1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Koelkastmagneten bedrukken met uw logo of tekst

Koelkastmagneten met uw opdruk blijven hangen

Koelkastmagneten zijn krachtige marketing tools. Ze zijn een gouden kans om de verkoop van uw goederen of diensten te stimuleren. De boodschap op uw koelkastmagneet wordt per huishouden net zo vaak gelezen, als de koelkast wordt gebruikt of bekeken. En dat is (weet u zelf) ontzettend vaak. Bovendien heeft een koelkastmagneet een blijvende plek en raakt een (potentiële) klant het niet zo makkelijk kwijt als een visitekaartje, een flyer of andersoortig promotieproduct. Handig toch?
Sorteer op:
 
koelkast-magneten-eigen-vorm-1
koelkast-magneten-eigen-vorm-2
v.a. € 0,05
Best seller

Koelkastmagneten 1,0 mm (meer kleefkracht)

koelkast-magneten-eigen-vorm-3
rubberen-magneten-eigen-vorm-1
2082
2081
2084
2083
magneten1
magneten2
magneten3
KC2966
2263
v.a. € 0,26

Flesopener Magnet Opener

ronde-magneten-30mm-1
rechthoekige-magneten-1
2712
v.a. € 2,04

Duo Memo whiteboard

16

Koelkastmagneten zijn krachtige marketing tools

Reclame werkt echt. Als u uw merk wil promoten, dan zijn promotieproducten daar uitermate geschikt voor. Promotieproducten worden doorgaans als cadeau-item gegeven, zodat mensen worden herinnerd aan uw bedrijf, elke keer als ze het zien of gebruiken. Dat geldt zeker voor koelkastmagneten met bedrukking: custom made van rubber, met vinyl, toplaag of standaard modellen, zoals vierkante of ronde magneten. Die zijn een exclusieve en stimulerende manier om de verkoop van uw producten of diensten te bevorderen. De werking ervan als marketing tool is verbazingwekkend, zowel voor kleine bedrijven als hun grotere collega's, en ongeacht de aard van uw bedrijf. Flexibele koelkastmagneten met bedrukking worden beschouwd als een verstandige reclametool, die redelijk goedkoop is en zich van alle andere marketingtools onderscheidt. Twijfelt u nog aan het effect van koelkastmagneten? Neem de onderstaande voordelen dan nog even door.

Koelkastmagneten met opdruk zijn voordelig 

Koelkastmagneten, bedrukt of onbedrukt, zijn handig en voordelig voor klanten. Ze kunnen er belangrijke documenten, afbeeldingen, foto's, herinneringen en kinderwerken op koelkasten mee vast maken. Haast een ieder maakt er gebruik van; ze zijn een geweldige manier om uw bedrijfsnaam in honderden of zelfs duizenden huishoudens te krijgen. Met flexibele koelkastmagneten kunnen uw (toekomstige) klanten veel meer doen: relevante informatie zoals lokale noodnummers, het schema van hun favoriete sportteam of handige keukentips zijn binnen een mum van tijd vastgemaakt op een altijd zichtbare plek op uw koelkast, samen met de opdruk van uw bedrijfsnaam en/of logo.

Koelkastmagneten als relatiegeschenk

De meeste marketing tools hebben een beperkte houdbaarheidsduur. Sommigen, zoals direct-mail briefkaarten, zijn bedoeld om slechts één keer te worden bekeken. Koelkastmagneten daarentegen gaan jaren (zelfs decennia) mee en kunnen honderdduizenden of zelfs miljoenen boodschappen, afbeeldingen of tips op de koelkast hebben vastgehecht. En dat, voor een eenmalige investering. Een koelkastmagneet met opdruk van uw logo is niet alleen kosteneffectief, maar ook een van de meest efficiënte marketing tools die u kunt bedrukken. Het is een prachtig gepersonaliseerd relatiegeschenk dat relatief goedkoop is en in elk huishouden zijn weg zal vinden.

Bedrukte koelkastmagneten herhalen de boodschap

Uw publiek ziet – bewust of onbewust - de koelkastmagneten met de opdruk van uw bedrijf, elke keer dat ze naar de koelkast gaan voor een glas melk, een fles ketchup of iets anders. Die herhaling en constante merkversterking is onbetaalbaar. Een gepersonaliseerd koelkastmagneet als reclametool kan geen directe verkoopoverschot genereren, maar garandeert wel dat u het eerste bedrijf bent waar uw publiek aan denkt wanneer ze iets willen aanschaffen dat uw bedrijf verkoopt. 

Gepersonaliseerde koelkastmagneten zijn makkelijk uit te delen

Koelkastmagneten zijn erg handig zijn en zijn relatief eenvoudig om er snel de juiste doelgroep mee te bereiken; ze zijn namelijk zeer gemakkelijk bedrukken en te distribueren. U kunt ze, met bedrukking van uw bedrijfslogo, -naam en contactgegevens, direct uitsturen naar klanten. U kunt ze in elke verzending meesturen, door middel van directe mail aan een doelgroep doen toekomen, uitdelen tijdens beurzen, festivals en andere evenementen of als point-of-sale displays (denk aan: Gratis – Pak er één!) plaatsen. Bedrukte koelkastmagneten zijn uiteraard ook uitermate geschikt om als promotioneel geschenk te geven. 

Koelkastmagneten met logo zijn tijdloze referenties

Klanten vinden bedrukte koelkastmagneten efficiënt: ze bewandelen de kortste weg om te krijgen wat ze willen. Koelkastmagneten overbruggen de kloof tussen de wens van de klant en uw bedrijf door te dienen als een eenvoudige, makkelijke en tijdloze referentie. In plaats van in hun telefoons te zoeken of online te kijken, zullen de klanten snel op hun koelkasten kijken om achter uw telefoonnummer, website-adres of fysieke adres te komen.

 

De hedendaagse technologie maakt het bestellen, bedrukken én ontvangen van uw koelkastmagneten, met een opvallende vormgeving en flitsende kleuren of juist een ingetogen design, binnen één dag zelfs mogelijk. Het bedrukken van magneten met het logo van uw bedrijf kan snel en goedkoop. Nog even de belangrijkste voordelen op een rijtje:

 • Promotionele koelkastmagneten kunnen worden verdeeld in de vorm van visitekaartjes, met opdruk van uw bedrijfsgegevens zoals adres en telefoonnummer.
 • Uw boodschap wordt geplaatst op de meest gebruikte plek van de klant, zoals koelkast en auto's.
 • Zichtbaarheid door de klant is enorm als gevolg van constante blootstelling.
 • Koelkastmagneten, bedrukt of onbedrukt, zijn over het algemeen duurzaam en gaan jaren mee.
 • Koelkastmagneten kunnen ook als decoratieve artikelen worden gebruikt.
 • Ze zijn een relatief goedkopere en effectievere manier dan andere reclameproducten.


Klaar om met koelkastmagneten deuren te openen voor nieuwe kansen en klanten? Bestel vandaag nog uw exemplaren!