1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

  • Laagste prijs garantie
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge klantbeoordeling 9+
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis vrijblijvend ontwerp
Zweetbandjes bedrukken of borduren met uw logo

Bedrukte zweetbandjes en hoofdbandjes: resultaat zonder er een zweetje op te halen

Zweetbandjes zijn ideaal om sportieve campagnes vorm te geven. Het gaat hierbij zowel om klassieke zweetbandjes voor om de pols als om zweetbandjes voor om het hoofd. Met uw logo, tekst of ander ontwerp? Of toch liever onbedrukte zweetbandjes? Enkele tientallen exemplaren of denkt u liever in duizendtallen? Bij Promofit zijn onze keuzes, althans wat het promotioneel bedrukken van zweetbandjes betreft, gewoon eindeloos.
Sorteer op:
 
zweet200
zweet177
zweet207
zweet1
v.a. € 1,19

Zweetbandjes bedrukken

168100368
168100449
v.a. € 0,87

Squat polsband met rits

168548857
zweet61
zweetband-multi-colour-1
zweet121
zweet210
zweet156
zweet161
14

Voor welke doelgroep?

Bij bedrukte (pols)zweetbandjes denken we natuurlijk voornamelijk aan het promotioneel aspect. Goedkope zweetbandjes met een bedrukking of borduursel kunnen dan ook dienst ter promotie van bijvoorbeeld een nieuwe sportschool of fitness. Even uw logo, bedrijfsnaam of andere opdruk naar keuze en uitdelen maar. Uiteraard kunnen zweetbandjes ook een breder toepassingsgebied kennen, alhoewel ze steeds met het sportieve aspect zullen blijven gelinkt worden. Denk bijvoorbeeld aan het op een sportevenement uitdelen van goedkope zweetbandjes met uw opdruk of bedrukking. Dat kan zelfs indien u helemaal niets met sport te maken hebt, zolang uw boodschap maar origineel en overtuigend is. We denken bijvoorbeeld aan een vastgoedkantoor die via inweving hun logo en opdruk bevestigde, met als slogan: "Wij gaan steeds voor het maximale, u toch ook?". Als aanmoediging mag dat tellen en de boodschap bleef ook effectief hangen.

Zeefdruk, geweven patch of liever borduren?

Alhoewel u ook gewoon voor onbedrukte zweetbandjes kan gaan, is het voor ons geen probleem om onze bandjes van een inweving, bedrukking of borduring te voorzien. In het geval van een bedrukking is er meestal een specifieke ruimte voorzien om de bedrukking aan te brengen, zoals bijvoorbeeld bij dit pols zweetbandje met zeefdruk bedrukking. Voorgaande vertoont in de praktijk heel wat gelijkenissen met de geweven patch polszweetbandjes, waarbij er wordt gekozen voor een inweving voor een mooiere aansluiting. Dat kan je onder andere aanschouwen bij dit zweetbandje. Toch liever een stijlvolle borduring? Geen probleem: uw bedrijfsnaam, logo of andere opdruk kunnen wij uiteraard ook via een borduursel aanbrengen op onze goedkope zweetbandjes.

Zweetbandjes met of zonder rits?

De meeste van onze goedkope zweetbandjes kunnen tevens voorzien worden van een rits. Dat is handig, want dankzij die rits kan men ook gewoon muntgeld, een sleutel of ticket veilig opbergen. Zo'n rits doet trouwens geen afbreuk aan uw mogelijkheid om het polszweetbandje te laten bedrukken, te borduren of van een inweving te laten voorzien. Deze keuzemogelijkheid is met andere woorden beschikbaar voor zowel een gepersonaliseerd exemplaar als voor onze onbedrukte zweetbandjes.

Zweetbandjes in alle kleuren van de regenboog

Ook nu kiest Promofit voor een ruim assortiment aan uitvoeringen en kleuren. Niet onbelangrijk als u wilt dat uw logo écht opvalt. Bovendien kan het bedrukte resultaat ook gewoon afhankelijk zijn van de achtergrondkleur: bedrukken met een rood logo op een roze achtergrond is bijvoorbeeld geen goed idee. Onze visie? Snel bedrukken aan de hoogste kwaliteit, terwijl u van een maximale keuzevrijheid kan genieten.

Zweetbandjes als relatiegeschenk?

Ook als gepersonaliseerd relatiegeschenk kunnen zweetbandjes dienst doen. Vooral als het gaat om een zakenpartner die natuurlijk de nodige sportiviteit aan de dag weet te leggen. Best wordt bij een relatiegeschenk wel gekozen voor zweetbandjes met een exclusievere uitstraling, waardoor een inweving of borduring zich automatisch opdringt. Bovendien raden wij ook steeds aan om een leuke set samen te stellen, door bijvoorbeeld te kiezen voor onze klassieke pols zweetbandjes, hoofdzweetbandjes en bijvoorbeeld een sportieve drinkfles. U kan al deze exemplaren ook gewoon laten bedrukken met een leuke of vriendelijke boodschap, maar toch hoeven zo'n bedrukte exemplaren zeker geen verplichting te zijn. Naast bedrukte exemplaren kan u bij ons immers ook terecht voor onbedrukte producten.

Promofit: snel en goedkoop bedrukken

Bij Promofit staan we op kwaliteit en dat zie je bij al onze producten. Toch gaat kwaliteit niet boven alles, want we plaatsen het ook op gelijke voet met klantgerichtheid, een snelle verwerking en een uiterst ruim assortiment. Wij geloven dat wij voor iedere doeleinde, promotioneel of toch eerder intern, een geschikte oplossing kunnen verzorgen. Peentjes zweten? Voor onze klanten doen we het zonder aarzelen.