1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Maat

Toon meer
01

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge klantbeoordeling 9+
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis vrijblijvend ontwerp
Spaarpotten bedrukken met uw logo of tekst

Spaarpotten bedrukken

Het cadeau geven van een spaarpot is waardevol. Iedereen spaart geld, dus voor zowel kinderen als volwassenen is een bedrukte spaarpot een leuk relatiegeschenk. Kinderen leert u om geld opzij te zetten voor speelgoed dat ze erg graag willen hebben. Ook voor volwassenen is het hebben van een reservepotje of het sparen voor een bepaald doel erg praktisch. Een spaarpotje met bedrukking van uw reclameboodschap, tekst, logo of bedrijfsnaam zullen uw relaties dus op prijs stellen!
Sorteer op:
 
MO7242
v.a. € 1,86

Mybank Spaarpot Huis

2318
v.a. € 1,08

PiggyBank spaarpot

2356
v.a. € 0,71

PiggySafe Spaarvarken

MO8674
v.a. € 4,68

Secret Spaarpot Boek

MO8132
v.a. € 0,91

Softco Spaarvarken

IT3816
v.a. € 0,92

Silvy Spaarvarken

6

Geld sparen voor later

In een spaarpot bewaart u geld voor later. Zo heeft u bij wijze van spreken een appeltje voor de dorst en heeft u een reserve voor onverwachte uitgaven of een leuk cadeautje. Geld sparen doet u voor de kleinkinderen, goede doelen, speelgoed, kleding, een nieuwe telefoon of wat u maar wenst. Kinderen ontdekken door te sparen de waarde van geld en hoe er mee om te gaan. Door het gebruik van een spaarpot gaat dit spelenderwijs. Met name voor het bewaren van kleingeld zijn spaarpotten erg geschikt, want grotere bedragen zet u uiteraard op een spaarrekening. Wat spaargeld hebben in een spaarvarken is leuk, praktisch en leerzaam.

Bedrukte spaarpotten voor promotioneel gebruik

Spaarpotten met opdruk zijn leuke give-aways waarmee u reclame kunt maken. Door een bedrukking met uw logo, tekst, foto, grafisch ontwerp, tekening of afbeelding maakt u er een gepersonaliseerd geschenk van. U kunt een gratis spaarpot aanbieden als premium bij de verkoop van uw diensten of producten. Tevens is het een leuk weggevertje tijdens een evenement of beurs. Ook zijn bedrukte spaarpotten erg leuk als persoonlijk cadeau bij een verjaardag of jubileum. U kunt de spaarpot bijvoorbeeld gebruiken om geld cadeau te geven door er een bepaald bedrag in te doen. Een passende opdruk met de naam van uw relatie zal zeker gewaardeerd worden. Als u kiest voor het bedrukken van spaarpotjes met uw bedrijfsnaam of logo staat u regelmatig in de aandacht bij uw klanten en andere relaties. Hiermee verbetert u uw naamsbekendheid. Mensen zullen zich uw bedrijfsnaam beter kunnen herinneren en sneller opnieuw producten of diensten bij u kopen!

Het bedrukken van spaarpotjes en spaarvarkens

Via Expofit kunt u spaarpotten en spaarvarkens in vele kleuren voor scherpe prijzen laten bedrukken. U kunt kiezen uit verschillende soorten en ook een lage afname kunt u bij ons kopen. Het is bovendien mogelijk om een op maat gemaakt spaarpotje te bestellen, bijvoorbeeld in uw huisstijl. Een custom made potje in uw eigen vorm en kleuren met de door u gewenste opdruk is een uniek geschenk. Hiermee creŽert u de uitstraling die u wilt. In ons assortiment vindt u onder meer het goedkope Softco Spaarvarken. Dit mooie PVC spaarvarken is verkrijgbaar in acht prachtige kleuren. Ook hebben we bijvoorbeeld een zilverkleurig varkentje van keramiek in de collectie: Silvy Spaarvarken. Of wat dacht u van een kunststof spaarpot in de vorm van een huis of een kluisje in boekvorm?

De voordelen van spaarpotten met uw bedrukking

Laat promotionele spaarpotten bedrukken en profiteer van onder meer de volgende voordelen:
 • Praktisch relatiegeschenk voor het sparen van geld;
 • Leuke give-away die uw bekendheid vergroot;
 • Ideaal als gepersonaliseerd weggevertje voor jong en oud;
 • Laag geprijsde en snel leverbare weggever;
 • Tevens te bestellen bij een lage afname.

Het bestellen van goedkope spaarpotten bij Promofit

Bestel nu goedkope spaarpotten met uw bedrukking bij Promofit! Surf door het aanbod in onze webshop en bekijk de mogelijkheden! Ook voor een bestelling van kleine aantallen kunt u bij ons terecht. Bovendien is het mogelijk om spaarpotten in uw eigen vorm te laten maken en te bedrukken. Deze custom made relatieartikelen leveren we dan prachtig op maat gemaakt. U kunt rekenen op een snelle levering van uw bedrukte spaarpotjes. Uiteraard kunt u ook onbedrukte artikelen bestellen. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en een passende offerte te geven.