1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

  • Laagste prijs garantie
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge klantbeoordeling 9+
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis vrijblijvend ontwerp
Eco keycords bedrukken met uw logo

Eco keycords bestellen

Onder Eco Keycords verstaan we keycords die gemaakt zijn van ecologisch verantwoorde materialen, zoals recycled PET, papier en bamboevezels of maiszetmeel. Plastic en papier worden hergebruikt om 'zero waste' te stimuleren. Bamboe en maïs zijn snelgroeiend en kunnen daarom vaak geoogst worden. Eco keycords zijn dus perfecte promotiemiddelen voor events en bedrijven met een milieuvriendelijke insteek.
Sorteer op:
 
papieren-lanyards
v.a. € 0,78

Papieren Keycord ECO

recycled-pet-lanyard
v.a. € 0,67

Recycled PET Keycord

key692
v.a. € 0,77

Maïsvezel Keycord

key233
v.a. € 0,77

Bamboe Keycord

4

Gemaakt van milieuvriendelijke & duurzame materialen

Onze Eco keycords zijn gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen en biologisch afbreekbaar. Zo hebben wij keycords gemaakt van recycled PET (bijv. plastic cola flessen), recycled papier en bamboevezels in ons assortiment. Kiest u voor deze duurzame keycords, dan laat u zien dat u geeft om het milieu. Dit geeft weer een positief imago aan uw bedrijf of evenement!

Levertijd eco-friendly keycords

Bedrukte eco keycords zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. De RPET keycord heeft bijvoorbeeld een levertijd van slechts 5-6 werkdagen. Heeft u de milieuvriendelijke keycords sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Zoekt u milieuvriendelijke keycords in kleine oplages?

Bestel deze eco keycords voordelig bij Promofit! De zogeheten eco-friendly keycords met bedrukking zijn namelijk leverbaar al vanaf 100 stuks. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Mijn model eco keycord staat er niet bij

Staat uw eco keycord er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit.nl) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met een van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.