1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

  • Laagste prijs garantie
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge klantbeoordeling 9+
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis vrijblijvend ontwerp
USB-sticks bedrukken met uw logo of tekst

USB-sticks als relatiegeschenk: succes gegarandeerd

USB-sticks zijn hot. Dan wel eerder figuurlijk dan letterlijk. Iedereen heeft ze voortdurend nodig en ze worden zeer zeker op prijs gesteld. Bovendien worden USB-sticks heel makkelijk met bedrukking of lasergravering gepersonaliseerd en kan je ze ook gewoon voorzien van een leuke verrassing of mededeling. Leuk, handig, profijtig en altijd een succesvol relatiegeschenk. Ontdek hieronder onze mogelijkheden en krachtpunten.

Populaire USB sticks

  • Onze producten
Sorteer op:
 
lt87759
MO1001
v.a. € 2,94
Populair

Techmate USB-stick

MO1005
v.a. € 4,06

Megabyte USB-stick

MO1021
v.a. € 3,12

Linealflash USB-stick

MO1049
v.a. € 3,84

Datagir USB-stick

MO1020
v.a. € 3,13

Dataflat USB-stick

MO1092
v.a. € 4,08

Round Card USB-stick

MO1036
v.a. € 3,99

Metalflash USB-stick

MO1091
v.a. € 4,86

Magring USB-stick

MO1311
MO1301
MO1306
MO6003
v.a. € 5,41

OTG Touch USB-stick

MO1107
v.a. € 5,63

Memotouch USB-stick

MO1108
v.a. € 4,26

Powerpixel USB-stick

MO1082
v.a. € 4,10

Recycloflash USB-stick

MO1201
v.a. € 3,65

Turnwoodflash USB-stick

MO6001
v.a. € 3,65

OTG Mate USB-stick

MO1059
v.a. € 3,47

Memorama USB-stick

MO1007
v.a. € 2,74

Crystalink USB-stick

MO1101
v.a. € 3,02

Rotodrive USB-stick

MO1102
v.a. € 3,02

Rotoflash USB-stick

MO1013
v.a. € 3,95

Datashield USB-stick

MO1055
v.a. € 3,86

Woody Flash 2 USB-stick

30
>

Soorten bedrukte USB-sticks

In ons assortiment zijn er verschillende USB-sticks die wij kunnen bedrukken of graveren. Het kan daarbij gaan om klassieke usb-sticks of om zogenaamde flat usb-sticks. Die laatste zijn extra smal en kunnen bijvoorbeeld aan een sleutelbos gehangen worden. Verder hebben wij ook luxe USB-sticks die bijvoorbeeld in een pen of in een houten jasje zijn gestoken. Hoe dan ook kunnen wij al deze usb-sticks bedrukken of graveren, bijvoorbeeld met het logo van uw bedrijf.

Opgelet: niet al onze USB-sticks kunnen bedrukt of gegraveerd worden. Een en ander is afhankelijk van het gebruikte materiaal en het aanwezige machinepark. Daarom geven wij steeds concreet aan of een USB-stick al dan niet gegraveerd of bedrukt kan worden. Raadpleeg onze productpagina's voor meer informatie.

USB-sticks als geen ander gepersonaliseerd

Dankzij onze ruime keuzemogelijkheden zijn onze usb-sticks 100% gepersonaliseerd. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om de usb-sticks te bedrukken met een eigen logo of uiteraard met een andere bedrukking. We denken hierbij bijvoorbeeld aan een bedrijfsslogan maar ook een andere opdruk zoals bijvoorbeeld bepaalde contactgegevens of een dankbericht behoort tot de mogelijkheden.

Weet trouwens dat wij ook verder gaan louter opdruk, aangezien wij ook informatie kunnen opslaan op de USB-sticks. Zo kunnen de sticks bijvoorbeeld aan beginnende werknemers uitgedeeld worden, waarbij de sticks handige informatie bevatten zoals het arbeidsreglement, het evacuatieplan of standaard formulieren. De mogelijkheden van onze USB-sticks lijken dan ook eindeloos.

Goedkoop marketingmateriaal

Deze bedrukte USB-sticks kunnen gebruikt worden als promotioneel materiaal voor uw bedrijf. We denken hierbij bijvoorbeeld aan het uitdelen van bedrukte USB-sticks op een jaarbeurs of evenement. Vooral in de technologische sector lijken deze USB-sticks het dan ook heel erg goed te doen. Dat is dan ook logisch: ze zijn niet alleen snel en goedkoop te verkrijgen, maar dankzij het opdruk en het logo dragen ze heel snel bij tot de naamsbekendheid van de onderneming in kwestie. Nood aan bedrukte USB-sticks? Wij doen het snel en goedkoop.

Promotioneel materiaal met ultieme opslagcapaciteit

Relatiegeschenken horen kwalitatief te zijn, net als jullie relatie. Afhankelijk van het beschikbare budget en het gewenste effect kan er gekozen worden voor verschillende opslagcapaciteiten, gaande van 1 tot en met 32 GB aan ultieme opslagkracht. Uiteraard zal de keuze afhangen van het beschikbare budget, het benodigde aantal en het na te streven resultaat. Zo zal men bij een relatiecadeau de voorkeur geven aan een 32 GB USB-stick met logo, terwijl men bij een promotionele actie liever kiest voor kwantiteit dan kwaliteit (maar vergis je niet: wij weten beiden te combineren). Bij een marketingactie mogen bedrukte geschenken met opdruk dan ook een stuk goedkoper zijn.

USB-sticks met lasergravure of bedrukking?

Afhankelijk van het gekozen type USB-stick hebt u de keuze tussen een bedrukking of een lasergravure. Een lasergravure oogt over het algemeen luxueuzer en is beter aangewezen als een relatiecadeau. Een bedrukking is dan weer veel voordeliger, waardoor het bedrukken van materiaal vooral aangewezen is voor het uitdelen ervan op grotere schaal. Weet in dat laatste geval trouwens dat wij moeiteloos enkele duizenden exemplaren kunnen bedrukken en leveren, zodat u steeds voldoende marketingmateriaal voorhanden hebt.

Meer weten?

Uiteraard staan wij u graag bij gedurende het volledige proces. Het is dan ook belangrijk dat uw promotiemateriaal aan al uw wensen voldoet, zeker indien zovele gebruikers ze mogelijks nog in handen zullen krijgen. Contacteer ons daarom voor meer informatie of eventuele ondersteuning bij het plaatsen van uw bestelling.