1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Huis en keuken artikelen bedrukken met uw logo

Huis & keuken artikelen: mooie en praktische geschenken

Woon- en keukenartikelen zijn praktische geschenken waarmee u een grote doelgroep bereikt. Iedereen heeft wel woonaccessoires en kookspullen nodig. Het kan gaan om woondecoratie, zoals een fotolijstje en een lamp. Of het gaat om keukenhulpjes die handig zijn voor het bereiden van gerechten, bijvoorbeeld een ovenwant en een messenset. Maak slim reclame voor uw bedrijf en laat goedkope relatieartikelen voor gebruik in huis of in de keuken bedrukken met uw boodschap!
Sorteer op:
 
168112608
v.a. € 0,38
Populair

Rally Flesopener Met Magneet

koelkast-magneten-eigen-vorm-1
koelkast-magneten-eigen-vorm-2
v.a. € 0,05
Best seller

Koelkastmagneten 1,0 mm (meer kleefkracht)

koelkast-magneten-eigen-vorm-3
rubberen-magneten-eigen-vorm-1
2082
2081
2084
2083
magneten1
magneten2
magneten3
aanstekers-torpedo-metallic-1
aanstekers-heat-1
v.a. € 0,30

Heat aanstekers

aanstekers-special-1
v.a. € 0,32

Special aanstekers

aanstekers-led-metallic-1
v.a. € 0,43

LED Metallic aanstekers

aanstekers-burn-1
v.a. € 0,18

Burn aanstekers

aanstekers-blacktop-1
v.a. € 0,25

BlackTop aanstekers

aanstekers-colourtop-1
v.a. € 0,25

ColourTop aanstekers

aanstekers-torpedo-transparant-1
aanstekers-electronic-1
v.a. € 0,27

Electronic aanstekers

3367
v.a. € 1,35

AluLite aanstekers

aanstekers-tokai-p12c-1
v.a. € 0,63

Tokai P12C aanstekers

aanstekers-cricket-feudor-1
205
>

Woonaccessoires en keukenartikelen voor decoratie en gemak

Keukenbenodigdheden bieden thuis veel gemak bij het koken. Als u staat te kokkerellen in de keuken zijn zaken als flesopeners, aanstekers, bestek en snijplanken zeer welkom. Een mes om groente mee te snijden of een schort dat uw kleding beschermt tegen opspattend vet, zorgen voor veel kookplezier. Woonartikelen zijn decoratief en/of praktisch. Decoratieve artikelen zoals kaarsen, klokken, weerstations en lampen zijn woonkamer accessoires die zorgen voor sfeer in huis. Ze dragen bij aan een stijlvolle woninginrichting. Een mooi interieur waarbij u zich thuis voelt kan niet zonder leuke woonartikelen. Gereedschap, zoals een rolmaat of een zaklamp, is erg handig om in huis te hebben. Er zijn immers altijd wel weer klusjes te doen. Woon- en keukenartikelen met opdruk worden dagelijks gebruikt en uw bedrukking zal dus vaak gezien worden. Dit is goed voor uw naamsbekendheid!

Reclame maken met benodigdheden voor in huis en de keuken

Promotionele artikelen voor in huis en in de keuken bieden u veel mogelijkheden om uw bedrijfsnaam en reclameboodschap onder de aandacht te brengen. U bereikt er een breed publiek mee, want in bijna elk huis wonen keukenprinsen en keukenprinsessen die u een groot plezier doet met bedrukte keukenartikelen. Ook vinden de meeste mensen het leuk hun woning in te richten met leuke spulletjes. Als u ze een mooi woonartikel met opdruk van uw logo of bedrijfsnaam geeft, bijvoorbeeld als cadeau bij de aankoop van uw product, zullen veel klanten dit graag aannemen en gebruiken. Bovendien klussen Nederlanders graag in hun huis. Gepersonaliseerd gereedschap met uw bedrukking is daarom een slimme keuze als u wilt werken aan uw naamsbekendheid!

Het bedrukken van woonartikelen en keukenbenodigdheden

Voor onder meer klokken, woonaccessoires, gereedschap, keukengerei en keukentextiel met een bedrukking is Promofit het juiste adres! Deze woonartikelen en keukenbenodigdheden kunnen wij snel gepersonaliseerd met uw eigen opdruk leveren. In ons assortiment vindt u diverse goedkope geschenken, die u kunt laten bedrukken en inzetten voor het werven en binden van klanten. Relatieartikelen onder het thema ?huis en keuken? zijn gedurende het gehele jaar inzetbaar voor uw promotionele activiteiten. Zo kunt u bedrukte woonartikelen tijdens een beurs, congres, evenement, festival of open dag als leuke give-away aanbieden aan de bezoekers van uw stand. Keukenaccessoires met bedrukking zijn ook populaire weggevers, bijvoorbeeld als gratis premium bij een productaanbieding. Voordelige weggevertjes, zoals koelkastmagneten met opdruk van uw grafisch ontwerp of logo, worden thuis veel gebruikt en leveren u meer bekendheid en omzet op!

Het voordeel van bedrukte relatieartikelen voor woninginrichting

Bedrukte geschenken voor woninginrichting of gebruik in de keuken hebben allerlei voordelen. Hierbij geven we u daar een kort overzicht van:
 • Leuke give-aways die praktisch en decoratief zijn;
 • Handige weggevertjes voor het bereiden van gerechten of het inrichten van huizen;
 • Populaire relatieschenken waarmee u effectief reclame maakt;
 • Voordelige weggevers die bij allerlei promotieacties in te zetten zijn;
 • Mooie promotionele artikelen waarmee uw logo of bedrijfsnaam vaak in beeld is;
 • Snel gepersonaliseerd leverbaar, ook in kleine aantallen.

Het aanschaffen van goedkope promotionele geschenken via Promofit

Promofit heeft een groot assortiment voordelige relatieartikelen die te bedrukken zijn met uw reclame, zoals een slogan, logo of bedrijfsnaam. Onder het thema ?Huis en Keuken? presenteren wij u een veelzijdig aanbod van decoratieve en praktische geschenken. Heeft u speciale wensen of wilt u met spoed spullen laten bedrukken? Informeer dan bij ons verkoopteam naar de mogelijkheden.