1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp

Emmers bedrukken met uw logo: multifunctionele give-away

Een emmer is voor allerlei doeleinden geschikt. Zo komt dit handige artikel goed van pas bij het wassen van de ramen, een handwasje op de camping, spelletjes op het strand, tuinieren en serieus kluswerk aan het huis. Emmers gaan lang mee en daarom zijn het perfecte reclamedragers: uw boodschap zal vaak in beeld zijn en goed herinnerd worden. Ze zijn ook nog eens zeer voordelig aan te schaffen met een prachtige opdruk via de webshop van Promofit!
Sorteer op:
 
emmers-5l
v.a. € 1,13

Logo emmer 5 liter

emmers-10l
v.a. € 1,48

Kunststof emmer 10 liter

emmers-10li
v.a. € 1,48

Bedrukte emmers 10 liter

emmers-12l
emmers-12li
v.a. € 1,99

Sterke emmer 12 liter

5

Bedrukte emmers voor gebruik in en om het huis

Met een bedrukte emmer zult u uw relaties een groot plezier doen. Het is immers altijd fijn een goede emmer bij de hand te hebben. Tuinliefhebbers maken er bijvoorbeeld graag gebruik van voor het bewateren van de planten en het oogsten van groente uit de moestuin. Of denkt u eens aan het emmertje water bij het poetsen van uw auto. Emmers zijn te vullen met diverse vloeistoffen, maar ook met zand of tuinaarde. In de schoonmaak en bouw zijn emmers daarom niet weg te denken. Verder geven emmers veel speelplezier voor de kinderen, zoals op een zomerse dag in de achtertuin of tijdens een uitje naar het strand. Een emmer met opdruk van uw logo of bedrijfsnaam is kortom een prachtig idee voor een relatiegeschenk!

Uw bedrijf en product promoten met bedrukte emmers

Bij vele promotieactiviteiten zijn bedrukte emmers effectief in te zetten. Door emmers te laten bedrukken met uw reclameboodschap, merk, afbeelding, slagzin, logo of grafisch ontwerp valt u op bij uw doelgroep. Deze praktische relatiegeschenken kunt u weggeven tijdens een beurs, festival, verkoopgesprek, sportdag, evenement of een feest. Ook zijn ze perfect te combineren bij de verkoop van uw producten, bijvoorbeeld in een speciale aanbieding waarbij een aankoop beloond wordt met een gratis emmer met uw bedrukking. Verder is het een leuk idee om bij speciale gelegenheden een gevulde emmer aan te bieden. Een jubilaris of winnaar kunt u zo verrassen met een gepersonaliseerd emmertje vol leuke cadeaus. Op die manier gebruikt u de emmer als een praktische, herkenbare en herbruikbare verpakking. Hiermee zult u zeker hoge ogen scoren bij uw klanten, medewerkers en andere relaties!

Voordelige emmers met opdruk laten maken

Promotionele emmers zijn via Promofit voordelig te bestellen en te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een ander gepersonaliseerd ontwerp. In ons assortiment vindt u vele prachtige kleuren emmers, dus er zit altijd wel een emmer tussen die past bij de uitstraling die u wenst. U kunt kiezen uit verschillende maten, zoals emmers met een inhoud van 5 liter, 10 liter en 12 liter. Zo is de goedkope logo emmer van vijf liter te bedrukken in een of meerdere kleuren. Hoe groter de emmer, hoe groter het drukoppervlak, dus wellicht kiest u graag voor een maatje meer. Kies dan voor bijvoorbeeld voor de kunststof emmer van tien liter. Aan de binnenzijde van dit model kunt u dankzij de handige inhoudsaanduiding zien hoeveel liter er in de emmer zit. Tevens hebben we voor u een prachtige Eco emmer in de aanbieding. Op deze sterke emmer krijgt uw bedrukking alle ruimte. Naast emmers kunt u bij Promofit ook andere handige gereedschappen bestellen, zoals rolmaten en duimstokken.

Emmers met bedrukking: emmers vol voordeel

Uiteraard leveren bedrukte emmers u emmers vol voordeel op! We noemen een paar voordelen van het bedrukken van emmers:
 • Laag geprijsde give-aways die multifunctioneel zijn;
 • Praktische relatiegeschenken die uw naamsbekendheid verbeteren;
 • Promotionele artikelen die voor tal van promotieacties geschikt zijn;
 • Leuke weggevers waarmee uw opdruk goed en vaak in beeld is;
 • Snel geleverd.

Goedkope emmers snel online bestellen via Promofit

Via de webshop van Promofit kunt u voordelige emmers met bedrukking bestellen! Wij garanderen een snelle levering van prachtige bedrukte emmers. Bekijk de diverse mogelijkheden via onze website en stel uw vragen aan onze medewerkers. Zij voorzien u graag van advies, aanvullende informatie en een prijsopgave. Wij helpen u bijvoorbeeld ook met een ontwerp. Online kunt u eenvoudig uw bestelling doorgeven.