1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp

Pennen bedrukken en cadeau doen als relatiegeschenk

Het bedrukken van pennen is zeer populair. Bedrukte pennen zijn namelijk leuke en praktische relatiegeschenken voor alle doelgroepen. Elke organisatie, groot of klein, kan er reclame mee maken. Omdat we nog altijd veel schrijven zijn pennen een welkom presentje. Dus bestel ook promotionele pennen en laat ze bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Verblijd al uw relaties met dit voordelige cadeau!

Populaire pennen

 • Onze producten
Sorteer op:
 
spoed-02
v.a. € 0,15
Best seller

Balpen Nash witte houder full-colour

1866
v.a. € 0,22
Aanbieding

VistaSolid pennen

senator-pen-challenger-1
2669
106901
v.a. € 0,24

Bling balpen

168106146
v.a. € 0,22

London balpen

1848
v.a. € 0,11

RoxySolid pennen

106156
v.a. € 0,16

Albany balpen

168106322
v.a. € 0,29

Borneo balpen

polo-neon-pen-1
v.a. € 0,36

Polo Neon pennen

4525
v.a. € 1,83

Nova pennen

4326
v.a. € 0,95

Derby pennen

1538
v.a. € 0,55

BostonBamboo pennen

3456
v.a. € 0,54

BambooWrite pennen

4429
v.a. € 3,16

Nova Set schrijfset

168106212
v.a. € 0,70

Celuk balpen

168106282
v.a. € 1,57

Jakarta balpen

168106123
v.a. € 0,14

Salvador balpen

4655
v.a. € 4,98

Luxor pennen

277
>

De pen blijft een praktische give-away om mee te schrijven

Pennen zijn er in vele soorten. De balpen is de meest bekende en populaire verschijningsvorm. Dit is mede te danken aan producent BIC. De balpennen van bic waren destijds de enige lekvrije pennen. Ze waren bovendien een stuk goedkoper dan de ouderwetse vulpen. Met de lekvrije balpen verwierf BIC wereldfaam. Door de huidige massaproductie van goedkope balpennen door verschillende leveranciers kan iedereen tegenwoordig soepel en lekvrij schrijven. Ondanks de digitalisering gebruiken we pennen nog steeds massaal, onder meer voor het maken van notities en het schrijven van boodschappenlijstjes. Daarnaast zien we dat pennen vaak meerdere functies hebben. Een voorbeeld hiervan is de styluspen. Met dit type pen kunt u onder andere knoppen, icoontjes, apps en links aanklikken op een touchscreen, zoals bij een smartphone of tablet.

Bedrukte pennen: vele mogelijkheden voor effectieve reclame

Een bedrukte pen is een relatiegeschenk dat mogelijkheden biedt voor elk budget. Het is een klein en handig artikel dat goedkoop en snel te leveren is. Uw opdruk springt elke keer dat uw relaties iets opschrijven in het oog. Het uitdelen van pennen met bedrukking zorgt voor een grotere naamsbekendheid. Klanten zullen zich uw naam beter herinneren en dus eerder aan u denken als ze iets nodig hebben dat u verkoopt. U kunt uw promotionele pennen bijvoorbeeld verspreiden via uw stand op een beurs, congres, open dag, evenement, workshop of een andere bijeenkomst. Ook voor een promotieactie die u aankondigt via diverse communicatiekanalen, zoals direct mail of social media, zijn pennen met opdruk zeer geschikt. Bied uw pen dan bijvoorbeeld aan als premium bij een bestelling. Een fysieke mailing maakt u op een eenvoudige manier opvallender door een bedrukte balpen toe te voegen. Daarnaast kunt u denken aan het persoonlijk uitreiken van uw pen met opdruk tijdens een verkoopgesprek of bij een receptiebalie. Of geef een gepersonaliseerd exemplaar cadeau bij een jubileum of verjaardag. Er is kortom van alles mogelijk met bedrukte promotionele pennen!

Pennen met opdruk of gravure bestellen

Pennen kunt u bij Promofit laten bedrukken met een tekst of afbeelding, bijvoorbeeld een logo, grafisch ontwerp, merknaam, telefoonnummer of reclameboodschap. Afhankelijk van het model is bedrukking in verschillende kleuren of graveren mogelijk. Meestal vindt het bedrukken middels zeefdruk plaats. Deze druktechniek geeft een bedrukking van een hoge kwaliteit. Wij leveren pennen in kleine aantallen en grote aantallen, dus ook als eenmanszaak of mkb-er kunt u bij ons bestellen. In ons assortiment vindt u verschillende soorten en merken pennen: goedkope pennen, eco pennen, multifunctionele pennen, metalen pennen, stylus pennen, flyer pennen, schrijfsets, Toppoint pennen, Deonet pennen, Senator pennen, VivaPens pennen en nog veel meer. Kijk rond in onze webshop en kies voor een eenvoudige bedrukking of custom made pennen!

De voordelen van voordelige pennen met bedrukking

Pennen met bedrukking kennen de onder andere de volgende voordelen:
 • Laag geprijsd weggevertje;
 • Op diverse manieren te gebruiken voor promotieacties;
 • Effectief gepersonaliseerd relatiegeschenk;
 • Verbetert de bekendheid van uw merk;
 • Vele kleuren en modellen snel leverbaar;
 • Op maat te maken;
 • Lage afname bestellen is ook mogelijk.

Promofit: voor het bedrukken van laag geprijsde pennen

Promofit is een uitstekende keuze voor het bestellen van laag geprijsde pennen met een opdruk van uw logo, bedrijfsnaam, slogan, tekst of contactgegevens. Bij ons kunt u snel en met spoed pennen kopen. Zowel bij een hoge als een lage afname zijn er mogelijkheden. Ontdek onze prachtige collectie bedrukbare promotionele pennen in onze webshop en maak uw keuze. Heeft u vragen of specifieke wensen? Geef het aan bij uw bestelling of neem contact met ons op.