1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Jojo's bedrukken met uw logo of tekst

Jojo?s met promotionele opdruk: speelse weggevertjes

Met een jojo is veel plezier te beleven. Je kan er allerlei trucs mee doen en anderen daarmee vermaken. Ze zijn ook te bedrukken voor promotionele doeleinden. Een opdruk met uw afbeelding of tekst zal de nodige aandacht voor uw bedrijf opleveren. U maakt jong en oud blij met een bedrukte jojo. Hiermee toont u waardering aan uw klanten en dat is goed voor uw bekendheid en imago!
Sorteer op:
 
2440
v.a. € 0,24

Bungee jojo

1210
v.a. € 0,27

Yoyo jojo

3230
v.a. € 0,79

Yoyo-Flash

IT3854
KC2937
v.a. € 0,28

Natus Houten jojo

MO9009
v.a. € 0,16

Flatyo Kunststof jojo

6

De jojo: een ontzettend leuk stuk speelgoed

De jojo bestaat al een hele poos als speelgoed. Al in de oudheid, zo’n vijfhonderd jaar voor Christus, werd er met jojo’s gespeeld. De eerste exemplaren waren van terracotta gemaakt. Tegenwoordig gebruiken we jojo’s van hout of plastic. Een jojo is meestal rond en bestaat uit een touwtje dat is opgewonden rond een smalle as tussen twee schijven. Het ene uiteinde van het touwtje zit vast aan de as en het andere uiteinde is los. Dit losse stuk heeft een lusje dat bedoeld is om een vinger in te steken. Het jojoën begint met het naar beneden gooien van de jojo. Het touwtje rolt dan van de jojo af. Het is een kunst om vervolgens op de goede manier de jojo weer omhoog te trekken en op te vangen. Als het goed gaat, komt het stukje speelgoed naar boven en rolt het touwtje weer om de as. Tijdens het jojoën zijn diverse trucs mogelijk. De technieken hiervoor vereisen enige oefening, behendigheid en snelheid. Iedereen kan door het spelen met de jojo zijn of haar oog-handcoördinatie verbeteren. Een bedrukte jojo is kortom een erg leuke give-away.

Bedrukte jojo’s inzetten voor uw promotie

Een bewegende jojo met opdruk trekt altijd de aandacht. Iemand die bedreven is in het jojoën zal bewonderende blikken oogsten. Het is bovendien een fijne bezigheid. Een jojo die gepersonaliseerd is met uw bedrukking zorgt dat u gezien wordt door uw doelgroep. Bedrukte jojo’s zijn welkome weggevers op beurzen, feesten, evenementen en open dagen. U kunt er bijvoorbeeld een ludieke beursactie omheen bouwen. Of geef jojo’s met uw opdruk cadeau bij de verkoop van uw producten of diensten. Zowel kinderen als volwassenen zullen graag met de jojo spelen. Er zijn allerlei effectieve acties mogelijk, dus wees creatief!

Uw bedrijfsnaam of logo op jojo’s laten drukken

We zullen niet omheen draaien. Jojo’s, gepersonaliseerd met uw bedrukking, zijn voor lage prijzen verkrijgbaar bij Promofit! U kunt zowel grote als kleine aantallen bij ons bestellen. We geven u een paar voorbeelden uit ons assortiment. De Flatyo is een vrolijke kunststof jojo die in vele kleuren leverbaar is. De houten Yoyo is een prachtig klassiek model. Zoekt u een moderne variant met een lichtje dat knippert? Laat dan bijvoorbeeld de Flashyo Jojo met uw logo bedrukken.

Spelen met de voordelen van reclamejojo’s met bedrukking

Het bedrukken van jojo’s heeft tal van voordelen. Hiermee kunt u naar hartenlust spelen. We noemen de voornaamste pluspunten:
 • Geinige weggevertjes voor iedereen die van spelletjes houdt;
 • Vrolijke give-aways voor jong en oud;
 • Populaire promotionele artikelen voor de vergroting van uw naamsbekendheid;
 • Goedkope relatiegeschenken waarmee u opvalt;
 • Snel leverbaar en dus gauw inzetbaar voor uw promotieactie;
 • Ook in kleine hoeveelheden verkrijgbaar.

Het bedrukken van voordelige jojo’s bij Promofit

Wilt u met een klein budget voor uw nieuwe promotieactie promotiejojo’s bestellen? Dan helpt Promofit u graag verder! Wij bedrukken deze leuke relatiegeschenken met de door u gewenste afbeelding of tekst. Dit kan bijvoorbeeld een logo, cartoon, stripfiguur, tekening of bedrijfsnaam zijn. Bekijk de diverse jojo’s in onze webshop en maak uw keuze. Vraag een offerte aan voor de bedrukking van de jojo’s of geef meteen een bestelling door. U kunt overigens ook voor lage afnames bij ons terecht. Heeft u nog vragen of wilt u advies? Neem contact met ons op, dan wordt alles gauw duidelijk.