1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

  • Laagste prijs garantie
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge klantbeoordeling 9+
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis vrijblijvend ontwerp
Snijplanken bedrukken met uw logo of tekst

Goedkope snijplanken met bedrukking of gravure

Snijplanken worden op dagelijkse basis gebruikt in iedere keuken. Toch komen ze in verschillende maten en formaten. maar ongeacht of het nu gaat om een snijplank uit bamboe of een kunststoffen variant: door dat dagdagelijks gebruik zijn ze ideaal om jouw logo of bedrijfsnaam via een bedrukking of gravering aan te brengen. Hoe dat kan, welke snijplanken er zoal beschikbaar zijn en voor welke promotionele doeleinden ze kunnen ingezet worden? Promofit legt het graag uit: lees hieronder verder.
Sorteer op:
 
3977
v.a. € 4,39

Bamboo Board snijplank

MO8861
v.a. € 3,38

Ellwood Snijplank, large

2

Bedrukte snijplanken

Als het gaat over het bedrukken van snijplanken valt men te vaak in stereotiepe ideeën. De tijd dat alleen huismoeders in de keuken te vinden waren is dan ook al lang verleden tijd. Een tikkeltje discriminerend zelf. Bedrukte snijplanken met jouw bedrijfsnaam, logo of andere opdruk, kennen dan ook een veel breder doelpubliek. Een Brits onderzoek toonde bijvoorbeeld verrassend aan dat mannen kwantitatief meer tijd in de keuken spenderen dan vrouwen. Met een dagelijkse maaltijd en keukentijden die voor beide groepen in uren te meten zijn, zijn bedrukte snijplanken dan ook een ideaal hulpmiddel om een universele doelgroep te bereiken. Weet trouwens dat ook tieners wel eens in de keuken te vinden zijn. Voor die laatste groep zijn dan weer kleurrijke en grappige opdrukken aangewezen. 

Snijplanken, voor wie geschikt?

Ook hier mogen we niet vervallen in kortzichtigheid. Natuurlijk doen bedrukte snijplanken het goed als je actief bent in de voedingsindustrie, maar dat is zeker niet alleen het voorrecht van die sector. Het belangrijkste is dat je met jouw bedrukking of gravering jouw boodschap overbrengt, ongeacht of het nu gaat om het bedrukken met een bedrijfsnaam of met een andere opdruk. Een klassiek voorbeeld is een messenproducent die goedkope snijplanken liet graveren als relatiegeschenk. Hierbij werd, naast hun logo, ook de opdruk: "nieuwe messen snijden scherp" aangebracht. Een minder orthodox voorbeeld is dat van een houtfabrikant die koos voor bedrukte houten snijplanken en een bijpassende opdruk. Zoals je ziet: op verkoopbevorderend vlak zijn de mogelijkheden eindeloos, op voorwaarde althans dat bij het bedrukken of graveren de nodige creativiteit aan de dag wordt gelegd.

Voor iedere campagne een geschikte snijplank

Bovenstaand promotioneel voorbeeld werkt uiteraard alleen als er ook de mogelijkheid is om houten snijplanken van een gravering te voorzien. Om aan alle eisen te voldoen kiezen wij dan ook voor goedkope snijplanken van diverse materialen en komende in verschillende uitvoeringen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld kunststoffen snijplanken bedrukken met uw logo of opdruk, maar kunnen wij evenzeer ecovriendelijke snijplanken van een gepersonaliseerd opschrift voorzien. Ook op vlak van uitvoering kiezen wij voor de nodige diversiteit. Opvouwbare snijplanken bedrukken met uw logo, snijplank sets inclusief messen graveren als relatiegeschenk - bij Promofit kan het allemaal. Steeds gepersonaliseerd en snel geleverd.

Snel graveren en bedrukken

Wij van Promofit staan voor een razendsnelle service. Een minuut na uw aanvraag krijgt u dan ook van ons al een offerte in uw digitale postbus. Wij geven hierbij ook steeds aan hoe snel wij alles bij u kunnen afleveren. Weet bovendien ook dat al onze producten ook zonder bedrukking kunnen geleverd worden. Neem zeker een kijkje in ons assortiment aan snij- en serveerplanken en u vindt vast een model dat bij uw promotioneel plan weet aan te sluiten.