1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

  • Laagste prijs garantie
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge klantbeoordeling 9+
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis vrijblijvend ontwerp
Sleutelhangers met lampje bedrukken met uw logo

Sleutelhangers met lampje

Bent u op zoek naar niet zomaar een bedrukte sleutelhanger voor enkel aan uw sleutelbos, maar naar een sleutelhanger met een dubbele functie? U kunt bij Promofit sleutelhangers met lampje bestellen. Zo heeft u ten alle tijde de beschikking over licht voor situaties, waarin het echt handig is. De sleutelhanger met lampje kunnen we leveren in diverse modellen en kleuren en ze zijn allen te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Deze sleutelhangers met bedrukking zijn goedkoop en daarom voor veel bedrijven een ideaal promotioneel geschenk.
Sorteer op:
 
118096
3386
v.a. € 0,63

Multi Key sleutelhanger

openled-flesopener-sleutelhanger-1
118012
v.a. € 0,31
Best seller

Zaklamp met sleutelhanger

104180
v.a. € 0,88
Best seller

Astro sleutelhangerlampje

3097
v.a. € 0,36

Radius sleutelhanger

2235
v.a. € 0,34

HomeLite sleutelhanger

IT3704
3014
v.a. € 0,39

Key Ring Sleutelhanger

MO8804
MO8996
v.a. € 1,19

Cobie Lampje met COB LED

2850
v.a. € 0,54

FlipTouch sleutelhanger

20

Levertijd sleutelhanger met lampje

Onze sleutelhangers met lampje zijn razendsnel leverbaar. Wanneer u een artikel aanklikt staat er aangegeven wat de gemiddelde levertijd is. We stellen u alvast gerust, want dit is vaak niet langer dan 5 werkdagen. Lekker snel dus! Wilt u toch sneller uw sleutelhanger met lampje? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij zullen dan even kijken wat we voor u kunnen betekenen. We kijken naar onze huidige voorraad en de mogelijkheden met onze planning.

Producten met spoed

Duurt het bedrukken van een sleutelhanger met lampje toch iets te lang voor u? Dan kunt u ook eens een kijkje nemen bij onze spoed artikelen. Onze spoedartikelen kunt u bestellen en deze worden snel geleverd. Dus als u sneller een product nodig hebt dan de levertijd die staat bij een sleutelhanger met lampje, kunt u misschien bij de spoedartikelen wel iets vinden.

Kleine oplage sleutelhangers met lampje

Onze sleutelhangers met lampje zijn ook beschikbaar in kleine oplages. Zo bent u niet gebonden aan grote aantallen sleutelhangers, maar kunt u ook voor een kleiner aantal kiezen. Lekker voordelig als u geen risico wilt nemen met sleutelhangers die overblijven. Alhoewel dat geen probleem zal zijn met deze leuke sleutelhangers met lampje.

Andere sleutelhangers?

We verkopen bij Promofit meer dan alleen sleutelhangers met een lampje. Zo kunt u ook bij ons terecht voor metalen sleutelhangers, rubberen sleutelhangers, flesopener sleutelhanger en nog veel meer! Neem daarom gerust een kijkje in ons assortiment en bestel vandaag nog uw sleutelhangers.