1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Papierwaren bedrukken met uw logo

Papierwaren: zakelijke relatiegeschenken voor schrijfwerk

Dankzij papierwaren, zoals notitieboekjes en documentenmappen, kunnen we belangrijke informatie opschrijven en bewaren. Allerlei ideeën, afspraken en zaken die er toe doen, noteren en archiveren we met behulp van papierwaren. Tijdens een vergadering of telefoongesprek zetten we bijvoorbeeld de belangrijkste punten op papier. Bedrukte papierwaren vallen op en zijn populaire kantoorartikelen voor divers schrijfwerk. Het bedrukken van papierwaren met uw logo is een schot in de roos voor de bekendheid van uw bedrijf!

Kies een categorie

 • Onze producten
Sorteer op:
 
3139
v.a. € 0,34

Clip foto-/memohouder

KC2403
3879
v.a. € 1,51

Document klemmap

4465
v.a. € 4,55

Pico klemmap

4143
v.a. € 1,83

Marketing klemmap

2712
v.a. € 2,04

Duo Memo whiteboard

106270
v.a. € 0,18
Best seller

Fergason sticky notes

LT91947
LT91938
LT91944
LT91746
v.a. € 0,21

Memoblaadjes 25 vel

LT91749
v.a. € 0,28

Memoblaadjes 25 vel

LT91700
v.a. € 1,90

Kubusblok wit

LT91743
v.a. € 0,18

Memoblaadjes Zelfklevend

LT91752
LT91825
v.a. € 1,20

Effect Blok memoblok

LT91740
v.a. € 0,15

Memoblaadjes 25 vel

LT91941
3648
v.a. € 0,63

MaxiMemo memoboekje

3126
v.a. € 0,79

StickyMarks memoboekje

2628
v.a. € 0,34

NotePad notitieboekje

2912
v.a. € 0,63

MiniMemo memoboekje

LT91855
LT91801
v.a. € 2,32

Kubusblok met gat

161
>

De zaken goed op papier zetten

Bij een zakelijke bespreking, brainstormbijeenkomst of cursus is het van belang de zaken goed op te schrijven. Papierwaren helpen hierbij. Schrijfmappen en klemmappen zijn ideaal bij het notuleren. Gedurende een intensief overleg schrijft u gauw wat A4-tjes met aantekeningen vol. In notitieboekjes en op memoblaadjes kunt u uw ideeën, gedachten en andere notities kwijt. Tijdens een telefoontje is het bijvoorbeeld altijd handig om pen en papier bij de hand te hebben. U kunt snel wat steekwoorden als geheugensteuntje opschrijven. Zo onthoudt u belangrijke aanwijzingen en opmerkingen beter. Velletjes papier zijn een must voor het maken van to-do-lijstjes en boodschappenlijstjes. Klemmappen en documentenmappen houden uw brieven, contracten, officiële documenten, rekeningen en andere paperassen op orde. Papierwaren gebruikt iedereen. Voor thuis, onderweg of op kantoor zijn het daarom welkome relatiegeschenken. Door het dagelijkse gebruik zullen papierwaren met uw opdruk vaak in beeld zijn. Zo maakt u slim reclame!

Bedrukte papierwaren als blikvangers voor uw reclame

Binnen en buiten uw organisatie zijn bedrukte papierwaren effectieve blikvangers voor uw reclame. Bij gebruik binnen uw bedrijf maakt u uw logo en huisstijl er goed zichtbaar mee. Dit geeft een professionele uitstraling. Daarnaast bevordert het onder uw personeel en uw klanten de beleving van uw merkidentiteit en de verbondenheid met uw organisatie. Met de inzet van papierwaren met een promotionele opdruk buiten uw organisatie verbetert u uw naamsbekendheid, omzet en imago. Tijdens evenementen, beurzen, congressen, open dagen, verkoopgesprekken, workshops en trainingen zijn bedrukte papierwaren leuke weggevertjes. Deel bijvoorbeeld notitieboekjes met een bedrukking van uw logo uit bij de ingang van een congrescentrum. Laat papierwaren bedrukken, want er zijn veel mogelijkheden om er reclame mee te maken!

Het bedrukken van voordelige papierwaren

Wilt u ook papierwaren met een bedrukking inzetten bij uw promotieacties? Dan kunt u bij Promofit te kust en te keur! Wij hebben een uitgebreid assortiment goedkope papierwaren. We hanteren hierbij de volgende categorieën: documentenmappen, notitieboekjes, memohouders. Deze voordelige relatiegeschenken zijn in grote en kleine aantallen gepersonaliseerd te bestellen. We leveren ze zowel met als zonder opdruk. Het laten maken van promotionele papierwaren met uw eigen vorm is ook een interessante mogelijkheid. Ons verkoopteam vertelt u hier graag meer over. Daarnaast levert Promofit ook bedrukte pennen. Tevens kunnen we diverse handige bureau accessoires, zoals nietmachines, voor u bedrukken.

Aantrekkelijke voordelen van papierwaar met opdruk

We geven u een lijstje van aantrekkelijke voordelen van papierwaren met opdruk van uw bedrijfsnaam, tekst, contactgegevens, afbeelding of logo:
 • Goedkope zakelijke weggevers;
 • Praktische give-aways voor het opschrijven en bewaren van informatie;
 • Leuke weggevertjes die uw naamsbekendheid vergroten;
 • Populair als gepersonaliseerd relatieschenk bij allerlei promotionele activiteiten;
 • Relatieartikelen die snel en met uw eigen vorm leverbaar zijn;
 • Bestellingen met een lage afname zijn ook mogelijk.

Het aanschaffen van goedkope papierwaren met bedrukking bij Promofit

Voordelige papierwaren zijn via Promofit snel te bestellen. We kunnen ze prachtig bedrukken in één of meerdere kleuren. Denkt u bijvoorbeeld aan een bedrukking met uw logo, bedrijfsnaam, grafisch ontwerp, telefoonnummer of artwork. Bekijk het assortiment laag geprijsde papierwaren in onze webshop en verras uw relaties binnenkort met een leuk gepersonaliseerd relatieartikel. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons per telefoon, e-mail of spreek ons aan via de online chat. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van onze producten.