1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Eco pennen bedrukken met uw logo of tekst

Eco pennen met opdruk: milieuvriendelijke give-aways

Vindt uw bedrijf het milieu belangrijk? Dan zijn bedrukte eco pennen een fantastisch idee als u nieuwe relatiegeschenken wilt aanschaffen. Deze pennen zijn gemaakt van gerecycled en/of biologisch afbreekbaar materiaal, zoals karton, hout of bamboe. Met milieuvriendelijke give-aways laat u zien waar u voor staat. Laat ze bedrukken met uw logo, een tekst of een grafisch ontwerp. Dit is goed voor uw imago en naamsbekendheid.
 • Onze producten
Sorteer op:
 
168106322
v.a. € 0,29

Borneo balpen

4525
v.a. € 1,83

Nova pennen

4326
v.a. € 0,95

Derby pennen

1538
v.a. € 0,55

BostonBamboo pennen

3456
v.a. € 0,54

BambooWrite pennen

4429
v.a. € 3,16

Nova Set schrijfset

168106212
v.a. € 0,70

Celuk balpen

168106282
v.a. € 1,57

Jakarta balpen

168106123
v.a. € 0,14

Salvador balpen

10

Bedrukte Eco pennen passen bij duurzaam ondernemen

Steeds meer bedrijven doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Duurzaamheid wordt hierbij in zoveel mogelijk facetten van de bedrijfsvoering toegepast. Hierbij kijken bedrijven uiteraard ook naar de inkoop en marketing. Milieuvriendelijke pennen sluiten hier perfect op aan. U toont uw verantwoordelijkheid en draagt uw steentje bij aan een beter milieu. Onder consumenten groeit het milieubewustzijn, dus duurzaam ondernemen is tegenwoordig een must. Door eco pennen met opdruk van uw logo of bedrijfsnaam in te zetten bij uw marketing, werkt u aan een milieuvriendelijk imago.

Promoot uw bedrijf met duurzame pennen

Pluk de vruchten van uw duurzame bedrijfsvoering en kies voor de bedrukking van eco pennen. Hiermee laat u zien dat het u menens is met duurzaamheid. De bedrukte eco pennen zullen de boodschap van uw overige communicatie versterken. Gebruik ze bijvoorbeeld als leuke give-away bij een beurs, evenement, congres, open dag of festival. Of stuur een gepersonaliseerd exemplaar mee bij een mailing naar uw klantenbestand. Uw brief zal hierdoor extra opvallen en het vergroot de kans dat klanten positief zullen reageren op uw promotieactie. Verder is het ook zeer effectief om een gratis pen mee te geven bij de aankoop van uw producten of diensten. Zo’n cadeautje wordt door klanten altijd gewaardeerd en uw opdruk zal bij het schrijven steeds te zien zijn. Hierdoor worden uw relaties regelmatig herinnerd aan uw bedrijf.

De bedrukking van milieuvriendelijke pennen

De duurzame pennen in het assortiment van Promofit zijn te bedrukken in een of meerdere kleuren. Laat bijvoorbeeld de Salvador balpen met uw logo, contactgegevens, bedrijfsnaam of grafisch ontwerp bedrukken. Deze pen is gemaakt van gerecycled karton en heeft een handig klikmechanisme. We verkopen ook diverse voordelige eco pennen van bamboe, zoals de Borneo balpen. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook duurzame pennen van biologisch afbreekbare kunststof verkrijgbaar. De Bari balpen is daar een voorbeeld van. Het materiaal van deze pen wordt door micro-organismen afgebroken. Verder kunt u via Promofit ook stijlvolle houten pennen laten bedrukken, bijvoorbeeld Derby pennen en Nova pennen. Het model Nova leveren we in een mooie geschenkcassette van beukenhout, als enkel exemplaar en als schrijfset met balpen en vulpotlood. Dit geeft uw relatiegeschenk een exclusieve uitstraling. Alle promotionele pennen in onze collectie zijn snel leverbaar en ook verkrijgbaar in kleine oplages.

Het voordeel van Eco balpennen met opdruk van uw logo

Eco pennen die gepersonaliseerd zijn met uw bedrukking leveren u vele voordelen op, bijvoorbeeld:
 • Milieuvriendelijke weggevertjes;
 • Relatiegeschenken die u een duurzaam imago geven;
 • Duurzame give-aways die uw naamsbekendheid vergroten;
 • Goedkope promotionele artikelen;
 • Handige weggevers voor de marketing van uw bedrijf;
 • Snel te leveren, ook bij een lage afname.

Koop uw bedrukte Eco pennen voordelig in bij Promofit

Duurzame pennen met opdruk van uw slogan, tekst of logo zijn onmisbaar voor bedrijven die willen laten zien dat zij een schoon milieu belangrijk vinden. Via de webshop van Promofit zijn voordelige eco pennen aan te schaffen. Bij de diverse pennen in onze collectie vindt u aanvullende informatie over de mogelijkheden voor personalisatie. Vraag eerst vrijblijvend een offerte aan of plaats direct een bestelling voor het bedrukken van de gewenste pennen. Heeft u kleine aantallen eco pennen nodig? Dat is bij ons geen probleem. U ontvangt bovendien vrijblijvend een gratis eerste ontwerp voor de bedrukking. Vraag eerst vrijblijvend een offerte aan of plaats direct een bestelling voor het bedrukken van de gewenste pennen. Heeft u vragen over de eco pennen? Stel ze aan onze medewerkers, bijvoorbeeld via de chatfunctie.