1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Paraplus bedrukken met uw logo

Met bedrukte paraplus uw merk promoten

Paraplu's bieden u interessante kansen voor effectieve reclame! Met deze praktische blikvangers promoot u uw merk tijdens regenachtige dagen. Uw relaties zullen een paraplu met uw opdruk waarderen, want in Nederland heeft u dit artikel regelmatig nodig om droog te blijven. Door paraplu's te laten bedrukken met uw slogan, bedrijfsnaam of logo vergroot u de naamsbekendheid van uw merk, bedrijf, product of dienst!
Sorteer op:
 
109053
v.a. € 3,57
Best seller

Barry Automatische paraplu 23 inch

168109068
168109074
168109058
v.a. € 2,30
Best seller

Oho Opvouwbare paraplu 20 inch

168109042
v.a. € 4,31

Yfke Stormparaplu 76 cm

168109054
v.a. € 4,80

Zeke Golfparaplu 30 inch

transevent-paraplu-1
v.a. € 3,80

TransEvent Paraplu

colorado-paraplu-1
v.a. € 3,80

Colorado Paraplu

impulse-automatische-paraplu-1
automatic-paraplu-1
v.a. € 6,76

Automatic Paraplu

firstclass-paraplu-1
v.a. € 3,99

FirstClass Paraplu

royalclass-paraplu-1
v.a. € 3,40

RoyalClass Paraplu

168109053
56
>

Paraplu's: onmisbare regenschermen in alle soorten, kleuren en maten

De paraplu is een handig regenscherm dat verkrijgbaar is in allerlei soorten, maten en kleuren. Opvouwbare paraplu's zijn bijvoorbeeld gemakkelijk in een tas mee te nemen door ze op te vouwen tot een klein formaat. Met een druk op de knop van een automatische paraplu klapt deze open en hebt u gauw bescherming tegen een regenbui. Klassieke paraplu's zijn bijzonder stijlvol, bijvoorbeeld voor zakelijk gebruik. Golfparaplu's zijn grote en stevige paraplu's die u op een golftrolley kunt zetten en gewoon met de hand kunt vasthouden. Stormparaplu's zijn bestand tegen een flinke windkracht dankzij een extra sterke constructie. Met vierkante paraplu's valt u meer op, omdat ze anders zijn dan de normale ronde paraplu's. Grote paraplu's bieden met hun ruimere regenscherm met gemak ruimte om te schuilen voor twee mensen. Op Dessin paraplu's vindt u een prachtige print op de buitenzijde of buitenzijde van het doek. Elke paraplu biedt u aantrekkelijke mogelijkheden om uw bedrijf of merk onder de aandacht te brengen!

Paraplu's met bedrukking: effectieve reclame

Als u paraplu's laat bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of reclameboodschap kunt u effectief reclame gaan maken. Staat u met uw stand op een beurs, congres, festival, feest of evenement? Dan is een bedrukte paraplu ideaal om weg te geven als gepersonaliseerd relatiegeschenk. Paraplu's kunnen met een passende bedrukking het resultaat van uw promotieacties verbeteren. Denkt u bijvoorbeeld aan uw promotieteam dat met bedrukte paraplu's op straat monsters uitdeelt aan het winkelende publiek. Hierdoor valt het meer op en komt uw reclameboodschap beter over. Ook kunt u paraplu's met bedrukking aanbieden bij een speciale promotionele actie voor uw producten. Het is attent om paraplu's met opdruk in huis te hebben. In ons land is er immer best vaak kans op regen. Mocht het gaan regenen, dan zullen uw bezoekers u zeer dankbaar zijn als ze van u een paraplu krijgen. Het bestellen van promotionele paraplu's is dus een slimme keuze!

Goedkope paraplu's bedrukken met uw afbeelding, tekst of logo

Promofit staat voor u klaar om goedkope paraplu's te bedrukken met uw logo, grafisch ontwerp of tekst. In ons assortiment vindt u verschillende soorten scherp geprijsde regenschermen. Deze zijn ook verkrijgbaar bij een lage afname / kleine afname / kleine aantallen. Bij de meeste paraplu's is het bedrukken van meerdere segmenten van het doek mogelijk. U kunt in onze webshop zelf aangeven wat u wenst. Kies voor een prachtige opdruk op bijvoorbeeld onze best verkopende opvouwbare paraplu, een goedkope automatische paraplu, een vierkante automatische paraplu, een ReflectColour stormparaplu of een prachtige Image Cloudy Day paraplu!

Paraplu's met opdruk: de voordelen

Uw bedrukking op paraplu's heeft de volgende voordelen:
 • Laag geprijsde weggever die beschermt tegen regenval;
 • Gepersonaliseerd relatiegeschenk dat erg gewild is;
 • Eyecatcher die een grotere naamsbekendheid oplevert;
 • Effectieve give-away;
 • Levering van lage afname / kleine afname / kleine aantallen is een optie;
 • Snel in huis.

Scherp geprijsde paraplu's laten bedrukken? Kies voor Promofit!

Wilt u voordelige paraplu's laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of een slogan? Kies dan voor Promofit. Ons grote assortiment goedkope paraplu's biedt een oplossing voor elk budget en elke wens qua bedrukking. Vraag onze deskundige medewerkers gerust om meer informatie of advies. Wij helpen u namelijk graag bij uw keuze. Bestellen en een offerte aanvragen kunt u eenvoudig doen via onze webshop. We zullen snel leveren en u kunt dus gauw aan de slag met uw bedrukte paraplu's!