1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

  • Laagste prijs garantie
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge klantbeoordeling 9+
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis vrijblijvend ontwerp
Anti-stress artikelen bestellen

Anti-stress artikelen bestellen

De Fidgetspinner of handspinner is de nieuwste rage van 2017. Al enige tijd erg populair op social-media maar nu ook steeds meer te zien in Nederland. Ben of ken je ook iemand die constant met zijn pen zit te klikken dan is de Fidgetspinner de ideale vervanger. Je kan de handspinner tussen duim en wijsvinger nemen en hier vervolgens aan draaien. Dit zou een relaxerende werking hebben. Mocht je hierop uitgekeken raken kan je ook nog proberen om er trucjes mee te doen. Zie het als een 2017 versie van de stressbal.
  • Onze producten
Sorteer op:
 
fidget-7
v.a. € 1,40
Best seller

Fidget Spinners Goedkoop

fidget-1
v.a. € 1,50
Populair

Fidget Spinners bedrukken

fidget-6
fidget-4
fidget-5
fidget-2
v.a. € 2,29

Fidget Handspinners LED

fidget-3
KC2718
MO7472
v.a. € 0,72

Ok Doc antistress dokter

MO8685
MO7983
v.a. € 0,95

Cloudy anti-stress wolk

MO7829
2858
v.a. € 0,47

ColourBall stressbal

2991
v.a. € 0,50

StressBall

3056
v.a. € 0,58

StressGlobe stressbal

KC2707
MO7659
KC2720
IT3459
v.a. € 0,44
Aanbieding

Lovy anti-stress hartvorm

MO8229
MO8687
168102171
v.a. € 0,81

Anti Stress man

168102210
v.a. € 1,25

HashTag anti-stress item

cx1031
25

Fidget Spinners als weggever

Mensen met hogere friemelbehoeftes zullen deze leuke gadget hierdoor erg kunnen waarderen. De fidgetspinners zijn zeer goed geschikt als give-away voor zowel bedrijfsfeesten als een relatiegeschenk. Een echt hebbedingetje die mensen maar blijven oppakken. De fidgetspinner heeft een haast natuurlijke aantrekkingskracht. Als u deze laat bedrukken met uw logo of ontwerp is hij hierdoor tevens goed te gebruiken als promotioneel cadeau. Neem contact met ons op en laat nu een vrijblijvend ontwerp maken bij Promofit.

Kenmerken

Al lang niet meer alleen voor kinderen met concentratieproblemen maar zeer ook geschikt voor volwassenen die graag iets om handen hebben. Beschikbaar in zowel plastic als metalen variant. Ook kunt u kiezen voor verschillende soorten Ledverlichting. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en hierdoor zijn ze goed te personaliseren. uiterst geschikt om je logo, bedrijfsnaam of slogan op te zetten. De handspinners zijn 75 x 75 mm. Hierdoor passen ze gemakkelijk in je broekzak. Bij bestelling van de spinners zullen ze per stuk verpakt zijn. Bij Promofit kunt u nu zelfs kiezen voor de glow-in-the-dark variant.

Goedkope Fidgetspinner

Omdat wij een tal van spinners aanbieden is er voor ieder budget wel een model beschikbaar. Bij Promofit zijn de fidgetspinners super scherp geprijsd. Hierdoor kunt al voor minder geld een groot aantal fidgetspinners kopen om zo uw naambekendheid op een leuke manier te verspreiden. De fidgetspinners zijn razend snel te leveren. Heeft u een deadline? Neem contact met ons op via sales@promofit.nl zodat wij u kunnen helpen met de haalbaarheid hiervan.

Bedrukte Fidgetspinners

Alle fidgetspinners die wij aanbieden zijn te bedrukken met uw eigen gekozen PMS kleuren. Mocht u kiezen voor een bedrukte fidgetspinner dan kan dat met max. 4 PMS kleuren. Ook kunt u ervoor kiezen om een full-color sticker te laten plaatsen op de spinner. Bij de led fidgetspinners is het mogelijk om op de ledlampjes stickers te laten plaatsen. mocht u hier een prijsopgaaf of offerte voor willen ontvangen kunt u contact met sales@promofit.nl.