1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Kleurboeken bedrukken met uw logo of tekst

Kleurboeken bedrukken

Kleurboeken stimuleren de creativiteit van zowel kinderen als volwassenen. Het inkleuren van tekeningen of zelf tekenen is een leuke en ontspannende bezigheid. Aan een mooi kleurboek beleeft u urenlang plezier. Als u na een tijdje een prachtig ingekleurde illustratie of kleurplaat kunt laten zien, geeft dat een goed gevoel. Een gepersonaliseerd kleurboek is een bijzonder leuk relatiegeschenk voor uw bedrijf, school of kinderopvang!
Sorteer op:
 
106171
v.a. € 0,15
Best seller

Set van 6 waskrijtjes

MO8929
v.a. € 0,44

Street Krijtsetje

KC7114
v.a. € 1,24

Leox Notitieboekje

MO8247
v.a. € 1,09

Breli Tekenset

MO8666
MO8925
MO8667
v.a. € 4,29

Maggy Tekenset

MO7389
MO8928
v.a. € 4,60

Chalk Set Krijtsetje

MO8927
MO8668
v.a. € 1,24

Footballer Tekenset

MO8769
v.a. € 2,53

Colopad Tekenset

MO8665
MO8450
1515
kc6230
kc6241
106220
v.a. € 0,22
Best seller

7 Delig potlodenset

3245
v.a. € 0,79

ColourWoody potloden

1999
v.a. € 0,31

Scooby potloden

2434
v.a. € 0,44
Populair

ColourJoy potloden

2444
v.a. € 0,87

YoungArtist potloden

28
>

Kleuren en tekenen met kleurpotloden en krijtjes

Voor het kleuren in kleurboeken maakt u gebruik van potloden, krijtjes, verf of stiften. Het is in principe de bedoeling om binnen de lijntjes van de tekeningen te blijven, maar het is niet verplicht. Meisjes en jongens oefenen en vergroten spelenderwijs met het tekenen hun co÷rdinatievermogen en creativiteit. In kleurboeken zitten vaak meerdere prachtige kleurplaten, bijvoorbeeld van dieren, vervoermiddelen, planten of gebouwen. Ook zitten er soms blanco bladzijden in om zelf op te schetsen, tekenen, schrijven of krassen. Uw kunsten uitleven in een kleurboek is een leuke hobby en wellicht bent u een ware kunstenaar in de dop! Kleurboeken met een promotionele opdruk zijn gewilde relatieartikelen waarmee u slim reclame kunt maken.

Een kleurboek voor creatieve reclame

Met bedrukte kleurboeken maakt u op een creatieve manier reclame, bijvoorbeeld in het onderwijs. Een kleurboek is een prachtig cadeau dat garant staat voor veel kleurplezier. Laat kleurboeken bedrukken en geef ze bijvoorbeeld weg als premium bij de verkoop van uw producten. Ook tijdens een beurs, evenement of open dag is het een give-away die erg gewaardeerd wordt door klanten. Laat kleurboeken bijvoorbeeld bedrukken met uw reclameboodschap, bedrijfsnaam, logo, grafisch ontwerp of contactgegevens. Kleurboeken zijn bovendien ook erg leuk te combineren met bedrukte kleurpotloden. Met een kleurboek met uw opdruk laat u zien dat u spelen, leren en creatief bezig zijn belangrijk vindt. Dit levert een bijdrage aan uw imago en vergroot uw naamsbekendheid!

Het bedrukken van kleurboeken voor kinderen en volwassenen

Promofit verzorgt de bedrukking van kleurboeken, zowel in een grote oplage als in een kleine oplage. U kunt bepaalde producten al bij een lage afname van 25 stuks via ons bestellen. In ons assortiment vindt u diverse inspirerende kleurboeken en potloden. Moedig jonge artiesten bijvoorbeeld aan met een bedrukte YoungArtist kleurset. Dit setje bestaat uit een doosje met acht geslepen kleurpotloden en een kleurboekje met twaalf mini kleurplaten. Of laat uw logo drukken op de Shoopie Kleurplaat Boodschappentas. Hier worden zes viltstiften bij geleverd. Ook de Recreation Kleurpotlodenset is te bedrukken met uw bedrijfsnaam of reclameboodschap. In deze set vindt u acht kleurpotloden en twintig verschillende kleurplaten voor kinderen. Het Piggy Notitieblok bestaat uit zeventig vellen blanco papier en een potlood. Hiermee geeft u het tekentalent van kinderen de vrije ruimte. Als laatste voorbeeld noemen we het Relax Kleurboek voor volwassenen. Dit bestaat uit vijftig prachtige tekeningen en er zitten twaalf kleurpotloden bij.

De voordelen van bedrukte kleurboeken

Het laten bedrukken van kleurboeken betekent dat u kunt profiteren van de onderstaande voordelen:
 • Gepersonaliseerd relatiegeschenk dat creativiteit stimuleert;
 • Ideaal als give-away op een evenement of beurs;
 • Promotioneel artikel met mogelijkheden voor jong en oud;
 • Leuk weggevertje dat uw naamsbekendheid vergroot;
 • Premium die kleur geeft aan uw imago;
 • Ook verkrijgbaar bij een lage afname;
 • Snel leverbaar en laag geprijsd.

Het bestellen van goedkope kleurboeken met bedrukking via Promofit

Als u laag geprijsde kleurboeken met uw opdruk van uw logo nodig heeft, bent u bij Promofit aan het goede adres! U kunt kleurboeken en kleurpotloden met bedrukking voor jong en oud bestellen via onze webshop. In ons assortiment vindt u verschillende interessante mogelijkheden voor een gepersonaliseerd relatiegeschenk. U kunt bovendien bij ons terecht voor een kleine afname. Elke bestelling nemen we snel in behandeling, zodat u uw give-aways gauw in kunt zetten voor uw promotionele activiteiten. Wij staan voor u klaar om vragen te beantwoorden en u van een vrijblijvende offerte te voorzien.