1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Strandballen bedrukken met uw logo of tekst

Strandballen: relatiegeschenken voor plezier op het strand

Het spelen met een strandbal geeft veel plezier en blije gezichten! Strandballen zijn ontzettend leuke artikelen voor jong en oud, groot en klein. Uiteraard ziet u ze op zonnige dagen bij gezinnen met kinderen op het strand. Het spel van overgooien en rollen tovert een lach op ieders gezicht! Laat strandballen met uw logo of bedrijfsnaam bedrukken. Hiermee heeft u een gepersonaliseerd relatiegeschenk in handen waarmee u veel relaties blij zult maken!
Sorteer op:
 
3020
v.a. € 0,55
Populair

BeachBall 24 cm strandbal

3040
IT2216
MO8701
MO8283
MO8956
IT1627
v.a. € 0,44

Playtime Strandbal

AP781978
v.a. € 0,43

Playo strandbal

AP810719
v.a. € 0,49

Navagio strandbal

AP731795
v.a. € 0,77

Magno strandbal

AP702047
v.a. € 0,48

Waikiki strandbal

AP781730
v.a. € 0,49

Zeusty strandbal

12

Lol maken in zee of in het zwembad met strandballen

Met strandballen kun je veel lol hebben. Niet alleen op het strand, maar ook in zee of in het zwembad is het een erg welkom artikel voor samenspel. Een zomers dagje strand of een vakantie is pas compleet met een vrolijke strandbal. Strandballen leveren gegarandeerd leuke momenten op, zowel op het land als in het water. Ze inspireren tot allerlei leuke spelletjes tussen kinderen en volwassenen. Met een bedrukte beachball zult u goed scoren bij uw relaties. Uw opdruk zal bovendien gezien worden door een groot publiek!

Strandballen bedrukken en gebruiken voor effectieve reclame

Als u strandballen laat bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo kiest u voor zeer effectieve relatieartikelen. Zet ze in voor uw promotionele acties. U maakt een direct mail waarmee u uw producten aanprijst bijvoorbeeld interessanter door als lokkertje een gratis opblaasbare strandbal mee te sturen. Of biedt een gratis strandbal met opdruk aan bij artikelen die u in uw winkel verkoopt. Bedrukte strandballen zijn daarnaast ook leuke weggevertjes tijdens zomerse evenementen, allerlei beurzen, festivals, open dagen, feesten et cetera. Strandballen met uw bedrukking zullen bijdragen aan meer naamsbekendheid en een goed imago!

De bedrukking van strandballen met uw logo of tekst

Strandballen lenen zich uitstekend voor een bedrukking met uw reclameboodschap, logo, slogan, bedrijfsnaam, afbeelding, artwork of grafisch ontwerp. Promofit heeft een zeer voordelige collectie strandballen die snel te leveren zijn met of zonder opdruk. Kies bijvoorbeeld voor het bedrukken van de bijzonder goedkope Playtime strandballen. Of verras uw relaties met bedrukte Aquatime strandballen. Dit opblaasbare model heeft transparante vlakken en is leverbaar in zes prachtige kleuren. Ook de BeachBall, die een diameter heeft van 24 cm, staat garant voor urenlang speelplezier! Als laatste voorbeeld noemen we de PVC Lighty Strandballen met LED lamp. Hier zit een LED-lampje in dat gaat knipperen bij beweging van de bal. Dat levert leuke effecten op in het donker, zoals tijdens een discoavond in het zwembad!

Profiteren van de voordelen van bedrukte strandballen

Een strandbal met uw opdruk levert de volgende voordelen op:
 • Zomerse give-away die uw zichtbaarheid en bekendheid vergroot;
 • Ideaal als gepersonaliseerd relatiegeschenk voor de doelgroep gezinnen;
 • Goedkoop promotioneel weggevertje;
 • Snel leverbaar;
 • Bestelling van lage afname / kleine afname / kleine aantallen mogelijk.

Goedkope strandballen bestellen en bedrukken bij Promofit

Bij Promofit moet u zijn voor het goedkoop bestellen en bedrukken van strandballen. Bekijk in onze webshop het assortiment en ontdek de vele mogelijkheden en lage prijzen! Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling strandballen, met of zonder bedrukking. Ook kunt u rekenen op deskundige ondersteuning van ons team bij het maken van keuze. Wij voorzien u graag van een aantrekkelijke offerte. Heeft u een keuze gemaakt? Via onze webwinkel kunt u online direct uw bestelling aan ons doorgeven!