1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Stormparaplu's bedrukken met uw logo of tekst

Bedrukte stormparaplu's: beschutting voor uw relaties bij wind, storm en regen

Met een bedrukte stormparaplu biedt u al uw relaties de nodige beschutting bij regen, wind en storm. Deze robuuste krachtpatser onder de paraplu?s heeft een extra stevige constructie die flinke windvlagen aan kan. Dit komt in Nederland altijd van pas, want het weer kan nog wel eens tegen zitten. Als u stormparaplu?s laat bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo heeft u een zeer effectief relatiegeschenk in handen!
Sorteer op:
 
168109042
v.a. € 4,31

Yfke Stormparaplu 76 cm

silverrain-paraplu-1
v.a. € 4,60

SilverRain StormParaplu

reflectcolour-storm-paraplu-1
bluestorm-paraplu-1
v.a. € 4,76

BlueStorm Paraplu

avenue-paraplu-1
v.a. € 7,96

Avenue Paraplu

fiberstar-paraplu-1
v.a. € 6,76

FiberStar StormParaplu

8

Storm paraplu: robuust regenscherm om onder te schuilen

Tegen harde wind of storm zijn de meeste normale paraplu's helaas niet bestand. Of het nu zomer, herfst, winter of lente is, het kan in ons land flink regenen en waaien. Dan biedt een storm paraplu uitkomst. Zuidwester of Noordwester storm? Uit welke richting de wind waait, maakt voor de stormparaplu niet uit. De sterke materialen en constructie zijn speciaal gemaakt voor windstoten, rukwinden en hoge windsnelheden uit alle richtingen. Bij flinke regenval met harde wind en ander noodweer heeft u zo een betrouwbaar regenscherm om onder te schuilen. Stormparaplu's houden u droog tijdens bijvoorbeeld een boswandeling bij echt herfstweer. Een waarschuwing is overigens op zijn plaats: bij een erg hoge windkracht (9 ? 12) zult u het met geen enkele paraplu helemaal droog houden! Paraplu's zijn bij deze krachten zeer moeilijk of niet hanteerbaar. Dan kunt u beter (veilig) binnen blijven of een regenpak aantrekken. Voor stevige regenbuien en windvlagen is de stormparaplu echter een topkwaliteit give-away!

Promotionele stormparaplu's: effectieve relatiegeschenken

Met bedrukte stormparaplu's kunt u promotioneel gezien alle kanten uit. Zo zijn het bijvoorbeeld populaire give-aways tijdens congressen, beurzen, open dagen en festivals. Voor elk bedrijf is het handig er een aantal te hebben liggen. Mocht het namelijk slecht weer zijn, dan kunt u uw klanten een exemplaar aanbieden. Dit zal zeker in de smaak vallen! Promotionele stormparaplu's met opdruk zijn ook erg effectief in te zetten bij promotieacties als de herfst in aantocht is. Geef dan bijvoorbeeld zo'n gepersonaliseerd artikel gratis weg bij de aankoop van uw producten. Dit zal uw verkoopresultaten verbeteren. Door stormparaplu's te laten bedrukken met uw slogan, bedrijfsnaam, logo, afbeelding of reclametekst vergroot u uw naamsbekendheid en omzet!

Stormparaplu's met opdruk van uw slogan of logo

Bij Promofit kunt u stormparaplu's laten voorzien van uw bedrukking. Wij bieden u topkwaliteit, een ruime keuze en lage prijzen. Bij de meeste paraplu's kunt u aangeven op hoeveel segmenten van het regenscherm u een opdruk wenst. Het bedrukken is mogelijk in één of meerdere kleuren. Laat bijvoorbeeld de goedkope Marksman Stormparaplu van uw opdruk voorzien. Of kies voor uw bedrukking op de Olympia Stormparaplu. Dit model is een prachtige multicolour (regenboog) stormbestendige paraplu met klittenbandsluiting. Met een keuze voor de FiberStar Stormparaplu heeft u een exemplaar in handen met automatische telescoopvering, glasvezel frame en de afbeelding van een sterrenstelsel aan de binnenzijde. De buitenzijde van deze paraplu is bovendien voorzien van een zon- en warmtewerende laag. De Balmain Automatische Paraplu met stormopeningen heeft een exclusief design en leveren we in een bijpassend opbergzakje.

Voordelen van bedrukte stormparaplu's

Voordelen die van belang zijn:

 • Stevige give-away voor stormachtig weer;
 • Populair gepersonaliseerd relatiegeschenk;
 • Vergroot uw herkenbaarheid, zichtbaarheid en naamsbekendheid;
 • Promotionele topper die verkrijgbaar is in verschillende kleuren;
 • Snel geleverd voor scherpe prijzen.

Laag geprijsde stormparaplu's snel laten bedrukken bij Promofit

Promofit heeft diverse laag geprijsde stormparaplu's in het assortiment. Deze kunnen wij in verschillende kleuren bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, slogan, grafisch ontwerp, afbeelding of reclameboodschap. Vliegensvlug (of met spoed) verzorgen wij de bedrukking en levering van uw bestelling. Bekijk onze collectie goedkope storm paraplu's in de webshop. Daar vindt u bij elk model de kenmerken en informatie over de mogelijkheden qua bedrukking. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Een offerte kunt u eenvoudig online aanvragen. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kunt u online direct bestellen!