1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

  • Laagste prijs garantie
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge klantbeoordeling 9+
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis vrijblijvend ontwerp
Microvezeldoekjes bedrukken met uw logo of tekst

Microvezel doekjes hebben de toekomst

Wie kan zich nog een wereld zonder pc, laptop, e-reader, tablet of smartphone voorstellen? Ondenkbaar. Nederland heeft meer mobiele telefoonaansluitingen dan dat er inwoners zijn! Dat zijn heel veel beduimelde schermpjes die schoongemaakt kunnen worden met microvezeldoekjes, bedrukt met uw logo! Volgens een Duits consumentenonderzoek heeft 25% van de bevolking een e-reader en 67% een tablet. Voor Nederland geldt dit ook. Dat zijn omgeslagen bijna 34 miljoen schermen die schoongemaakt kunnen worden met microvezel doekjes!
  • Onze producten
Sorteer op:
 
LT91059
LT91715
168118046
2211
v.a. € 0,26

Smart Pouch opbergzakje

2531
LT91057
LT91058
v.a. € 1,00

Microvezel Opbergpouch

LT91056
tel106
v.a. € 0,36

Microvezel doekjes

9

Gepersonaliseerd microvezeldoekje met uw logo

Met zoveel schermen in Nederland is het logisch dat die ook allemaal schoongemaakt moeten worden. Hierin ligt uw kans de naam van uw bedrijf goedkoop en breed uit te dragen. Wij bedrukken diverse soorten microvezel doekjes met uw logo of bedrijfsnaam. Promotioneel gezien zijn de doekjes een makkelijke manier om mensen kennis te laten maken met uw product of bedrijf. Neemt u snel eens een kijkje bij onze bedrukte microvezel doekjes.

Het microvezel doekje, handige give-away

Vanwege de minimale grootte van microvezel doekjes en hun bescheiden gewicht zijn ze erg geschikt als promotie artikel om bij uw drukwerk naar uw cliënten te voegen. Altijd een leuke geste als een cliënt samen met bijvoorbeeld een factuur een grappig aardigheidje krijgt. Uiteraard zijn ze ook leuk om weg te geven op beurzen, evenementen of congressen. De doekjes met uw opdruk zijn daarnaast leuke producten om uit te reiken op zomerfestivals, waar mensen er direct hun zonnebril mee kunnen reinigen. Iedere keer dat uw doekje gebruikt wordt om te poetsen, wordt uw opdruk gezien!

Microvezel doekjes zijn wonderdoekjes

Microvezel doekjes worden ook wel wonderdoekjes genoemd. Door een speciaal productieproces worden de vezels bewerkt en zijn microvezel doekjes in staat veel vuil of vocht op te nemen. Ze maken zonder schoonmaakmiddelen super goed schoon en op gladde oppervlaktes, als schermen en brillen zijn ze ideaal. Ze laten geen strepen of krassen achter. De zachte structuur van deze doekjes maakt ze perfect voor een mooie bedrukking. Bedrukte microvezel doekjes met opdruk van uw logo of bedrijfsnaam zijn een dankbaar gepersonaliseerd relatiegeschenk. Mensen zitten altijd verlegen om even hun bril of smartphone schoon te maken en tissuepapier kan krasjes opleveren.

Laat nu microvezel doekjes door ons bedrukken met uw logo. Wij hebben voor u de volgende keuzes in ons assortiment microvezel doekjes:

Het FiberClean doekje is het kleinste uit ons assortiment. Het heeft precies de maat van een smartphone en is daardoor erg handig. Het doekje zelf kunt u bedrukt of onbedrukt bestellen. Bij onbedrukt komt de opdruk van uw bedrijfsnaam dan op de verpakking van het doekje.

Erg mooi zijn onze vierkante microvezel doekjes. U kunt deze standaard op één kant laten bedrukken. Omdat dit vierkante doekjes zijn, lijkt een opdruk net een schilderijtje. Behalve handig is dit ook nog eens een fraai promotioneel middel.

Smartphone schoonmaakdoekjes van microvezel met bedrukking hebben wij voor u in twee maten. Op de grootste van de twee heeft u 20 bij 30 cm tot uw beschikking om te laten bedrukken met uw slogan of motto. Een doekje van dit formaat is ook handig om grotere beeldschermen mee te poetsen of zelfs om gewone drinkglazen met op te poetsen.


Onze topper Smartphone Schoonmaakdoekje Sticky is erg populair en voor smartphonegebruikers echt een must. Na gebruik kan het doekje handig op de achterkant van de smartphone worden geplakt. Iedere keer dat uw cliënt belt of fotografeert met zijn smartphone, komt uw logo goed in beeld.

Uw custom made boodschap op onze microvezel doekjes

Wacht u niet langer en neemt u eens vrijblijvend een kijkje op onze site voor bedrukking van microvezel doekjes met tekst, uw slogan of met uw bedrijfslogo. Wilt u met spoed een promo bestellen, dan kunnen wij dat ook voor u regelen. We zullen er geen (microvezel) doekjes om winden: wij maken voor ieder budget, goedkoop en snel de mooiste promotionele producten!