1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

  • Laagste prijs garantie
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge klantbeoordeling 9+
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis vrijblijvend ontwerp
Onderzetters bedrukken met uw logo of tekst

Onderzetters bedrukken? Bij Promofit ben je op de juiste plaats!

Onderzetters zijn veel gebruikte en handige gebruiksvoorwerpen. Ze worden voornamelijk gebruikt om de tafel of een andere soort ondergrond te beschermen tegen vlekken en hebben dan ook voornamelijk een beschermende functie. Toch kunnen schoteltjes, zeker als ze gepersonaliseerd zijn met een logo of een andere opdruk, ook op promotioneel vlak zeer zeker dienst doen. Onze onderzetters zijn niet alleen geschikt voor intern gebruik in bijvoorbeeld een bedrijfskantine of -bar, maar kunnen ook gebruikt worden als promotioneel instrument, weggeef gadget of zelfs als relatiegeschenk. Graag leggen we dan ook een en ander uit.
Sorteer op:
 
mo9298
v.a. € 0,16

Ronde onderzetters kurk

93827
onderzetters-kurk-bedrukken
v.a. € 0,72

Onderzetters van Kurk

onderzetters-kurk-1
onderzetters-full-color-hard
onderzetters-pvc-1
v.a. € 0,89
Populair

Onderzetters PVC

2269
mo9392
v.a. € 1,85

LED onderzetter

onderzetters-04
v.a. € 0,29

Transparante onderzetter

onderzetters-05
v.a. € 0,64

Gerecyclede onderzetter

onderzetters-03
v.a. € 1,57

Hardhouten onderzetters

11

Rond, vierkant of onderzetters in een eigen vorm?

Onderzetters komen in verschillende maten, formaten en vormen. Vooral ronde en vierkante schoteltjes doen het zeer goed, maar mogelijks verkies je een onderzetter met een eigen vorm op maat gemaakt voor jouw promotiecampagne of bijv. met een ingebouwde flesopener. Dankzij Promofit is ook dat nu mogelijk. Het gaat in dat geval om onderztters van zacht PVC, waarbij je zelf een ontwerp voor jouw eigen vorm kan meesturen. Een ster, een cirkel of zelfs een onderzetter op maat gemaakt in de vorm van een ping pong racket? Wij hebben het allemaal al gemaakt. Bij Promofit ben je dan ook op de juiste plaats voor het bedrukken van onderzetters, op maat gemaakt en zelfs op basis van een eigen vorm.

Verschillende materialen onderzetters

Bij Promofit heb je de keuze tussen onderzetters op basis van kurk, plastic of op basis van zacht PVC, steeds met de mogelijkheid tot eigen bedrukking. Onderzetters van kurk zijn over het algemeen iets goedkoper dan de onderzetters van PVC, maar deze bieden dan ook minder mogelijkheden op vlak van vormen en maten (beperkt tot vierkant en ronde vormen). Alhoewel pvc betere eigenschappen heeft op vlak van vochtisolatie, heeft kurk dan weer het voordeel dat het een 100% natuurlijk en herbruikbaar product is. Weet wel dat bij kurken coasters na verloop van tijd ook de gebruikssporen zichtbaar zullen blijven. Iedere productsoort heeft duidelijk zijn eigen voor- en nadelen, maar voor welke materiaalsoort je ook kiest: bij Promofit voorzien we onze coasters met alle plezier van jouw bedrukking, logo of slogan.

Onderzetters kom je overal tegen

Het bedrukken van onderzetters heeft als grote voordeel dat het een wel zeer uitgebreid toepassingsgebied kent. Zeker als je in de horecasector actief bent of gewoon binnen die doelgroep je boodschap of logo kenbaar wilt maken. Bedrukte coasters met jouw logo of opdruk kunnen bijvoorbeeld geplaatst worden in kantines, op feestjes, of gewoon bij jou op kantoor. Inderdaad, waarom niet gewoon onderzetters met jouw opdruk bedrukken voor intern gebruik in de bedrijfskantine? Vergeet ook niet dat je deze bedrukte coasters ook gewoon als relatiegeschenk kan geven aan pakweg horeca-uitbaters, zakenpartners of zelfs aan particulieren. Zolang ze maar leuk, gepersonaliseerd en netjes zijn zullen ze waarschijnlijk op menig tafel belanden. En op die manier geef jij meteen extra ruchtbaarheid aan jouw unieke opdruk, logo of andere bedrukking - en dat doe je bovendien nog eens extra goedkoop dankzij onze handige staffelkorting.

Snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid

Dat zijn inderdaad de drie kernwoorden van Promofit, ook als het op onze bedrukte onderzetters aankomt. Niet alleen zijn onze schoteltjes wel heel goedkoop, bovendien zijn ze ook kwalitatief hoogstaand en steeds gemaakt op basis van jouw unieke wensen. Die flexibele ingesteldheid zorgt ervoor dat wij onze schoteltjes met de grootste zorg bedrukken, rekening houdende met jouw doelgroep. Het maakt ons daarbij niet uit of we 250, 500, 1.000 of zelfs 5.000 exemplaren moeten bedrukken. Iedere bedrukking krijgt van ons de grootste zorg, wordt zo snel mogelijk verwerkt en nadien ook heel snel opnieuw bij jou geleverd.