1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

  • Laagste prijs garantie
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge klantbeoordeling 9+
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis vrijblijvend ontwerp
Memoblokken bedrukken met uw logo of tekst

Memoblokken: laat je memoriseren

Bij Promofit bent u op de juiste plaats voor het bedrukken van al uw memoblokken en post-its. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan memoblaadjes en dat zelfs in zeer speciale uitvoeringen voor bijvoorbeeld de logistieke sector. Onze bedrukte memoblaadjes zijn geschikt als relatiegeschenk of promotioneel instrument, maar tevens ook gewoon voor intern gebruik. Zoals steeds zijn ze echter ook gewoon onbedrukt verkrijgbaar en leveren wij uiterst spoedig.
  • Onze producten
Sorteer op:
 
106270
v.a. € 0,18
Best seller

Fergason sticky notes

LT91947
LT91938
LT91944
LT91746
v.a. € 0,21

Memoblaadjes 25 vel

LT91749
v.a. € 0,28

Memoblaadjes 25 vel

LT91700
v.a. € 1,90

Kubusblok wit

LT91743
v.a. € 0,18

Memoblaadjes Zelfklevend

LT91752
LT91825
v.a. € 1,20

Effect Blok memoblok

LT91740
v.a. € 0,15

Memoblaadjes 25 vel

LT91941
3648
v.a. € 0,63

MaxiMemo memoboekje

3126
v.a. € 0,79

StickyMarks memoboekje

2628
v.a. € 0,34

NotePad notitieboekje

2912
v.a. € 0,63

MiniMemo memoboekje

LT91855
LT91801
v.a. € 2,32

Kubusblok met gat

LT91800
v.a. € 2,17

Kubusblok met papier

LT97000
LT91910
LT91845
v.a. € 2,36

Pallet blok memopapier

33
>

Bedrukte memoblokken: voor wie geschikt?

Het bedrukken van memoblaadjes kan heel wat mensen bekoren. Zo kunnen bedrukte memoblaadjes en -houders uiteraard intern binnen de bedrijfssfeer gebruikt worden, maar kunnen ze evenzeer ook promotioneel dienst doen. Op promotioneel vlak merken we dat ze heel vaak aan studenten worden weggeschonken, maar weet dat heel wat meer mensen oprecht tevreden zijn met een memocadeau. We denken daarbij niet alleen aan de zakelijke context, maar ook gewoon aan de huishoudelijke sfeer waarbij notitieblokjes klassiek aan de telefoon te vinden zijn. Bedrukte memoblokjes met uw bedrijfsnaam, logo of andere opdruk kan dan ook moeiteloos een zeer ruim doelpubliek bereiken.

Welke kladblokken zijn bij Promofit verkrijgbaar?

Ook op vlak van kladblokken en post-its hebben wij een zeer ruim assortiment. Alle producten binnen dit assortiment kunnen van een bedrukking met uw logo of bedrijfsnaam worden voorzien. Het kan hierbij gaan om dunne en zeer goedkope memoblokjes met 25 pagina's (ideaal om op grote schaal weg te schenken), maar tevens om speciale uitvoeringen zoals onze bedrukte containerblok of ons gepersonaliseerd kubusblok op pallet. Vooral in de logistieke sector kiest men heel vaak voor die laatste twee, uiteraard steevast voorzien van een bedrukking. Gaat het om een relatiegeschenk? Dan lijkt ons het luxe StickyMarks memoboekje sterk aangewezen. Dat kladblokje komt in een stijlvolle cassette en bevat naast 280 fluorescerende post-its ook nog eens 75 memovelletjes en een handige bijhorende balpen. Nog even de voorzijde bedrukken met uw logo of een ander gepersonaliseerd opdruk en het ideale relatiegeschenk is geboren.

Goedkoop en snel bedrukken van post-its

Zoals steeds gaan wij bij het bedrukken van onze post-its uiterst snel en goedkoop te werk. Wij geven steeds in alle transparantie aan welke tijd wij nodig hebben om onze post-its van uw logo te voorzien en binnen welke termijn ze bij u geleverd kunnen worden. Die termijn hangt dan misschien wel af van de hoegrootheid van de bestelling, maar weet ook dat wij dat bij grotere bestellingen compenseren met een extra lage prijs. Als we het trouwens over snel hebben dan bedoelen we gewoon als de bliksem, want binnen de minuut ontvangt u van ons uw offerte.

Memoblokken met of zonder opdruk

Alhoewel wij met alle plezier onze post-its en kladblokken van een bedrukking voorzien, hoeft dat uiteraard geen verplichting te zijn. Indien het gaat om intern gebruik is bedrukken misschien niet altijd even hard nodig, maar zijn dezelfde grote oplagen mogelijks toch gewenst. Weet dat al onze producten in dat geval ook onbedrukt verkregen kunnen worden. Bovendien heeft een onbedrukt memoblokje het grote voordeel dat ze extra goedkoop zijn, met extra spoed kunnen geleverd worden en je ook nog steeds van onze uiterst voordelige staffelkorting kan genieten.