1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Linialen bedrukken met uw logo of tekst

Bedrukte linialen: relatiegeschenken voor de juiste maat

Linialen zijn handige meetinstrumenten voor meten van de lengte van een lijn of een voorwerp. Bijvoorbeeld voor het bepalen van de afmetingen van een doosje of boek. Ook voor het tekenen of rekenen, op school of thuis, is een liniaal erg bruikbaar. Als u kiest voor het bedrukken van linialen met uw bedrijfsnaam of logo, kiest u een zeer praktisch relatiegeschenk. Hiermee maakt u uw relaties blij en maakt u reclame met een meetbaar effect!
 • Onze producten
Sorteer op:
 
LT91250
v.a. € 0,64

Liniaal 30 cm

LT91260
v.a. € 0,51

Liniaal 20 cm

LT91270
v.a. € 0,37

Liniaal 15 cm

3592
v.a. € 1,43

LiniBox liniaal

1065
v.a. € 0,24

Remember liniaal

1506
v.a. € 0,42

WoodRuler liniaal

1856
v.a. € 0,26

Liner liniaal

KC3102
v.a. € 0,19

Lasta Liniaal met loep

8

Een liniaal voor het tekenen en opmeten van lengtes en breedtes

Een liniaal is een meetlat: een langwerpige lat met een maatverdeling in centimeters en millimeters. U kunt er allerlei zaken mee opmeten. Daarnaast kunt u er middels een pen of potlood mooie rechte lijnen mee trekken, bijvoorbeeld op papier of hout. Tevens zijn er prachtige rechthoeken, vierkanten, driehoeken en patronen mee te tekenen. U maakt de mooiste tekeningen met behulp van een liniaal. Linialen zijn uiterst handige hulpmiddelen op scholen, zoals bij het maken van opgaven voor wiskunde, meetkunde en natuurkunde. Bij deze vakken moeten scholieren immers regelmatig de juiste afstand meten en tekenen. Ook bij klussen in huis, het maken van kleding of op het werk, bijvoorbeeld in de bouw, komen linialen goed van pas. Verder maken ontwerpers, architecten en tekenaars graag gebruik van deze handige tekeninstrumenten. Als gepersonaliseerd geschenk zal een bedrukte liniaal dus bij veel mensen goed in de smaak vallen!

Linialen laten bedrukken met uw reclame, logo of tekst

Linialen zijn te koop in vele soorten en maten. Dit betekent dat u kunt kiezen voor een geheel op maat gemaakt artikel. Laat linialen voorzien van een bedrukking met uw logo, slogan, afbeelding, adres, telefoonnummer, bedrijfsnaam of een speciale boodschap. Zet ze vervolgens in bij uw promotieactiviteiten, zoals een direct mail, een beurs, een open dag of een evenement. Geef uw klanten bijvoorbeeld bij de aanschaf van een van uw producten een custom made liniaal met bedrukking cadeau. Maak uw mailing er extra opvallend mee of bied ze aan via een display bij entree van uw bedrijfspand. Heeft u een school? Voorzie de leerlingen of studenten dan van dit leuke weggevertje. Met bedrukte linialen bouwt u aan uw naamsbekendheid en uw imago!

Het bestellen van goedkope linialen

Wilt u goedkope promotionele linialen met uw opdruk bestellen? Dan is Promofit de juiste keuze! Bij ons kunt u verschillende soorten scherp geprijsde linialen kopen en bedrukken. De artikelen in ons assortiment zijn bovendien ook bij een lage afname leverbaar! Bestel bijvoorbeeld de Remember liniaal met bedrukking van uw logo. Deze multifunctionele liniaal is tevens boekenlegger en heeft zelfklevende memoblaadjes en beschrijfbare markeerstickers. Of laat de goedkope Liner liniaal bedrukken. Dit artikel is gemaakt van kunststof en heeft een lengte van 30 cm. Ook op de houten WoodRuler liniaal zal uw bedrukking goed tot zijn recht komen. Wilt u graag iets meer geven? Kies dan voor uw opdruk op de LiniBox liniaal. Dit is een opbergdoos van hout, waarbij het deksel tevens de liniaal is. In de doos zitten twaalf kleurpotloden en een puntenslijper. Ontdek in onze webshop nog meer prachtige linialen of combineer uw bestelling met andere handige promotionele bureau-accessoires, zoals paperclips of nietmachines.

Profiteren van de voordelen van bedrukte linialen

Koop bedrukte linialen en profiteer van de voordelen, bijvoorbeeld:
 • Goedkope en praktische give-away;
 • Custom made leverbaar;
 • Verkrijg een betere naamsbekendheid met dit handige weggevertje;
 • Gepersonaliseerd te bedrukken relatiegeschenk;
 • Relatieartikel dat u ook bij een lage afname snel in huis heeft.

Voordelig uw linialen met opdruk kopen bij Promofit

Bij Promofit kunt u voordelige linialen kopen die uw opdruk hebben. Wij leveren zowel grote als kleine aantallen van dit populaire relatiegeschenk. Wij zorgen graag voor een geheel op maat gemaakt artikel. Ook voor linialen zijn er diverse laag geprijsde mogelijkheden voor personalisatie. Kijk bij de artikelen in onze webshop voor informatie hierover en/of ga in gesprek met onze medewerkers. Dit kan telefonisch, per e-mail en online via de chat!