1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Magneetfolie bedrukken met uw full color ontwerp

Magneetfolie bedrukken: zo blijft uw reclame goed hangen

Magneetfolie is een perfecte drager voor uw reclameboodschap! Dit materiaal blijft goed hangen op allerlei metalen achtergronden, zoals de zijkant van uw bedrijfswagen of de deur van een koelkast. Het leent zich voor prachtige bedrukkingen met uw logo, foto, afbeelding of reclametekst. Het magnetische folie is bovendien in elke gewenste vorm te snijden. Creëer zo eenvoudig en voordelig uw eigen reclamebord. Met bedrukte magneetstickers vangt u de blik van alle omstanders!
 • Onze producten
Sorteer op:
 
automagneet-1
automagneet-2
v.a. € 25,00
Populair

Automagneet (contour gesneden)

magneetfolie-whiteboard
v.a. € 26,00

Magneetfolie Whiteboard

magneetfolie-2
magneetfolie-1
5

De vele mogelijkheden van bedrukte magneetfolie

Magneetfolie of magneetplaat bestaat uit flexibel magnetisch materiaal dat oprolbaar is. Het is in full colour te bedrukken en dit levert vele mogelijkheden op. Zo kunt u er prachtige magneetstickers van laten maken, zoals een fotomagneet, een koelkastmagneet, een magneet voor promotioneel gebruik of een compleet magneetbord. De magneetstickers zijn ook te gebruiken als verwisselbare productlabels op stellingen en archiefkasten. Verder kunt u denken aan toepassingen op whiteboards en allerlei metalen wanden. U kunt uw winkel of kantoor bijvoorbeeld eenvoudig van een nieuwe look voorzien door er complete panelen mee te bekleden. Deuren van metalen kasten voorziet u zo snel van een mooie decoratie. Kleinere magneetstickers die gepersonaliseerd zijn met uw opdruk vormen bovendien een erg leuk relatiegeschenk of aandenken!

Uw bedrijf promoten met magnetische autoreclame en belettering

Voor autoreclame is er speciaal magneetfolie leverbaar dat een sterkere kleefkracht heeft. Hiermee zijn fantastische automagneten te maken, bijvoorbeeld in de vorm van uw product, logo of een visual uit uw reclamecampagne. U kunt met bedrukte automagneten ook eenvoudig een nieuwe reclame-uiting op uw auto aanbrengen of promotieacties afwisselen. Tevens is het mogelijk om uw magnetische autobelettering de ene dag op uw bestelbusje te plakken en de andere dag op uw personenauto. Zo bepaalt u zelf hoe u voor de dag komt als u bij klanten langs gaat. Met magnetische autostickers is het mogelijk om van elke auto een blikvanger te maken!

De bedrukking van magneetfolie en automagneten

Voor de bedrukking van magneetfolie en automagneten bent u bij Promofit aan het juiste adres! Het magnetische folie is in verschillende maten en afmetingen op maat leverbaar. We kunnen custom made magneetstickers in iedere vorm voor uw maken. U kunt dus kiezen uit recht gesneden magneetstickers met uw opdruk en contour gesneden reclamemagneten. Vierkant, rechthoekig, meerhoekig, driehoekig, rond, ovaal of in de vorm van uw product, het is allemaal mogelijk. Kies voor het bedrukken van recht gesneden magneetfolie of contour gesneden magneetfolie van 0,6 mm dik. Of ga voor recht gesneden automagneten of contour gesneden automagneten van 1 mm dik. Wilt u de magneten langdurig gebruiken? Dan kunnen we een toplaag aanbrengen die extra bescherming biedt tegen UV-straling en krassen.

De voordelen van het bedrukken van magneetfolie

Magneetfolie kent talrijke voordelen voor de promotie van uw bedrijf. We zetten er een aantal op een rijtje:
 • Perfecte drager voor uw promotionele uitingen;
 • Gemakkelijk te wisselen met een andere magneetsticker;
 • Toepasbaar op vele metalen oppervlaktes;
 • Goedkoop en snel uw eigen magneetbord maken;
 • Eenvoudige manier om uw bedrijfswagen van belettering te voorzien;
 • Uw bedrijfsnaam, logo of tekst gemakkelijk aanbrengen en verwijderen;
 • Bepaal zelf wanneer u met of zonder reclame op uw auto rond wilt rijden;
 • In kleinere vorm tevens erg leuk als gepersonaliseerd relatiegeschenk;
 • Leverbaar in uw eigen vorm met full colour bedrukking;
 • Vergroot uw herkenbaarheid en naamsbekendheid.

Goedkope magneetstickers online bestellen bij Promofit

Via de webshop van Promofit kunt u voordelige magneetstickers met opdruk direct online bestellen. Wij kunnen magneetfolie in full colour bedrukken met bijvoorbeeld uw grafisch ontwerp, foto, cartoon, bedrijfsnaam, logo, contactgegevens of tekst. Tevens zijn de reclamemagneten geheel op maat leverbaar in uw eigen vorm. U kunt per stuk bestellen of een hele serie laten maken. Wij leveren uw bedrukte magneetstickers snel en indien gewenst met spoed. Plaats direct uw bestelling, vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor advies en extra informatie!