1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Ballen bedrukken met uw logo of tekst

Bedrukte ballen: relatiegeschenken voor plezier met sport en spel

Sporten en spelen met een bal vindt iedereen leuk! Balsporten zoals voetbal, volleybal en tennis zijn ongekend populair. Zowel kinderen, jongeren als volwassenen genieten van het samenspel met anderen. Ballen zien we het meest bij teamsporten, maar u kunt er ook plezier mee maken met z'n tweeën of individueel. Het zijn erg geliefde artikelen, waarmee u een groot publiek bereikt. Daarom zijn ze ideaal om te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam! 
Sorteer op:
 
195441
v.a. € 4,63

Impact Voetbal

100197
v.a. € 6,25

Nitro Strandvolleybal

100266
v.a. € 6,78

Stadium Rugbybal

100263
v.a. € 7,83

Victory Voetbal

100264
v.a. € 7,83

Hunter Voetbal

5759
v.a. € 6,31

Jeu de boules

4237
v.a. € 1,72

Twist jongleerset

4032
v.a. € 3,00

Twist XL jongleerset

MO8633
v.a. € 8,74

Otho Jeu de boules set

MO9007
v.a. € 3,98

Soccer PVC voetbal

3020
v.a. € 0,55
Populair

BeachBall 24 cm strandbal

3040
IT2216
MO8701
MO8283
MO8956
IT1627
v.a. € 0,44

Playtime Strandbal

AP781978
v.a. € 0,43

Playo strandbal

AP810719
v.a. € 0,49

Navagio strandbal

AP731795
v.a. € 0,77

Magno strandbal

AP702047
v.a. € 0,48

Waikiki strandbal

AP781730
v.a. € 0,49

Zeusty strandbal

22

De bal daagt uit tot leuke activiteiten

De bal is een ontzettend leuk artikel dat jong en oud inspireert en motiveert tot allerlei leuke en sportieve activiteiten. Een voetbal komt op het voetbalveld van de lokale voetbalclub van pas, maar ook in de sportschool of thuis op het gras van de tuin. Tennisballen mept u met een tennisracket over het net, maar zijn ook leuk voor een spel met uw hond. Op het strand of in het zwembad is een strandbal uiteraard erg welkom voor het nodige vertier. De bal zet aan tot bewegen en dat is gezond! Ook is het spelen met een bal ontzettend goed voor het ontwikkelen en trainen van het coördinatievermogen. De samenwerking tussen de hersenen en het lichaam verbetert er door. Daarnaast werken teamsporten met een bal verbindend tussen mensen. Ze stimuleren het samenspel van de spelers en dragen bij aan teamvorming. Uiteraard dagen ze ook uit tot een stuk sportieve competitie. U kunt iedereen blij maken met een bedrukte bal! U bereikt er een groot en breed publiek mee en dat biedt vele mogelijkheden om uw merk of bedrijf te promoten! 

Promotioneel gebruik maken van ballen met uw opdruk

Laat ballen voorzien van uw eigen bedrukking en doe er uw voordeel mee! U kunt ze gebruiken voor allerlei promotionele activiteiten en er zo uw naamsbekendheid mee vergroten. Zo zijn het bijvoorbeeld leuke give-aways tijdens beurzen, evenementen, festivals, feesten, congressen, open dagen enzovoort. Ook zijn ze erg leuk als gepersonaliseerd relatiegeschenk bij een klantvisite, jubileum of teamuitje. Een bedrukte voetbal, zoals de zeer voordelige Impact voetbal, is ook een erg welkome aanvulling op het tenue van een voetbalclub. Zo’n club kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de naam van sponsoren op de bal te laten drukken. Dit als onderdeel van het sponsorpakket. Daarnaast kan het laten bedrukken van ballen een mogelijkheid bieden voor extra inkomsten: door ze te koop aan te bieden kan een sportclub er geld mee verdienen. Voor elke organisatie bieden deze artikelen mogelijkheden, bijvoorbeeld om een sportief imago neer te zetten. Ze laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo is kortom erg effectief voor het maken van reclame! 

Het laten bedrukken van ballen

U kunt een bal laten bedrukken met uw logo, reclameboodschap, slogan, bedrijfsnaam, grafisch ontwerp of afbeelding. Promofit heeft verschillende soorten voordelige ballen in het assortiment. Ze zijn leverbaar met of zonder uw bedrukking. Met bijvoorbeeld een goedkope opblaasbare Playtime strandbal maakt u echt iedereen blij. Of daag uw klanten en medewerkers uit met een Twist jongleerset. Met een Jeu de boulesset zult u goed scoren bij een doelgroep van senioren. Terwijl een Stadium Rugbybal met uw bedrukking een wat jonger publiek zal aanspreken. 

Voordelen van bedrukte ballen

Een bal met opdruk van uw reclame heeft verschillende voordelen, zoals: 

 • Valt als gepersonaliseerd relatiegeschenk in de smaak bij sportievelingen;
 • Ideaal voor de opdruk van de naam van uw sponsor;
 • Vergroting van uw herkenbaarheid, zichtbaarheid en naamsbekendheid;
 • Biedt als verkoopartikel kansen voor extra inkomsten (merchandise);
 • Snel leverbaar, dus snel inzetbaar.

Promofit levert goedkope ballen met opdruk snel

Promofit is dé leverancier van goedkope artikelen met uw bedrukking. Over elke bal in ons assortiment vind u in onze webshop informatie over de verschillende mogelijkheden. Wij leveren uw bestelling indien gewenst met spoed! Daarbij kunt u rekenen op scherpe prijzen. Ons team staat bovendien voor u klaar om u te voorzien van extra informatie en advies. Als u interesse heeft voor een bepaald product kunt u via onze webshop online een offerte aanvragen. Ook kunt u meteen uw wensen aangeven en producten bestellen.