1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Zaklampen bedrukken met uw logo of tekst

Bedrukte zaklampen om de klantrelatie te belichten

Bij Promofit hebben wij een uitgebreid assortiment aan bedrukbare zaklampen. Het gaat hierbij zowel om kleine gadgets die ter promotie uitgedeeld kunnen worden als professionele en duurdere modellen die als relatiegeschenk kunnen dienen. Van goedkope tot luxe zaklampen: Promofit heeft het allemaal.
Sorteer op:
 
4397
v.a. € 2,68

DuoLaser 3-in-1 pennen

3339
v.a. € 1,72

MultiTouch 4-in-1 pennen

LT91020
v.a. € 10,10

Powerbank 2200mAh Zaklamp

LT91162
LT91093
LT91093
LT91091
v.a. € 23,58

Adventure Set

5722
v.a. € 3,11

NineLight zaklamp

3936
v.a. € 1,35

Griplight zaklamp

2354
v.a. € 0,59

ClipLED zaklamp

5072
v.a. € 3,19

SuperLED zaklamp

3443
v.a. € 3,11

Retro Pull Light

5616
v.a. € 0,53

WriteLight zaklamp

5638
v.a. € 6,76

LED-Flasher zaklamp

5922
v.a. € 7,96

MaxiStar Geschenkset

7500
v.a. € 7,80

Cree-LED 3W zaklamp

7550
v.a. € 9,32

LED-Booster 3W zaklamp

4184
v.a. € 1,83
Populair

StarLED zaklamp

6288
v.a. € 6,00

LED-Booster 1W zaklamp

5425
v.a. € 2,60

HandsFree zaklamp

mo8235
v.a. € 0,99

Robin LED zaklamp

25

Goedkoop promotioneel materiaal

Onder de categorie goedkoop en verkoopstimulerend materiaal verstaan wij voornamelijk kleine bedrukte gadget zaklampen met een opschrift of logo. Deze zaklampen kosten tot ongeveer vijf euro en kunnen gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Zo kan men bijvoorbeeld bij een aankoop vanaf 25 euro een gratis en met een logo bedrukte Griplight zaklamp weggeven. Wordt het promotiemateriaal daarentegen gebruikt om massaal uit te delen, zonder dat daar een aankoop aan verbonden is? Dan zijn kleinere en goedkopere zaklampen beter aangewezen. We hebben dan ook zaklampen die gepersonaliseerd kunnen worden met een eigen logo of opdruk en in grote schaal bij ons besteld kunnen worden.

Zaklampen als relatiegeschenk

Ook voor relationele geschenken zit u bij ons goed. Over het algemeen gaat het dan om een geschenk die u geeft aan een belangrijke partner of klant. Zeker in de techniek-, avontuur- en doe-het-zelf-sector doen dergelijke relatiegeschenken het goed. Binnen deze categorie is het aangewezen om te kiezen voor kwalitatieve luxe zaklamp modellen die licht laten schijnen op jullie unieke relatie. Ook het graveren van een zaklamp doet het binnen deze categorie beter dan pakweg bedrukking met een logo. Niet iedere zaklamp kan echter gegraveerd worden, voorbeelden van zaklampen die wij wel kunnen graveren zijn de Ninelight zaklampen en de superled zaklampjes. Toch liever geen gravure? Kies dan voor een echte gadget-zaklamp, zoals de Powertoolset met zaklamp of de Powerbank speaker zaklamp.

Kies voor een bedrukte giftset

Nieuw in ons assortiment zijn de zogenaamde zaklamp giftsets die je kan laten bedrukken. Zo'n giftsets met bedrukking bestaat dan uit verschillende accessoires, waaraan uiteraard ook een zaklamp met opdruk kan worden toegevoegd. Een voorbeeld van zo'n giftset die je kan laten bedrukken is de MaxiStar Geschenkset. Die geschenkset bestaat uit een multitang met maar liefst 12 functies, een aluminium staaflamp en bijhorende batterijen. Het geheel is mooi verpakt in een handige doos. In feite moeten we hier niet spreken van bedrukken, aangezien de zaklamp en de multitang niet van een opdruk maar van een gravure worden voorzien. Stel je zelf liever een set samen, bestaande uit verschillende gadgets die je kan laten bedrukken? Kijk dan zeker ook eens naar alle andere producten uit ons assortiment, steeds gepersonaliseerd met een zelfgekozen bedrukking.

Promofit: uw partner voor iedere bedrukking

Bij Promofit streven we er naar om ieder voorwerp van een opdruk te kunnen voorzien. Wij kunnen bedrukte zaklampen in vele modellen leveren en voorzien van uw logo. Bovendien behandelen wij iedere bestelling uiterst snel. En als we snel zeggen, dan bedoelen we ook echt snel. Binnen 1 minuut na de behandeling mag u van ons een offerte verwachten. Zonder opdruk trachten wij uw zaklampen of giftsets binnen 1 werkdag aan u te bezorgen. Indien het gaat om een grote bestelling inclusief opdruk zullen wij steeds trachten de klus binnen de week voor u te klaren. Promofit is duidelijk uw partner bij het leveren en bedrukken van kwalitatieve zaklampen en dat om volgende redenen:
 • Razendsnelle levering;
 • Zaklampen bedrukken of liever een gravure? Wij doen het allemaal;
 • Van de kleinste tot de grootste bestelling: wij behandelen het met de opperste zorg;
 • Zaklampen voor minder dan 1 euro tot luxe modellen als relationeel geschenk;
 • Nieuw: zaklamp giftsets voor wanneer u echt om uw klanten geeft