1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Magneten bedrukken met uw afbeelding, tekst of logo

Magneten bedrukken: voor een boodschap die goed blijft hangen

Door het gebruik van magneten zorgt u dat uw boodschap goed blijft hangen! Magneten zijn ideaal voor een bedrukking met uw logo, bedrijfsnaam, slogan, contactgegevens, grafisch ontwerp of afbeelding. Dankzij de werking van magnetisme bevestigt u magneten aan metalen objecten, zoals koelkasten, archiefkasten, drankautomaten, stellingkasten, magneetborden, white boards en auto?s. Bedrukte maatwerkmagneten zorgen dat uw reclame opvalt en goed in beeld is bij uw doelgroep!

Populaire magneten

Bekijk alle magneten

 • Onze producten
Sorteer op:
 
koelkast-magneten-eigen-vorm-1
koelkast-magneten-eigen-vorm-2
v.a. € 0,05
Best seller

Koelkastmagneten 1,0 mm (meer kleefkracht)

koelkast-magneten-eigen-vorm-3
rubberen-magneten-eigen-vorm-1
2082
2081
2084
2083
magneten1
magneten2
magneten3
automagneet-1
automagneet-2
v.a. € 25,00
Populair

Automagneet (contour gesneden)

KC2966
2263
v.a. € 0,26

Flesopener Magnet Opener

ronde-magneten-30mm-1
rechthoekige-magneten-1
2712
v.a. € 2,04

Duo Memo whiteboard

magneetfolie-whiteboard
v.a. € 26,00

Magneetfolie Whiteboard

magneetfolie-2
magneetfolie-1
21

Met een koelkastmagneet of automagneet communiceren

Maatwerk magneten hebben een magnetische aantrekkingskracht. Door een magnetisch veld trekken ze metalen voorwerpen aan of kunt u een magneet aan een stuk metaal bevestigen. Magneten kunt u voorzien van een boodschap op de magneet zelf. Ook is het mogelijk een stuk papier, zoals een ansichtkaart of krantenknipsel, tussen een magneet en een voorwerp te klemmen. Dit levert allerlei leuke toepassingen op. Flexibele koelkastmagneten zijn bijvoorbeeld erg populair om koelkasten mee te versieren. Deze handige magneetjes worden vaak gebruikt om snel persoonlijke notities, boodschappenlijstjes, memo's en foto's aan een koelkast of memobord te hangen. Automagneten zijn een stuk groter en zeer praktisch om uw auto te voorzien van reclame voor uw bedrijf. Slimme ondernemers laten deze magneten met hun logo, bedrijfsnaam en contactgegevens bedrukken en plakken ze op hun auto. De automagneten hechten zich snel aan de auto en zijn er ook weer gemakkelijk af te halen. Omdat ze snel te wisselen zijn met een andere boodschap, kunt u inspelen op de actualiteit of tijdelijke promotieacties aanprijzen!

Bedrukte magneten: effectief reclame maken

Met bedrukte magneten heeft u een keur aan mogelijkheden om effectief reclame te maken! Magneten met bedrukking zijn zeer gewilde give-aways, die lang gebruikt worden. Uw relaties zullen ze thuis, op kantoor, in vergaderzalen, in bedrijfskantines en dergelijke gebruiken voor de bevestiging van posters, mededelingen, lijstjes, afbeeldingen, bulletins enzovoort. De opdruk van uw reclameboodschap zal dus vaak in beeld zijn. Verspreid bedrukte koelkastmagneten bijvoorbeeld als premium bij uw producten, via een direct mail of benut ze als weggevertje als u met uw stand op een congres, beurs, festival of evenement staat.

Promotionele magneten met een opdruk bestellen

Promofit staat in de startblokken om goedkope magneten voor u te bedrukken! Wij leveren deze custom made artikelen zowel bij een hoge als een lage afname. Bekijk ons assortiment voordelige magneten en laat u inspireren door de talloze voorbeelden. Laat bijvoorbeeld unieke full colour koelkastmagneten met bedrukking van uw logo maken. Een exclusief gepersonaliseerd relatiegeschenk in een eigen vorm en elke gewenste maat is hiermee mogelijk. Ook kunt u kiezen voor de vierkante MemoMagnet Square. Deze voordelige memomagneet heeft afgeronde hoeken en is in diverse mooie kleuren te bestellen. Of wellicht zijn custom made rubberen magneten precies wat u zoekt? Deze magneten zijn in iedere gewenste vorm leverbaar, bijvoorbeeld in de vorm van een logo, product of cartoon. Ook leveren we bijvoorbeeld magneetfolie met uw opdruk! Een dergelijke magneetplaat of magneetsticker is in elke vorm te snijden en krijgt een prachtige full colour bedrukking.

De voordelen benutten van magneten met uw bedrukking

Benut vanaf nu ook de voordelen van het bedrukken van magneten, zoals:
 • Voordelige drager van uw reclame;
 • Praktisch en compact weggevertje;
 • Op maat gemaakt leverbaar, bijvoorbeeld met eigen vorm;
 • Draagt bij aan uw zichtbaarheid en naamsbekendheid;
 • Populair gepersonaliseerd relatieartikel;
 • Deze give-aways kunt u ook in kleine aantallen bestellen.

Het kopen van goedkope automagneten, koelkastmagneten en memomagneten

Voor het kopen en bedrukken van goedkope koelkastmagneten, automagneten, memomagneten en white board magneten hoeft u niet verder te zoeken! Promofit levert vele soorten promotionele magneten. Deze artikelen zijn geheel op maat gemaakt leverbaar. We zorgen voor een prachtige opdruk en dat u de bestelling gauw in huis heeft. Ook bij een lage afname bent u van harte welkom. U kunt online via onze webshop bestellen. Als u vragen heeft kunt u ons bereiken per e-mail, telefoon en live via de chat op onze website. Wij bieden u graag ondersteuning en aanvullende informatie om tot een relatiegeschenk te komen dat voldoet aan uw wensen.