1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

  • Laagste prijs garantie
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge klantbeoordeling 9+
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis vrijblijvend ontwerp
Bedruk Tyvek polsbandjes met uw logo of tekst

Tyvek bandjes voor een spetterend evenement

Bedrukte Tyvek bandjes zijn de meest bekende toegangsbandjes die we kennen van bijvoorbeeld festivals en concerten. Zeer geschikt als toegangscontrole bij bijvoorbeeld VIP ruimtes e.d. vanwege de stevige plakstrip en daardoor alleen geschikt voor eenmalig gebruik. De tyvek bandjes zijn gemaakt van onscheurbaar papier en kunnen we razendsnel leveren met uw opdruk. Verkrijgbaar in vele standaardkleuren, waaronder een aantal neon kleuren om uw boodschap of logo extra te laten opvallen.
Sorteer op:
 
tyvek-1
tyvek-2
2

Levertijd tyvekbandjes

Bedrukte tyvekbandjes zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de tyvekbandjes sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage tyvekbandjes

Zoekt u tyvekbandjes in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! tyvekbandjes met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere tyvekbandjes

Staat uw tyvekbandjes er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met een van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.