1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

  • Laagste prijs garantie
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge klantbeoordeling 9+
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis vrijblijvend ontwerp
Knuffeldieren bedrukken met uw tekst of logo

Knuffeldieren met uw logo

Knuffeldieren zijn de ideale promotie artikelen bij evenementen/bedrijven met jonge kinderen als doelgroep. We bieden een ruim assortiment knuffels aan die we kunnen bedrukken met uw logo of tekst. Met de verschillende dieren is er voor ieder wat wils en zullen de kinderen en daarmee de ouders telkens herinnerd worden aan uw bedrijf of organisatie.
Sorteer op:
 
4961
v.a. € 3,60

Prof knuffeldier

5823
v.a. € 3,91

Doc knuffeldier

4853
3504
v.a. € 2,20

JollyCow knuffeldier

4894
3518
v.a. € 2,28

HoodedBear knuffeldier

3510
4846
v.a. € 2,73

BrownyBear knuffeldier

4705
v.a. € 2,81
Populair

BuddyBear knuffeldier

9

BEDRUKTE KNUFFELDIEREN

Door het bedrukken van knuffeldieren zal uw logo, tekst, slogan of andere boodschap altijd subtiel overkomen. De knuffels zijn te bedrukken op het shirtje of label dat ze hebben en zal daardoor altijd goed zichtbaar zijn wanneer de kinderen deze gebruiken in de wachtruimte van uw praktijk of tijdens het spelen met andere kinderen. De bedrukking is al mogelijk vanaf 1 kleur tot 2 volle kleuren maar ook full colour bedrukken bestaat tot de mogelijkheden. Daarbij hebben wij verschillende dieren in ons assortiment zoals bijvoorbeeld hondjes, konijnen koeien en apen maar natuurlijk ook verschillende varianten van de traditionele knuffelbeer met onder andere de professor beer, een slapende beer en een dokter beer. Bij elk artikel is aangegeven welke bedrukkingsmogelijkheden er zijn en wat de bijbehorende prijzen en levertijden zijn.

LEVERTIJD KNUFFELDIEREN MET OPDRUK

Al onze knuffels zijn razend snel te leveren. Dit geldt voor zowel de bedrukte al onbedrukte versie. Het drukken van uw persoonlijke tekst, logo, slogan of andere boodschap is al mogelijk vanaf 50 stuks en te leveren in vijf werkdagen. Onze onbedrukte knuffeldieren zijn nog sneller te leveren. Dit is al mogelijk binnen 2 dagen. Bij al onze knuffels is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de knuffeldieren sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

KLEINE OPLAGE KNUFFELDIEREN

Voor zowel de bedrukte als onbedrukte knuffeldieren geldt dat deze al leverbaar zijn vanaf 50 stuks. Op deze manier kunt u ook met een minder hoog budget een leuke give-away regelen waarmee u uw doelgroep een groot plezier zal doen. De bedrukte knuffels zijn te bedrukken in één volle kleur of met een full colour bedrukking. Op deze manier kunt u altijd uw logo of boodschap op de juiste manier aan uw doelgroep verkondigen. Voor zowel de bedrukte als onbedrukte hebben we een snelle levertijd. Ook voor hogere aantallen kunnen wij deze levertijden aanhouden.

GOEDKOPE KNUFFELDIEREN

Op zoek naar iets speciaals en kunt u niet direct vinden wat u zoekt. Zelfs in ons grote assortiment niet het juist model of de juiste bedrukking kunnen vinden, neem dan contact met ons op om uw speciale wensen te bespreken. Wij zullen kijken wat wij voor u kunnen doen en ervoor zorgen dat we samen tot een mooi eindproduct kunnen komen. U kunt ons bereiken via de mail op het adres: sales@promofit.nl en via de telefoon op +317618225.