormen een opvallende toegangscontrole. Daarnaast vinden bezoekers van evenementen, feesten en festivals ze vaak erg leuk als aandenken. Deelnemers of bezoekers maakt u gauw herkenbaar met een siliconen bandje met opdruk. U kunt iedereen een uniek bandje geven, bijvoorbeeld door een bedrukking met nummers of namen van personen. De polsbandjes zijn goedkoop en snel te bedrukken met de naam van uw event.
Sorteer op:
 
sil1
v.a. € 0,17
Populair

Siliconen Polsbandjes Bedrukking

sil37
sil202
polsbandjes-relief-embossing-kleur-1
siliconen-polsbandjes-extra-smal-1
beschrijfbare-polsbandjes-1
sil415
sil484
polsbandjes-breed-1
polsbandjes-custom-shape-01
sil451
sil109
polsbandjes-marmer-1
color-coated-1
sil308
v.a. € 0,74

Klik Armbandjes

sil222
v.a. € 0,99

Siliconen Horloge

led-shake-armbandjes-onbedrukt-1
polsbandjes-led-verlichting-1
v.a. € 1,25

LED Knipper polsbandjes

polsbandjes-glow-bracelet-1
v.a. € 1,19

LED Glow polsbandjes

led-shake-armbandjes-1
v.a. € 1,59
Populair

LED Shake polsbandjes

28
>

Uw toegangscontrole gebruiken voor evenementenmarketing

De toepassing van rubberen polsbandjes voor toegangscontrole draagt bij aan de beleving van uw evenement. Tijdens de happening dragen al uw gasten hetzelfde herkenbare armbandje en dat schept een band. Ook na afloop worden de promotionele bandjes nog vaak gedragen, als uiting van positieve herinneringen aan een fantastische dag of geweldige avond. Zo wordt uw evenement onvergetelijk en dat is goed voor uw bekendheid en imago! Als u bijvoorbeeld een jaarlijks terugkerend festival of sportevenement organiseert is dat de beste marketing die er is!

Deelnemers en bezoekers herkenbaar maken

Door het gebruik van siliconen polsbandjes met een unieke bedrukking is het mogelijk om deelnemers, gasten of bezoekers herkenbaar te maken. De armbandjes zijn bijvoorbeeld te bedrukken met een oplopende nummering of namen. Iedere deelnemer ontvangt dan dus een gepersonaliseerd polsbandje waarvan er maar eentje bestaat. Een dergelijke opdruk is mogelijk tezamen met het bedrukken van uw logo of bedrijfsnaam. Via een direct mail kunt u de bandjes opsturen naar uw klanten.

Op maat gemaakte siliconen polsbandjes

Rubberen polsbandjes zijn ook op maat gemaakt te bestellen. Promofit biedt u verschillende mogelijkheden voor een custom made siliconen polsbandje. Het is bijvoorbeeld mogelijk uw huisstijl en de vorm van uw logo in het bandje te verwerken. Kies voor promotionele siliconen polsbandjes die op maat gemaakt zijn, want hiermee valt u extra op en verbetert u de merkbeleving onder uw relaties!

Het bestellen van rubberen polsbandjes met opdruk

Via Promofit kunt u voordelige siliconen festivalbandjes met bedrukking bestellen. In ons assortiment vindt u bandjes in verschillende PMS kleuren, breedtes en maten. We leveren een herenmaat, een damesmaat en drie kindermaten. Laat de bandjes bijvoorbeeld bedrukken met uw logo, merk, bedrijfsnaam, afbeelding, tekst of de naam van uw festival, concert, show, dance event, open dag, bedrijfsuitje of happening. De polsbandjes zijn via bedrukking, debossing en embossing van uw opdruk te voorzien. Ook een combinatie hiervan is vaak mogelijk. Een bedrukking is vaak in één, meerdere kleuren of full colour te realiseren. Dit verschilt per model, dus bekijk in onze webshop de opties bij de verschillende artikelen. Bij debossing komt uw tekst en/of afbeelding verdiept in materiaal te liggen. Dit is te vergelijken met een gravure. Bij embossing komt uw ontwerp verhoogd op het materiaal te zitten, als een reliëf. Ook kunt u bij diverse modellen de binnenkant van de bandjes laten bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor uw opdruk op speelse multi colour siliconen polsbandjes. U bepaalt bij dit model zelf de kleuren die u wilt combineren. Een ander leuk model is het colour coated siliconen polsbandje. Dit type heeft aan de buitenzijde een andere kleur dan aan de binnenzijde. Heeft u een evenement dat plaatsvindt als het donker is? Dan zorgen bijvoorbeeld bedrukte LED Glow polsbandjes of LED Shake polsbandjes voor een extra feestelijk tintje.

Voordelen van bedrukte siliconen armbandjes

Profiteer van de volgende voordelen: • Goedkope give-away die tevens voor toegangscontrole bruikbaar is; • Praktisch promotioneel artikel dat uw naamsbekendheid verbetert; • Weggevertje dat bijdraagt aan de merkbeleving; • Gepersonaliseerd relatiegeschenk dat een leuke herinnering aan uw evenement is; • Snel te leveren, ook custom made en bij een kleine afname.

Goedkope siliconen polsbandjes kopen via Promofit

Laag geprijsde siliconen polsbandjes kunt u snel laten bedrukken bij Promofit. Bekijk ons grote assortiment siliconen armbandjes in onze webshop met relatiegeschenken. Stel ons vragen, ontvang een aantrekkelijke offerte en plaats online eenvoudig uw bestelling van bedrukte siliconen polsbandjes. Wij zorgen dat u de bestelde promotionele artikelen gauw in huis heeft!