1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Verrekijkers bedrukken met uw logo of tekst

Verrekijkers: relatiegeschenken voor een scherpe blik

Met een verrekijker brengt u dieren, personen, gebouwen en andere zaken die op een grote afstand van u staan, vergroot in beeld. Natuurliefhebbers nemen graag een verrekijker mee, bijvoorbeeld om vogels te spotten. Ook watersporters, vakantiegangers en bezoekers van sportevenementen gebruiken dit handige apparaat graag om beter te zien wat er in de verte gebeurt. Laat verrekijkers bedrukken met uw reclameboodschap en vergroot zo uw zichtbaarheid en naamsbekendheid!
Sorteer op:
 
5961
v.a. € 3,19

Panorama monokijker

6880
v.a. € 10,15

Safari verrekijker

8324
v.a. € 6,39

Watchman verrekijker

7543
v.a. € 3,99

Orca verrekijker

4

Breng objecten vergroot in beeld

Verrekijkers zijn handige optische instrumenten. De meeste modellen hebben een dubbele oculair, dus twee gecombineerde kijkers. Dit wordt een binoculair genoemd, maar er zijn ook monoculairs op de markt. Met de meeste verrekijkers kunt u zelf bepalen hoe ver u wilt inzoomen op een object. De mate waarin dit mogelijk is, verschilt echter per model. Bij het uitkiezen van een verrekijker kijkt u naar de vergrotingsfactor en de lensdiameter. Een verrekijker van bijvoorbeeld 8x21 vergroot acht keer en heeft een lensdiameter van 21 millimeter. Hoe groter de lensdiameter, hoe meer licht er in het apparaat valt. Als er meer licht naar binnen kan, zult u details beter zien. Verder is het maar net of u een compacte reisverrekijker wenst, of dat gewicht minder van belang voor u is. Op een schip zult u wellicht kiezen voor een grote verrekijker met hoge zoomfactor. Tijdens een wandeling in de bergen is een lichtgewicht verrekijker waarschijnlijk praktischer. Bekijk uw marketing eens met een frisse blik en geef bedrukte verrekijkers cadeau!

Vergroot de impact van uw reclame met bedrukte verrekijkers

Bedrukte verrekijkers zullen de impact van uw reclame vergroten! Door uw relaties dit praktische relatiegeschenk aan te bieden middels een promotieactie zult u hoge ogen gooien. Voor liefhebbers van buitenactiviteiten, zoals vogelaars en alpinisten, zijn het populaire give-aways. Kom bijvoorbeeld met een leuke aanbieding van uw producten waarbij klanten er een verrekijker met uw bedrukking gratis bij krijgen. Of deel bedrukte verrekijkers uit tijdens een evenement, concert, festival, beurs of congres. U kunt er zowel rond de zomervakantie als rond het wintersportseizoen leuke acties mee optuigen. Er zijn kortom tal van mogelijkheden om verrekijkers als gepersonaliseerd relatiegeschenk in te zetten voor promotionele activiteiten!

De aanschaf van verrekijkers met opdruk van uw logo

Promofit is leverancier van relatieartikelen en kan goedkope verrekijkers leveren met uw opdruk. Een bedrukking van deze reclameartikelen met uw bedrijfsnaam, logo, grafisch ontwerp, contactgegevens, slogan of afbeelding kunnen wij snel voor u verzorgen. Ook bij een lage afname, bijvoorbeeld het bedrukken van vijftig verrekijkers, is dit mogelijk. Wij leveren diverse laag geprijsde verrekijkers in een mooie beschermetui, zoals de handzame Panorama monokijker, de voordelige Orca verrekijker en de luxe Safari verrekijker. De meeste modellen hebben een gecoat lenzensysteem en omklapbare beschermranden. De coating zorgt voor een beter beeld en door de omklapbare beschermranden kunt u zelf de afstand tot uw ogen kiezen. Naast verrekijkers kunt u via Promofit ook andere handige outdoor artikelen laten bedrukken, zoals fleecedekens, kompassen en zaklampen.

De diverse voordelen van verrekijkers met bedrukking

Verrekijkers met een promotionele opdruk hebben diverse voordelen, zoals:
 • Leuke give-away voor onder andere vakantiegangers, natuurliefhebbers en watersporters;
 • Praktisch promotioneel artikel;
 • Populair gepersonaliseerd relatiegeschenk;
 • Goedkope weggevers waarmee u uw naamsbekendheid en imago verbetert;
 • Snel leverbaar;
 • Tevens te bestellen als u kleine aantallen nodig heeft.

Het bedrukken van goedkope verrekijkers via Promofit

Voor de bedrukking van laag geprijsde verrekijkers gaat u naar Promofit! U kunt al bij een lage afname van vijftig verrekijkers een bestelling plaatsen. Laat de kijkers bijvoorbeeld bedrukken met uw afbeelding, logo, merk, reclameboodschap of bedrijfsnaam. Wij leveren snel en ook als u een spoedlevering wenst, zijn er mogelijkheden. Via onze webshop kunt u direct de verrekijkers van uw keuze bestellen. Heeft u vragen? Stel ze aan onze verkoopmedewerkers, zij helpen u graag verder!