1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Keycords bedrukken met uw logo of tekst

Keycords met opdruk: praktische dragers van uw reclame

Keycords of lanyards zijn praktische nekkoorden waar u bijvoorbeeld een badge, sleutels of een fluitje aan kunt dragen. Deze keycords zijn ideaal voor de bevestiging van naambadges tijdens een evenement, congres, beurs, festival, feest, workshop of open dag. De houwtouwen zijn te bedrukken met uw tekst, logo of bedrijfsnaam. Maak hier gebruik van en maak zo effectief reclame!

Populaire keycords

Sorteer op:
 
key1
v.a. € 0,33
Best seller

Polyester Keycord

key281
v.a. € 0,28
Populair

Full Color Sublimatie Keycord

key113
v.a. € 0,40

Nylon Keycord

keycord-spoed-1
v.a. € 0,66

Spoed Keycord

keycord-spoed-safety-1
v.a. € 0,69

Spoed Lanyard Safety

key193
key320
key305
key572
v.a. € 0,41

Multi Colour Keycord

papieren-lanyards
v.a. € 0,78

Papieren Keycord ECO

recycled-pet-lanyard
v.a. € 0,67

Recycled PET Keycord

key692
v.a. € 0,77

Maïsvezel Keycord

key233
v.a. € 0,77

Bamboe Keycord

ronde-veter-1
v.a. € 0,33

Ronde Veter Keycord

glow-in-the-dark-keycords-bedrukking-1
glow-in-the-dark-keycords-1
v.a. € 0,49

Glow in the Dark Keycord

lint-1
v.a. € 0,49

Lint Keycord

reflecterend-1
v.a. € 0,47

Reflecterende Keycord

key335
v.a. € 0,41

Press Keycord

velours-1
v.a. € 0,71

Velours Keycord

verstelbare-keycord-1
v.a. € 0,58

Verstelbare Keycord

45
>

Keycords: voor het dragen van sleutels, naambadges en meer

Een koord, veter of lint met een haakje waaraan u iets kunt vastmaken. Dat is een keycord. U draagt het om uw nek, zodat datgene wat aan het neklint hangt steeds binnen handbereik is. Dit is erg praktisch bij een wedstrijdfluitje, sleutels en kleine elektronische apparaten, zoals USB-sticks, mobiele productscanners en MP3-spelers. Keycords worden ook vaak gebruikt voor de identificatie van deelnemers, medewerkers, bezoekers en vrijwilligers. Dan wordt er een badgehouder met naamkaart aan het nekkoord bevestigd. Het sleutelkoord kan onbedrukt zijn, maar vaak staat er een bedrukking op. Deze toepassing is heel gangbaar bij bedrijven, winkels, ziekenhuizen, vakbeurzen, concerten, festivals en allerlei evenementen. Keycords met uw opdruk dragen bij aan de herkenbaarheid en zichtbaarheid van uw merk, bedrijfsnaam en logo. U kunt ze effectief inzetten voor uw marketing!

Effectieve promotie maken met bedrukte keycords

Bedrukte keycords zijn effectieve promotionele artikelen. U kunt er op verschillende manieren reclame mee maken. Gebruik ze bijvoorbeeld voor de controle en het zichtbaar dragen van toegangskaarten tijdens een evenement. Of voeg ze toe aan een goodiebag met uw productcatalogus en kortingsbonnen. Ook zijn bedrukte lanyards een erg gewaardeerde verrassing bij een direct mail. Hiermee valt uw mailing extra goed op tussen de andere post. Uw klanten zullen een dergelijk gepersonaliseerd relatiegeschenk erg waarderen. Lanyards met uw opdruk leveren klantenbinding, naamsbekendheid, een goed imago en extra omzet op!

Keycords bedrukken met uw logo

Promofit is specialist in het leveren en bedrukken van diverse soorten goedkope keycords, waaronder rollerclips (uittrekbare keycords, ook wel skipashouder genaamd), milieuvriendelijke eco keycords en geweven keycords. U kunt kiezen uit nekkoorden in verschillende lengtes en breedtes. Daarnaast zijn er diverse soorten haakjes en accessoires, zoals badgehouders en verstelbare buckles of gespen, leverbaar. Promofit levert ook bestellingen met een kleine afname keycords, zowel bedrukt als onbedrukt. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de Lech Rollerclip en het Polyester Keycord. Deze populaire producten zijn gemaakt van sterk materiaal, waarop uw bedrukking goed tot zijn recht komt. Of wat dacht u van een prachtig Full Color Sublimatie Keycord? Deze reclamelinten zijn zeer geschikt voor full-colour en all-over prints van uw ontwerp. Ook kunt u kiezen voor de bedrukking van bijvoorbeeld de Hagen Tweekleurige Lanyard met verschuifbare schijf. Deze tweekleurige lanyard heeft een kunststof schijf die te bedrukken is met uw logo, tekst of afbeelding. Daarnaast kunt u bij Promofit promotionele keycords bestellen die op maat gemaakt zijn. Op basis van uw wensen produceren we unieke lanyards met opdruk die geheel passen bij uw huisstijl of reclamecampagne. We bespreken graag de mogelijkheden met u en voorzien u van een passende offerte!

Profiteer van de voordelen van bedrukte keycords

Laat keycords bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan en profiteer van de voordelen:
 • Voordelige drager van uw reclameboodschap;
 • Praktisch relatiegeschenk dat zorgt voor een grotere naamsbekendheid;
 • Populair gepersonaliseerd relatiegeschenk;
 • Custom made / op maat gemaakt mogelijk;
 • Snelle levering, ook bij een kleine afname;
 • Zowel met bedrukking als onbedrukt leverbaar.

Kies Promofit voor het bedrukken van goedkope keycords

Bij Promofit bedrukken we vele soorten hippe keycords voor lage prijzen. Ons gehele assortiment lanyards leveren we snel, ook bij een kleine bestelling. We zijn u graag van dienst met informatie en advies. Kijk in onze webshop voor de collectie voordelige keycords, zoals milieuvriendelijke eco keycords, veter keycords en lichtgevende keycords (glow in the dark). Daarnaast leveren we voordelige custom made keycords met opdruk. Heeft u extra snel keycords nodig? Bestel ze dan onbedrukt of kijk bij onze spoed keycords. Bestellen uit onze collectie doet u eenvoudig online, via onze webshop. Ook een offerte aanvragen is mogelijk.