1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Stylus pennen bedrukken met uw logo of tekst

Stylus pennen bedrukken voor de juiste touch

Stylus pennen helpen u om touchscreens goed te bedienen. Ze zorgen dat u de gewenste plek aanwijst en de juiste druk uitoefent op het scherm van uw tablet of smartphone. U zult met meer gemak en snelheid apps, afbeeldingen, video’s, linkjes, knoppen, letters en icoontjes aanklikken. Dit levert een groter plezier op bij het gebruik van uw apparaten. Stylus pennen zijn te bedrukken met het logo van uw bedrijf, zodat ze dienst kunnen doen als praktisch relatiegeschenk.
 • Onze producten
Sorteer op:
 
4449
v.a. € 1,03

Exclusive Touch pennen

3339
v.a. € 1,72

MultiTouch 4-in-1 pennen

7333
106541
v.a. € 0,22
Best seller

Ziggy stylus balpen

1629
v.a. € 0,39

TripleTouch pennen

1666
v.a. € 0,47

Stylus Touch pennen

1122
v.a. € 0,44

TouchTip pennen

4502
v.a. € 2,87
Populair

TouchPen pennen

3569
v.a. € 0,54

Ebony Touch pennen

2150
v.a. € 0,21

PalitoTouch pennen

1996
v.a. € 0,22

TouchDown pennen

2332
v.a. € 0,26

Athos Touch pennen

2442
v.a. € 0,26

Athos ColourTouch pennen

168106578
v.a. € 0,22

Vancouver balpen

168106737
v.a. € 0,22

Giza stylus balpen

168106530
v.a. € 0,31

Planet stylus balpen

168106581
168106573
v.a. € 0,38

Rio stylus balpen

168106451
v.a. € 0,48

Nilsia stylus balpen

168106452
v.a. € 0,54

Gumi stylus balpen

39
>

Touchscreens gemakkelijk bedienen met een speciale pen

De meeste stylus pennen hebben een dubbele functie. Ze zijn meestal te gebruiken als gewone balpen en daarnaast hebben ze een speciale top of ‘pointer’ voor de bediening van aanraakschermen. U kunt er dus mee schrijven op papier en er mee werken op touchscreens. De bolle top van de stylus pen functioneert preciezer dan uw vingers en voorkomt dat u vieze vingerafdrukken op uw scherm krijgt. Met de touchscreen pen zult u op websites en in apps snel de juiste link of knop aanraken en zal ook het scrollen gemakkelijker gaan. Alles is met meer precisie aan te klikken en met name bij apps waarmee u kunt tekenen, werkt een stylus een stuk fijner dan het werken met uw vingers.

Uw merk promoten? Raak de juiste snaar met bedrukte stylus pennen!

Bent u op zoek naar een modern relatiegeschenk? Dan is de bedrukking van stylus pennen een uitstekend idee. Bijna iedereen heeft apparatuur in huis met een aanraakscherm, dus met een promotionele stylus pen zult u zeker de juiste snaar raken. Bedrukte stylus pennen zijn compact en licht van gewicht en dat maakt ze ideaal voor allerlei promotieactiviteiten, bijvoorbeeld bij een evenement, festival, open dag, direct mail of beurs. De pennen zijn in vele prachtige uitvoeringen verkrijgbaar en te bedrukken in elke kleur. Kies bijvoorbeeld voor een bedrukking met uw contactgegevens, uw logo, uw bedrijfsnaam of uw slogan. Met het weggeven zo’n gepersonaliseerd relatieartikel bouwt u aan een grotere naamsbekendheid en een modern imago.

De bedrukking van stylus pennen

Promofit blinkt uit in de bedrukking van scherp geprijsde stylus pennen. Voor ieder budget hebben wij de beste stylus pennen in het assortiment. Wij leveren zowel grote als kleine oplages bedrukte stylus pennen. Een opdruk met uw bedrijfsnaam of logo is mogelijk in een of meerdere kleuren. Daarnaast zijn bepaalde stylus pennen ook van een chique gravure te voorzien, zoals bijvoorbeeld de prachtige Gentle Touch Set schrijfset. Een voorbeeld van een voordelig model is de Nash balpen met stylustip. Of wat dacht u van het bedrukken van de UpsideTouch pen? Dit is een bijzonder model dat de boel omdraait ten opzichte van een normaal model balpen met drukknop; de functies zitten hier ondersteboven.

De diverse voordelen van touchscreen pennen met opdruk

Het bedrukken van stylus pennen levert uw bedrijf de volgende voordelen op:
 • Een mooie finishing touch voor uw klantencontacten, zoals op een beurs;
 • Laag geprijsde relatiegeschenken die snel te leveren zijn;
 • Moderne promotionele artikelen;
 • Praktische weggevertjes voor allerlei promotieacties;
 • Leuke give-aways die uw naamsbekendheid vergroten;
 • Ook verkrijgbaar in kleine aantallen.

Goedkope stylus balpennen met uw logo kopen bij Promofit

In het digitale tijdperk is het aanraakscherm niet meer weg te denken. Een praktische stylus pen komt dus goed van pas en het is derhalve een erg leuk relatiegeschenk. Zoekt u betaalbare stylus pennen om te laten bedrukken? Dan helpt Promofit u graag verder. Ons assortiment bestaat namelijk uit voordelige touchscreen pennen in verschillende stijlen die heel gauw leverbaar zijn. U kunt bovendien kiezen voor een lage afname en dit is zeer aantrekkelijk als u bijvoorbeeld een eenmanszaak heeft. Heeft u vragen of wilt u hulp bij het ontwerp van de opdruk? Geef het aan, want wij helpen u graag bij de vormgeving van ieder gepersonaliseerd geschenk.