1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

  • Laagste prijs garantie
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge klantbeoordeling 9+
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis vrijblijvend ontwerp
Siliconen polsbandjes bedrukken met uw tekst of logo

Siliconen polsbandjes: slimme marketingtool en leuk aandenken

Gekleurde siliconen polsbandjes met een boodschap zijn populair. De drager ervan laat ermee zien achter welke boodschap hij of zij staat. Of welk goed doel een warm hart toegedragen wordt. Bij evenementen deelt men de bedrukte armbandjes vaak uit om de bezoekers herkenbaar te maken en een leuk aandenken mee te geven. Deze promotionele artikelen kunt u voordelig laten bedrukken met uw boodschap of logo. Het zijn goedkope weggevertjes bij open dagen, bedrijfsuitjes en feesten.
Sorteer op:
 
sil1
v.a. € 0,17
Populair

Siliconen Polsbandjes Bedrukking

sil37
sil202
polsbandjes-relief-embossing-kleur-1
siliconen-polsbandjes-extra-smal-1
beschrijfbare-polsbandjes-1
sil415
sil484
polsbandjes-breed-1
polsbandjes-custom-shape-01
sil451
sil109
polsbandjes-marmer-1
color-coated-1
sil308
v.a. € 0,74

Klik Armbandjes

sil222
v.a. € 0,99

Siliconen Horloge

led-shake-armbandjes-onbedrukt-1
polsbandjes-led-verlichting-1
v.a. € 1,25

LED Knipper polsbandjes

polsbandjes-glow-bracelet-1
v.a. € 1,19

LED Glow polsbandjes

led-shake-armbandjes-1
v.a. € 1,59
Populair

LED Shake polsbandjes

29
>

Buzzmarketing en bedrukte siliconen polsbandjes

Het bedrukte siliconen polsbandje van de Livestrong-actie van Lance Armstrong werd destijds een daverend succes door buzzmarketing. De actie haalde miljoenen euro's op voor onderzoek naar kanker. De 'buzz', of aanstekelijkheid, van de actie zat onder meer in de opgeroepen emotie, het verhaal, de praktische waarde en zichtbaarheid. Door een bedrukt polsbandje te dragen kan men de steun voor een bepaalde actie aan iedereen laten zien. Deze zichtbaarheid werkt aanstekelijk op anderen! De bandjes met opdruk zijn een promotioneel succes voor geldwervingsacties, bijvoorbeeld via direct mail, voor goede doelen. Ze worden veel gedragen en zijn erg zichtbaar. Dit bedrukte relatiegeschenk levert zo een grote naamsbekendheid op.

Mensen herkenbaar maken met siliconen armbandjes

Met polsbandjes is het mogelijk om groepen, bijvoorbeeld gasten op een feest of deelnemers aan een sportwedstrijd, herkenbaar te maken en een bepaalde status te geven. Ook kunnen ze erg handig zijn om kinderen te identificeren tijdens schoolreisjes, jeugdvakanties en recreatie-activiteiten op de camping. Hiervoor zijn beschrijfbare siliconen bandjes ideaal! Deze bandjes hebben een wit vlak waar u bijvoorbeeld een naam en/of telefoonnummer op kunt schrijven. Zo herkent u snel alle kinderen in de groep!

Siliconen polsbandjes als leuke herinnering

De siliconen polsbandjes met bedrukking zijn ook erg geschikt om weg te geven als aandenken. Bijvoorbeeld bij een bedrijfsuitje, geboorte, huwelijk, feest, festival of jubileum. De gasten ontvangen dan een leuke herinnering aan een speciaal moment. Laat bijvoorbeeld glitter polsbandjes bedrukken met uw eigen tekst en/of afbeelding voor een uniek persoonlijk relatiegeschenk.

Custom made siliconen polsbandjes

Siliconen bandjes met opdruk zijn bij Promofit ook custom made leverbaar. Ze worden dan speciaal voor u op maat gemaakt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een geheel eigen vorm aan het bandje te geven! Stelt u zich een bandje voor waarin de vorm van uw logo is verwerkt. Of een andere eigen vorm en opdruk die uw boodschap versterkt. Tevens kunnen wij de bandjes gepersonaliseerd maken. We bedrukken ze dan stuk voor stuk met bijvoorbeeld een andere naam of tekst. Zo kunt u al uw medewerkers of klanten een uniek bandje met opdruk cadeau geven. Laat een gepersonaliseerd of op maat gemaakt rubberen bandje bedrukken met uw logo. Dat zal zeker in de smaak vallen en extra opvallen!

Het bedrukken van siliconen polsbandjes

Promofit biedt de volgende mogelijkheden om de polsbandjes van uw bedrijfsnaam, logo, afbeelding, artwork, grafisch ontwerp of tekst te voorzien: bedrukking, debossing en embossing. Afhankelijk van het model is bedrukking in 1 of meerdere kleuren of full colour mogelijk. Debossing houdt in dat uw bedrijfsnaam, tekst en/of afbeelding uit het materiaal wordt gestanst. Hierdoor komt uw ontwerp verdiept in het bandje te zitten. Dit lijkt op een gravering. Bij embossing zit uw ontwerp verhoogd, met reliëf op het polsbandje. Wilt u aan de binnenzijde van uw armbandjes ook nog een boodschap kwijt? Dat kan! Veel modellen zijn namelijk ook aan de binnenzijde te bedrukken. In het assortiment van Promofit zitten verschillende breedtes en maten polsbandjes, inclusief maten voor kinderen. Het goedkope basismodel is 12 mm breed. Verder zijn er extra smalle (6 mm), brede (17 mm) en extra brede (25 mm) modellen verkrijgbaar. Ook zijn er diverse speciale uitvoeringen te koop, zoals een hip polsbandje met led-lampje of een polsbandje met een horloge. Bekijk in onze webshop het complete assortiment.

Siliconen armbandjes bestellen bij Promofit

Promofit is u graag van dienst bij het kiezen, bestellen en ontwerpen van siliconen polsbandjes. Wij garanderen de laagste prijzen en geven u graag een vrijblijvende offerte. In onze webwinkel kunt u direct online bestellen. Wij leveren snel en indien nodig met spoed.