1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Bedrukte whiteboard magneten

Bedrukte whiteboard magneten: in beeld op het magneetbord

In bijna ieder bedrijfspand is wel een whiteboard te vinden. Zo?n bord is vaak magnetisch. Hierdoor kunt u met magneetjes snel een memo, flyer, poster of foto ophangen. De whiteboard magneten in het assortiment van Promofit zijn te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Deel whiteboard magneten met uw opdruk uit aan uw relaties en uw reclameboodschap zal goed in beeld zijn op elk magneetbord. Dit draagt bij aan uw naamsbekendheid.
 • Onze producten
Sorteer op:
 
koelkast-magneten-eigen-vorm-1
koelkast-magneten-eigen-vorm-2
v.a. € 0,05
Best seller

Koelkastmagneten 1,0 mm (meer kleefkracht)

koelkast-magneten-eigen-vorm-3
rubberen-magneten-eigen-vorm-1
2082
2081
2084
2083
magneten1
magneten2
magneten3
ronde-magneten-30mm-1
rechthoekige-magneten-1
2712
v.a. € 2,04

Duo Memo whiteboard

magneetfolie-whiteboard
v.a. € 26,00

Magneetfolie Whiteboard

15

Bordmagneten: compacte give-aways met opdruk

Whiteboards zijn te vinden in vele leslokalen, vergaderruimtes, kantines, zalencentra, winkels en bedrijfsruimtes. Whiteboard magneten komen tijdens een opleiding, cursus, workshop, presentatie of overleg goed van pas. Ieder stuk papier is met zo?n handig memomagneetje snel aan het bord te bevestigen. Belangrijke mededelingen, aanbiedingen, afbeeldingen of lijstjes hangen zo goed in het zicht. Ook de bordmagneten zijn goed in beeld en zullen gezien worden door iedereen die op het whiteboard kijkt. De whiteboard magneten van Promofit zijn te bedrukken met uw logo, tekst of grafisch ontwerp. Een bedrukte magneet is een compacte give-away die voor tal van promotionele activiteiten bruikbaar is.

Effectieve bedrijfspromotie met bedrukte memomagneten

Met bedrukte whiteboard magneten promoot u op een effectieve wijze uw bedrijf, uw producten en uw diensten. Deze praktische kantoormagneten komen altijd van pas en zijn leuke weggevertjes op evenementen, beurzen, congressen, festivals, open dagen en dergelijke. Ook zijn de memomagneetjes bijvoorbeeld perfect om mee te sturen bij een verkoopmailing naar uw klanten. Of bied whiteboard magneetjes met uw bedrukking aan als cadeautje bij een aankoop. Een dergelijke attentie zullen uw klanten waarderen en dat is goed voor uw imago en bekendheid. Een gepersonaliseerd magneetje zorgt dat u zichtbaar wordt op de mededelingenborden en planborden in vele organisaties. Met onze magneetjes blijft uw boodschap gegarandeerd goed hangen!

Whiteboard magneten bedrukken voor een lage prijs

Promofit is expert in het bedrukken van relatiegeschenken en kan ook bedrukte whiteboard magneetjes leveren. De magneten met opdruk van uw bedrijfsnaam of logo zijn leverbaar in diverse kleuren, maten en uitvoeringen. De mogelijkheden qua bedrukking verschillen per artikel. In ons assortiment vindt u onder andere de goedkope Ronde Whiteboard Magneet Small. Dit mooie magneetje voor uw whiteboard wordt met een dominglaag afgewerkt. Dit geeft uw bedrukking een prachtig 3D effect. Promofit levert zowel ronde als rechthoekige magneten voor whiteboards, gepersonaliseerd met full colour opdruk. Ook leveren we memoborden inclusief magneetjes, zoals het Duo Memo whiteboard. Deze set bestaat uit een whiteboard dat is gecombineerd met een prikbord, drie magneten, drie pins en een stift met wisser. Promofit levert promotionele kantoormagneetjes ook bij een lage afname. Naast whiteboard magneten hebben we overigens ook magneetfolie en koelkastmagneten in onze collectie voordelige relatieartikelen.

Whiteboard magneten met bedrukking: de voordelen

Zorg dat uw boodschap goed blijft hangen en laat bordmagneten bedrukken. U profiteert van de volgende voordelen:
 • Compacte give-away met grote aantrekkingskracht;
 • Goedkope weggever die uw bekendheid vergroot;
 • Handig relatiegeschenk dat in vele kleuren verkrijgbaar is;
 • Leuk promotioneel artikel voor op kantoor of op school;
 • Snelle levering en ook in kleine oplages verkrijgbaar.

Koop uw whiteboard magneten met bedrukking bij Promofit

Bij Promofit maken we prachtige whiteboard magneten met opdruk van uw bedrijfsnaam, slogan, afbeelding of logo. Dit doen we snel en voor lage prijzen. Ook voor een bestelling van kleine hoeveelheden magneetjes staan wij voor u klaar. U kunt vooraf een offerte aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend. Of plaats nu meteen uw bestelling. Heeft u vragen over het bedrukken van een magneet of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.