1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Polsbandjes bedrukken met uw logo

Polsbandjes bedrukken: marketing, toegangscontrole en leuke herinnering

Polsbandjes hebben vele interessante mogelijkheden! Ze zijn te gebruiken voor uw marketing door ze te bedrukken met uw reclameboodschap of logo. Ook voor de toegangscontrole bij feesten en festivals zijn ze geschikt. Daarnaast dragen mensen graag polsbandjes met een boodschap waar zij achter staan. Verder zijn de bedrukte bandjes erg populair als leuke herinnering aan een evenement. Het slim inzetten van polsbandjes met uw bedrukking zal bijdragen aan het succes van uw bedrijf, product of evenement!

Kies uw polsbandje

Sorteer op:
 
textiel-polsbandjes-1
v.a. € 0,18
Populair

Festival bandjes geweven

textiel-polsbandjes-bedrukken-1
textiel-polsbandjes-bedrukken-2
festival-band-eco-vriendelijk
sluittang-1
veter-polsbandjes
reflecterende-slap-on-band-01
2016
v.a. € 0,71

SnapWrap polsbandjes

mo8282
sil1
v.a. € 0,17
Populair

Siliconen Polsbandjes Bedrukking

sil37
sil202
polsbandjes-relief-embossing-kleur-1
siliconen-polsbandjes-extra-smal-1
beschrijfbare-polsbandjes-1
sil415
sil484
polsbandjes-breed-1
polsbandjes-custom-shape-01
sil451
56
>

Polsbandjes in verschillende soorten en maten dragen

Een polsbandje is geschikt voor diverse praktische en promotionele doeleinden. Met een bedrukt siliconen polsbandje tonen mensen bijvoorbeeld hun steun voor een bepaalde actie van een goed doel. De zichtbaarheid van de polsbandjes werkt vaak aanstekelijk op anderen en dat levert een groot bereik op! Ook kunt u met bedrukte polsbandjes bepaalde groepen herkenbaar maken en een bepaalde status te geven, zoals bezoekers van een feest, beurs of congres. Toegangscontrole bij festivals en evenementen is met tyvek polsbandjes bijvoorbeeld ook mogelijk. Zo zorgt u dat alleen betalende bezoekers door de poort komen. Maak gebruik van deze praktische mogelijkheden!

Het promotioneel inzetten van bedrukte polsbandjes

Alle soorten armbandjes in het assortiment van Promofit zijn geschikt voor promotieactiviteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld geweven stoffen polsbandjes inzetten als festival polsbandje. Bij festivals zijn deze bedrukte bandjes vaak het entreebewijs en festivalgangers vinden het een erg leuk aandenken! Organiseert u een sportevenement of heeft u een sportschool? Dan zijn bijvoorbeeld de Hyper zweetbandjes met bedrukking van uw bedrijfsnaam een erg leuk idee! Bij een feest of evenement in het donker dragen lichtgevende armbandjes met opdruk, zoals lichtgevende polsbandjes, bij aan de sfeer en zorgen ze dat uw logo of slogan opvalt. Of wat dacht u van klik armbandjes als promotiemiddel? Deze voordelige artikelen zijn gewilde weggevertjes tijdens een beurs, congres, open dag of workshop. Laat in hippe siliconen ringen uw logo middels debossing aanbrengen en profiteer van een nieuwe rage!

De bedrukking van polsbandjes met uw reclame, logo of bedrijfsnaam

Bij Promofit zorgen we voor een prachtige bedrukking van verschillende soorten, maten en kleuren polsbandjes. U kunt bovendien bij ons terecht met een lage afname / kleine afname / kleine aantallen. Naast of in plaats van een opdruk met inkt zijn debossing, embossing en inweving ook mogelijkheden. Dit hangt af van het model. Bij debossing stansen we bijvoorbeeld uw logo of tekst uit het materiaal van het bandje. Uw ontwerp ligt dan verdiept in het bandje. Bij embossing komt uw ontwerp juist verhoogd op het polsbandje te liggen. Daarnaast is het bij bepaalde modellen ook nog mogelijk om zowel de buitenzijde als de binnenzijde te bedrukken met uw boodschap. Kies in onze webshop een polsbandje uit en bestel een prachtig gepersonaliseerd relatiegeschenk! Polsbandjes zijn custom made te bestellen, bijvoorbeeld met een eigen vorm. We luisteren naar uw wensen en zorgen voor een op maat gemaakt polsbandje met opdruk. Als u graag unieke bedrukte polsbandjes wenst is dit ideaal. Denkt u bijvoorbeeld aan een polsbandje in uw huisstijl of voor een bepaalde marketingcampagne. Neem contact met ons op, dan nemen we graag de mogelijkheden met u door!

Profiteer van de voordelen van bedrukte polsbandjes

Enkele voordelen van polsbandjes met uw opdruk:
 • Goedkoop weggevertje;
 • Populair gepersonaliseerd relatiegeschenk;
 • Relatieartikel voor effectieve promotieacties;
 • Custom made, op maat gemaakt en eigen vorm mogelijk;
 • Snelle levering;
 • ook verkrijgbaar bij lage afname / kleine aantallen.

Goedkope polsbandjes bedrukken en bestellen bij Promofit

Bij Promofit kunt u kiezen uit een ruim assortiment goedkope polsbandjes. Deze bedrukken en leveren we snel. Ontdek onze webshop de verschillende soorten armbandjes, zoals siliconen polsbandjes, zweetbandjes, lichtgevende armbandjes en tyvek polsbandjes. Verder zijn er aantrekkelijke mogelijkheden voor een compleet op maat gemaakt ontwerp. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u desgewenst meer informatie te geven over onze laag geprijsde armbandjes. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u een keuze gemaakt? Uw bestelling kunt u eenvoudig doorgeven via onze webshop.